STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1182 av 1218 rekommenderar) (305 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1182 av 1218rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 292)

Maten- en besvikelse!

Rekommenderad av Glad pensionär, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Jag var besviken på maten. Hade tänkt äta middag varje men det blev bara en pga priset och utbudet. Vi åt istället lunch varje dag, vilket tyvärr oxå flera ggr var en besvikelse. Utbudet i affären var heller Inte lockande. Så vi skulle ha behövt ta med egen mat. Det hade jag inte räknat med. Toaletterna hade behövt städas oftare. Papperskorgarna svämmade över. Men på det stora hela var jag mycket nöjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men onödigt dyrt med bastu

Rekommenderad av Adam, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“ Hej. Det är såklart inte rimligt att det kostar 3000 kr att hyra bastun. Där behöver ni hitta en rimlig modell som fungerar för ett sällskap, t.ex. 40 minuter för 400 kr per sällskap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra utgångspunkt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Lite i dyraste laget kanske men en fantastiskt trevlig fjällstation med väldigt god mat i restaurangen! Utsikten över Torneträsk är vacker och kanjonen häftig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällyx

Rekommenderad av Fjällnatt, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Att landa på Abisko Turiststation efter en veckas vandring i fjällen är den perfekta avslutningen. Trevligt bemötande både i reception och restaurang. Sköna sängar att sova i. Fantastisk middag och en frukost som inte lämnar något mer att önska. Fjällyx!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket nöjd!

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Mycket nöjd med vistelsen. Kommer absolut fara fler gånger. Enda som jag tycker man borde skaffa till stugorna är kaffebryggare (hade med egen då jag visste att det inte fanns någon). Sen kanske fler soppåsar, fanns bara en. Radio/bluetooth högtalare hade varit fint då det inte finns någon tv heller (tv klarar man sig utan). Men i helhet super bra 👌🏼”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good place to have rest before going through Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“The facility has good location and sells goods for walking the forest. Staffs are very friendly and helpful. It is a very good inn to stay before going through Kungsleden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förslag

Rekommenderad av Cristina Lindqvist, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Allt har blivit för dyrt. Borde finnas pensionärsrabatter eller rabatter för oss trogna STF-are!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förbättringsmöjligheter

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Rummet var slitet med flagande tapeter. Liten möjlighet till torkning av våta kläder. Duschen luktade inte gott - surt. Madrassen vandrade under natten ner mot golvet. Den stora behållningen var atmosfären på turiststationen och den goda middagen. Bra vinsortimen!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fräsch och snyggt i hela servicebyggnad...

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Fräsch och snyggt i hela servicebyggnaden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Försträfflig avslutning

Rekommenderad av fjällräveniälta, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Att bo på vandrarhem sista natten och få smälta det sista i lugn och ro var en bra idé. Kändes väldigt fräsch överallt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.