STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 293)

Mat vid längre vistelse i Abisko

Rekommenderad av Hans Samuelsson, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Vi stannade 5 nätter i Abisko, maten var bra men det bör informeras om att det bara finns 3 rätter att välja mellan. Det är tråkigt att behöva äta samma mat mer än en gång. Det var ännu sämre med förrätterna då fanns endast 2 att välja av. Desserterna smakade inte hemmagjorda. Personalen var tillmötesgående och en av dagarna gjorde kocken en suprice. Vi tycker inte maten var prisvärd. Ej Corona anpassad frukost på helgen, skylten med Max 5 runt bordet var gömd bakom brödet. Borde varit mer personal som höll koll.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Startpunkt

Rekommenderad av Kattis , Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Hade Abisko som start på vandring längs Kungsleden.Det var en bekväm och bra inledning på en veckas tältande med God mat bekväm säng och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blev väldigt förvånad att ni släppte in ...

Ej rekommenderad av Lajkas, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Blev väldigt förvånad att ni släppte in så mycket folk samtidigt på frukosten säkert 20 st runt buffébordet. Framförallt nu i coronatider😩😩”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Endast rosen på gräddtårtan saknades😅

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Vi var tre kvinnor i ett rum för fyra. Gott om plats, både i rummet och i köket. Sköna sängar men ingen bastu. Tyvärr ett centralt beslut som vi inte tyckte var befogat, mer ett statement, Friskis&Svettis har tex öppet alla sina i hela landet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fel som inte borde finnas när man anländer till stugan, fläkten som ska sitta i taket på toaletten fasttejpat föll ner på golvet, pinnstolarna trasiga,kylskåpet ej justerat vågrätt dörren ej justerat, ytterdörren ej heller justerat tog i tröskeln .Ett förslag ta extra betalat och utför städningen i STFs regi. I övrigt fina stugor ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

A great experience

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tor 03 sep 2020)
“En excellent entree to walking Kungsleden. Very good accommodation, shop, and restaurant. Th renindeer and moose meat dinners were outstanding! Great views across the lake too. Just across the road from the railway station and bus stop. So convenient.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Några detljer

Rekommenderad av Gus, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi önskar en brödrost, kaffebryggare och micro”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“På Abisko turiststation kändes det som de tagit bra beslut för att hjälpa folk att hålla avstånd. Få personer i rummen och bokning av köket tyckte jag var toppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Augustivistelse

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Fantastiskt läge. Magiskt vacker omgivning. Trevligt och proffsigt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk middag och frukost

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Hade en mycket trevlig middag på restaurangen. Fantastisk mat och enastående vinlista. Frukosten var också över förväntan med våfflor som pricken över i. En perfekt förberedelse för vandring på Kungsleden. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.