STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1061 av 1094 rekommenderar) (239 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1061 av 1094rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 239)

Bra boende på vandrarhemmet

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vi bodde några nätter på vandrarhemmet och det var både rent och fräscht. Saknade dock en vanlig kaffebryggare i köket. Trevligt att vakna och ha fantastisk utsikt över Torneträsk. Sen sitta och äta frukost och blicka ut över bergen och de vackra höstfärgerna. Hit kommer vi gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert men dyrt

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Abisko turiststation ligger fantastiskt fint vid nationalparken och Torne träsk. Det är lätt att ta sig dit med tåg. Även den som inte varit i fjällen tidigare kan utan problem ge sig ut på olika långa vandringar i närområdet. Vi bodde i hotelldelen som var trivsam även om rummen hade enkel standard, det saknades t ex ett skrivbord. Personalen är trevlig och man kände sig välkommen. Middagen i restaurangen är ok men inte mer. Middagen är ganska dyr och det finns inga billigare rätter att välja på. Vilket vållar vissa problem när man inte har tillgång till kök. Frukosten är god men lunchpaketet är lite dyrt. Vi frågade efter en matbutik och fick veta att den låg 2 km bort, men det visade sig vara 3 km. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko i mitt hjärta

Rekommenderad av Hunden2Berry, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Tack särskilt Gertrud. Du gör ett fantastiskt jobb i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Trevligt boende med vänlig personal med god kunskap vad gäller omgivning mm. Matbuffén var mycket prisvärd och KRAV- märkt. Helt i tiden! Rummet hade dock låg standard och ganska kallt. Fint med fjällbutiken, alltid något som glömts. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Måste tyvärr säga att jag upplever middagsmaten som lite dyr isäg och mycket dyr i förhållande till kvalite och innehåll. Betalade t ex nästa 100kr för en förrätt bestående av några tunna fantasilösa rödbetsskivor. Tycker tyvärr att både frukosten och middagarna blivit sämre jämfört med hur det var för några år sen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bara elbilsladdningsmöjlighet som saknas...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Bara elbilsladdningsmöjlighet som saknas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

middag ej för vandrare

Rekommenderad av trött hungrig vandrare, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Sorry ni tappar hungriga vandrare i middagsresturangen när ni inte har något alternativ för oss :-(, priset har ingen betydelse men maten på eran 300kr tallrik måste man kunna vandra på och det går tyvärr inte just nu. Glöm inte bort erat ursprung för vandrare! Veganer och gourmet i all ära men de kanske kan få stryka lite på foten för oss vandrare som behöver fylla på energidepåerna, tycker kocken eller annan ansvarig borde få vandra några dagar och sen bli serverad sin egen mat så skuller den nog bli ändring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin och lugn vistelse

Rekommenderad av Fina_frun, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Serviceminded personal i receptionen, sköna sängar och förväntad god frukost med många alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskotriangeln

Rekommenderad av KN, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Bra evenemang som kan uppleva fjällvandring för nybörjare, ensam deltagande som vill gå med grupp, att vill gå med rutinerade guide.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ombonad polarnatt

Rekommenderad av Eva Säfbom, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Ett varmt och skönt rum med ett härligt badrum. Vackra detaljer i blått och med överraskande regnbåge på vägg i badrummet då belysningen tändes. Blåtonad vägg bakom sängen fick ge hela omdömet: Ombonad polarnatt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.