STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (921 av 951 rekommenderar) (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(921 av 951rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 238)

En oas för storstadsbo

Rekommenderad av BCO, Sverige (Sverige tor 02 apr 2020)
“Härligt och bekvämt boende i slående vacker natur”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Seriöst i Coronatider

Rekommenderad av Björn H, Sverige (Sverige tis 31 mar 2020)
“Jag kunde ringa och få svar på mina frågor mitt i Corona-tider. Det kändes som seriösa städrutiner och rätt nivå på försiktighet. Köket på vandrarhemmet är välorganiserat - förberett för märkning av varor, återlämning av överskott osv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktiviteterna i Abisko var mer turistbet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Aktiviteterna i Abisko var mer turistbetonade än friluftsbetonade, ex flera timmars turer kring sameviste och norrsken där man egentligen stanna mest runt fjällstationen. Hade varit roligare med fler riktiga utflykter på skidor etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Funktionellt men inte prisvärt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Vi bodde i en stuga i Abisko. Den var funktionell men saknade mycket av mysighetsfaktorn. Även micro och bastu saknade vi. Hade priset varit 6000-7000 hade jag kunnat förstå det men att betala nästan 10 000 för det är för myckt. I jämförelse hyrde vi en 8 bäddas stuga i Trysil med Bastu öppen eld värme i golvet etc. för 10 600 i julas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Man kommer till ro

Rekommenderad av Kajsa Strömberg, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“En plats att landa på och ändå full av aktiviteter att välja bland. Restaurang som håller väldigt god klass. Personal som alltid visar sig hjälpsam. En plats jag verkligen trivs på med en sagolik natur utanför dörren.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Busy International Scene

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 17 mar 2020)
“A busy but very well organised hostel , cleaning teams especially good at their job , showers , toilets and kitchen like new when they have done . Possibly a few more pans in the kitchen would help at busy times , boiling water tap is a big help .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kvadartiskt, praktiskt, gott

Rekommenderad av SP, Sverige (Sverige tis 17 mar 2020)
“Bodde på ett rum med 6 bäddar. Som tur var vi max 4 personer i rummet, och då har man gott om plats att förvara sina saker. Det finns två stora torkrum och fina bastuer. När det gäller köket så var det pga av de många stora grupperna otroligt stökigt. Folk fattar inte att man kan plocka bort torr disk tillbaka till hyllorna när diskhon är full, de torkar inte borden, spelar högt musik ända in på natten. Och diskfläkten hörs genom väggen ända in i sängen. Det är nog ett problem med ett vandrarhem som mest attraherar resenärer pga av norrsken och inte så mycket av att gå på tur. Men personalen gjorde så gott de kunde och städade ibland även utomturligt. Synd att det inte ens finns salt och peppar i köket, och ibland var det även ont om kastrullar och diskborstar. Priset för en övernattning i 6-bäddsrum anser jag för högt. Jag jämför jo alltid med Tyskland / Österrike och då får man nästan hotellrum inkl. frukost för samma pris ... De bästa tippsena angående mina turer fick jag faktiskt av en kille inne i skiduthyrningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Amazing Holiday although bad weather

Rekommenderad av LeNa, Tyskland (Tyskland mån 16 mar 2020)
“We’re having holiday in Abisko . In this holiday we didn’t see a lot of tourists because we are in the mid of outbreak disaster. We booked a superior cabin and we don’t regret it a bit. The cabin was beautiful. We had a lake view, lots of snow. There is kitchen with stove and oven but no dishwasher and no microwave. You can shop Ingredients at the shop in the reception, though it’s limited choice. At least you can cook pasta. They also have restaurant if you don’t want to cook. Too bad we had clouds and snow storm. No lights to see during our stay. But if the sky were clear, we would definitely see it from our cabin. We need to bring our own luggage to cabin. It was hard in the middle of snow and slippery ice. Thankfully we brought our own crampons ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko i mitten på mars

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“En fantastisk upplevelse att komma till turiststationen och Abisko vid denna årstiden. Lugnt o skönt, massor med snö och fina promenader. Trevligt bemötande, fin frukost och god middag. Hit åker jag gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin upplevelse

Rekommenderad av Vaja, Danmark (Danmark lör 14 mar 2020)
“Vi stannade en vecka i anläggningen Keron, som är självhushåll. Rummet var trevligt, med underbar utsikt över Torneträsk. Köket var alltid rent och fint med lagom plats för matlagning. Toilet- och dusch samt bastu var ochså goda. Altid rent. Reception och butik i huvudbyggnaden var mycket vänliga och hjälpte oss med allt. Restauranten bjöd på smakfulla tre-retters menuer. Vi kommer mycket gärna tilbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-02 17:10:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.