STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 934 av 967 rekommenderar (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(934 av 967rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 262)

Aldrig Turiststationen i Abisko igen!

Ej rekommenderad av Annette, Vårgårda, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Rummet var ok, men alldeles för dyrt. Dyrare än i storstan på lyxhotell. Åt en kväll i restaurangen. Jag tycker att man borde skämmas faktiskt. Folk är ute och vandrar hela dagarna och är hungriga när kvällen kommer. Priserna var skyhöga (360 kr för en enda rätt!) och portionsstorleken var löjeväckande små. Jag fick EN mandelpotatis som hade skurits i sex bitar. Pinsamt dåligt. Vem försöker man lura? Jo, typ alla! Vi var fyra personer och ingen av oss blev ens något så när mätta. Usch!”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 20 jul 2021)
Hej Annette! Beklagar verkligen att dina förväntningar ej uppfyllts. Det är okänt för mig vilken rätt du ätit och om du påtalade detta i samband med besöket? Det du beskriver låter magert, du får gärna kontakta mig på jessica.milkewitz@stfturist.se så får jag höra lite mer om besöket i restaurangen. Jag hoppas att ni också fick information att vi även ebjuder en rätt som take-away för den som önskar en måltid till lägre pris. Denna rätt har alltid en rejälare karaktär Med vänlig hälsning // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mc - buren

Rekommenderad av Pauli, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Vi hade riktigt skön och avkopplande dagar med god service och god mat. ”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 20 jul 2021)
Hej Pauli! Tack för dina vänliga ord och härligt att ni hade fina dagar hos oss // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko fjällstation Rekommenderas inte!

Ej rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Logistiken avseende middagar under all kritik. Boende gäster som bokar bord på morgonen borde kunna få äta i matsalen!!!!!Vilken besvikelse! Man erbjöd matlåda á 175 kr (take away) med pasta och tomatsås. Vi åt istället på Björkliden och Mountain Lodge, utomordentligt gott och mycket god service!!!! Frukost enkel ,halvfruset grovt bröd, ingen frukt, jfr med Mountain Lodge dit vi flyttade som stod för nybakat bröd varje dag!!!! På rummet fanns ingen wifi. Vi fick gå ut i korridoren. Bastun, tidsbeställd, kall, inget tvål!!! Flera av personalen hade behövt gå en en kurs i bemötande av gäster. Naturum var bra, fast det är ju inte Ert!!! Summa; Ni är självgoda, tror att gästerna fortsätter att komma som de gjort alltid gjort. Vi saknade framåtanda! Hur kan vi bli kompenserade? Betalade över 8460 kr som kändes som utkastade pengar.”
STF Abisko Turiststation svarar (lör 17 jul 2021)
Hej Inger! Tack för din uppriktiga återkoppling. Jag beklagar verkligen att era förväntningar ej uppfyllts och jag vill gärna komma i kontakt med dig för att få vet mer om några saker. Maila mig gärna på jessica.milkewitz@stfturist.se Utifrån restriktioner har antal platser i restaurangen minskat från 130 till ca 70 och därför blir det ofta fullbokat. Vi försöker möta efterfrågan med den take-away som du nämner och förstår givetvis att det aldrig kan bli samma upplevelse som att sitta vid dukat bord. Bastun påverkas också den av pandemin, där av att den behöver tidsbokas per sällskap. Att utöva ett gott värdskap och att bemöta gäster väl är av stor vikt för oss och om ni haft en annan upplevelse är det ett misslyckande från vår sida. Med vänlig hälsning // Jessica, Platschef STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Abisko fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vi valde hotellrum i Abisko fjällstation med frukost och gjorde dagsvandringar. Man kunde köpa till lunchpaket som man tog med från frukosten på vandringen. Vi valde att beställa till middag på restaurangen, där vi förbokade bord på restaurangen. God mat o dryck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint belägen, ibland lite ovänlig recept...

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Fint belägen, ibland lite ovänlig reception. Orimligt att inte få tillgång till rum förrän kl 15 när man själv städar. Osmart att enbart erbjuda förvaring ute i ett kokande varmt tält. Alla hade gömt sina väskor utomhus på olika ställen istället. Väldigt bra råd från turistinfon ute. Trevlig sommarpersonal i restaurangen. Långa köbildningar. ”
STF Abisko Turiststation svarar (lör 17 jul 2021)
Hej Caroline! Tack för din återkoppling. Verkligen trist att du upplevt att vi brustit i vårt värdskap, beklagar verkligen detta. Rådande läge med pandemin gör att vi behöver minimera antal personer inomhus och av den orsaken finns lavvon (tältkåtan) som ett bagageförvaring för gäster som väntar på att checka in. Att man som gäst, efter en lång resa, önskar få tillgång till sitt boende förstår vi verkligen. I den bästa av världar skulle ingen behöva vänta, samtidigt behöver vi tid för att ordna allt efter gäster som avrest. Incheckning är satt till kl 15 så att vårt städteam skall hinna städa rum/stugor/vandrahem samt allmäna ytor efter avresor. En del gäster städar själva och andra väljer att köpa slutstäd, oavsett så kontrollerar vi alltid alla enheter innan incheck. I den mån som enheter blir klara före kl 15 finns möjlighet att checka in tidigare. Till vilken grad varierar beroende på beläggning och antal avresor. Återigen tack för dina rader och med önskan om en fortsatt fin sommar // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ang frukosten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vi hade förbeställt specialkost, vegan. Men blev tyvärr väldigt besvikna. Det fannsendast ett pålägg på bröd, vilket var hummus, samt en yoghurt. Alla andra får varmfrukost, såväl som våfflor, och tycker det är trist att vi betalar samma pris men endast får en bråkdel av utbudet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Ingrid , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vi stannade 3 nätter på Abisko turiststation och stortrivdes. Det var första gången vi var där så allt kändes nytt och spännande. Personalen på hotellet var vänliga och svarade tålmodigt på alla våra frågor. Vi hade en vidunderlig utsikt från rummet mot Nuolja och kunde sova med öppet fönster, det var så skönt med tystnaden, och det doftade underbart ute. Rummet kunde ha haft fler avställningsytor och frukosten var lite snålt tilltagen, vi fick till exempel inte ta av frukten som var ämnad för lunchpaketen. Personalen, naturen med alla blommor, den mäktiga utsikten med fjällen runt om, forsens brus och färger gjorde ändå att vi fick en sagolik semester.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sköna sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 jul 2021)
“Det var väldigt sköna sängar och bra med mörkläggningsgardiner. Duschmunstycket var inte så bra och det droppade när man stängde av om man inte drog åt allt vad man kunde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i en fantastisk miljö.

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 12 jul 2021)
“ Boendet ligger mycket vackert och det går att starta många vandringar direkt från boendet. Bra faciliteter med kök, duschar och bastu. Det vi saknade var myggfönster så att man kunde ha öppet fönster och vädra. Det var mycket kvavt och varkt på rummet. En varning för priset för att åka linbanan upp på Njullá: priset som anges är endast enkel riktning. Kostnaden för en tur och retur för en familj är hutlöst dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bästa Fjällstationen

Rekommenderad av Fjällsippan, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“AbiskobTurist ligger i vackraste fjällmiljön. Personalen och servicen är TOPP, maten fantastisk, jättegott. Stortrivs i Abisko!”
STF Abisko Turiststation svarar (ons 14 jul 2021)
Hej Fjällsippan! Tack för dina vänliga ord och väldigt roligt att du hade en fin vistelse och trivdes hos oss. Fjällhälsningar // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.