STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 332)

Förvaring

Rekommenderad av Kerstin , Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Bodde i två olika rum under vistelsen och bristen på lådor/hyllor gjorde det ytterst svårt att hitta plaggen. F ö var det skönt att slippa TVapparater både på rummen och i allmänna utrymmen. Sängarna sköna. Brasorna hade gärna fått vara längre. Saknade en affär med sameslöjd och lappländska delikatesser som hjortron, renkorv, renhorn o dyl. Frukostarna var bra med våfflor som högsta njutningen. Restaurangens utbud för litet, om man åt där fler än två gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Åk till Abisko

Rekommenderad av Lars G, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Natur, glädje, naturens närhet, vila, förundran, utmaning, ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men restaurangen en besvikelse.

Rekommenderad av Kjekar , Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Varför ska en restaurang i fjällen göra sig märkvärdig med få lokala rätter, svindyrt och med matportioner typ smakstorlek? Gör som på Saltoluokta och servera en buffé baserat på lokal mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Höstvistelse

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Vi hade turen att förlägga vår vistelsen till slutet av säsongen. Vi möttes av strålande sol och höstfärger och snö på högfjället. Vi hade hotellvistelse . Rummen är små men med bekväma bäddar. Också badrummet litet och duschutrymmet litet väl litet. Men allt rent och snyggt. Restaurangen är mycket bra, men inte högsta standard. White Guides omdöme stämmer bra Också ett bra ställe. Men inte mer. Servicen utmärkt med ung personal som är snabba och vänliga. Vi märkte att köket var bättre ena kvällen vi åt - förmodligen annan kock den kvällen. Frukosten är basal utom på en punkt, nämligen möjligheten att grädda våfflor och äta dem med hjortronsylt och creme fraiche. Möjligheten att ta med ett lunchpaket är likaså utmärkt. Så sammanfattningsvis vi hade en fantastisk semester under några dagar tack vare STF, dess personal och guider och givetvis tur med vädret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Till reception i abisko Getrud o Gunnel tvåÄldre damer var bäst på allt dom får toppbetyg o gjorde vistelsen till en stor glädje

Rekommenderad av Gun Mattsson , Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Gunnel o Getrud i reception bäst av allt. Pålnostugan bör ni fräscha upp o ta efter länstyrelsen i Muddus . Deras stugor är 10 i topp”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ej inlämnad nyckel

Rekommenderad av GKj, Sverige (Sverige lör 18 sep 2021)
“När jag efter vandring längs Kungsleden kom till Keb och läste mina mail fanns ett mail från Abisko Turist om att jag inte lämnat min rumsnyckel vid avresa. Att jag gjort detta var jag bombsäker på. Ringde Abisko nästa dag och fick tala med en trevlig kille i receptionen och han kunde bekräfta att nyckeln fanns på Abisko. Enligt honom hade nyckeln troligen hängts på fel krok när jag lämnade in den. Han beklagade mailet och hoppades att mailet inte förstört min vandring. Jag kunde helt ärligt svara att det inte var fallet. Jag har full förståelse för att ni inte vill ha nycklar på drift och att ni agerar så fort ni märker att en nyckel saknas. Men samtidigt tycker jag att när en nyckel saknas borde ni följa upp detta och om nyckeln kommer till rätta skicka ett nytt mail och tala om att nyckeln inte längre saknas. De flesta människor är hederliga och vill göra rätt för sig. Sedan kan man givetvis glömma att lämna in nyckeln vid avresa på samma sätt som personal i receptionen kan hänga en nyckel på fel krok. När ni skickar ut mail om saknade nycklar kan mailet skrivas i en vänlig ton där ni ber gästen kontrollera att hen inte fått med sig nyckeln av misstag och om så skulle vara fallet be hen skicka den.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko 4 nätter sep 2021

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Fantastisk personal, trevligt bemötande och serviceinriktade. . Bodde i dubbelrum på stationen. Visst rummet var något slitna men helt ok. Vad gör lite trasiga tapeter och inte senaste wc inredningen men vad gör det?!? Sängar, täcken och kuddar var jättesköna. Välstädat. Bra frukostbuffé med allt man behöver och lite till för guldkant. Bra att kunna köpa till termos påfyllning i restaurangen. God mat i restaurangened väl tilltagna portioner, jag hade klarat mig på mindre, särskilt om man äter trerätters middag. Var med på en anordnad tur till Trollsjön. Jättefin tur som förgylldes av vår trevliga, lyhörda och väl pålästa guide. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk mat i restaurangen.

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Fantastisk mat i restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avkopplande efter fjällvandring

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Perfekt borde att ladda upp inför fjällvandringen, tillika perfekt avslut efter en tur. Bekvämt borde och god mat. Trevlig atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevlig och gemytlig stämning. Man kä...

Rekommenderad av Anne-Marie, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Hemtrevlig och gemytlig stämning. Man känner sig välkommen och längtar alltid tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.