STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 336)

Abisko 4 nätter sep 2021

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Fantastisk personal, trevligt bemötande och serviceinriktade. . Bodde i dubbelrum på stationen. Visst rummet var något slitna men helt ok. Vad gör lite trasiga tapeter och inte senaste wc inredningen men vad gör det?!? Sängar, täcken och kuddar var jättesköna. Välstädat. Bra frukostbuffé med allt man behöver och lite till för guldkant. Bra att kunna köpa till termos påfyllning i restaurangen. God mat i restaurangened väl tilltagna portioner, jag hade klarat mig på mindre, särskilt om man äter trerätters middag. Var med på en anordnad tur till Trollsjön. Jättefin tur som förgylldes av vår trevliga, lyhörda och väl pålästa guide. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk mat i restaurangen.

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Fantastisk mat i restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avkopplande efter fjällvandring

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Perfekt borde att ladda upp inför fjällvandringen, tillika perfekt avslut efter en tur. Bekvämt borde och god mat. Trevlig atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevlig och gemytlig stämning. Man kä...

Rekommenderad av Anne-Marie, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Hemtrevlig och gemytlig stämning. Man känner sig välkommen och längtar alltid tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Se ovan. Rum och badrum med reparationsb...

Rekommenderad av FJÄLL-ROLLE , Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Se ovan. Rum och badrum med reparationsbehov och standardhöjning.Till dagens rum och standardnivå. Frukosten var rätt över.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slitet rum

Rekommenderad av Gammal fjällräv, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Välstädat men slitna tapeter i hotellrummet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“I köket är det tidsbokning som gäller men det är ju skillnad på om jag som ensam bokar en tid eller om en hel skolklass gör det, det blev trångt i köket… Ett sällskap med väninnor tyckte 30 min var för lite och bokade därför varsin tid dvs 90 min.. Jag saknade någonstans att sitta i Keron. Köket var ju bara avsett för matlagning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hej jag vill ha mera och tydligare allmä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Hej jag vill ha mera och tydligare allmän info. om alla sevärdheter och vandringsleder etc inom boendeområdet Att alla som jobbar på stationen är insatta i dessa frågor. Tex att ha väldigt tydliga informations anslagstavlor för alla sevärdheter och andra evenemang. Tex hur man går till bästa utsiktsplatsen, fiske regler, vandringstips med tidsangivelser.....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Septembervecka

Rekommenderad av Kevik, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Liksom förra gången 2010 var första veckan i september rätt vecka i de svenska fjällen! Färgprakten är fantastisk och bara en regndag på hela veckan! Dessutom är guidade vandringar överlägsna mot att vandra ensam/själv - de ger så mycket mer kunskap! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack för flexibel och vänlig service

Rekommenderad av Muenchen4, Tyskland (Tyskland sön 12 sep 2021)
“Vi bokade en stuga i STF Abisko för fem dagar i september redan i mars. Flygen hann ändras flera gånger, men det var inga problem att anpassa bokningen till de nya tiderna. Stugan var i gott skick, frukosten utmärkt och personalen vänlig och hjälpsam. Vi hade riktigt fina vandrardagar och planerar redan nästa besök. Tack så mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.