STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1042 av 1077 rekommenderar) (242 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1042 av 1077rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 243)

middag ej för vandrare

Rekommenderad av trött hungrig vandrare, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Sorry ni tappar hungriga vandrare i middagsresturangen när ni inte har något alternativ för oss :-(, priset har ingen betydelse men maten på eran 300kr tallrik måste man kunna vandra på och det går tyvärr inte just nu. Glöm inte bort erat ursprung för vandrare! Veganer och gourmet i all ära men de kanske kan få stryka lite på foten för oss vandrare som behöver fylla på energidepåerna, tycker kocken eller annan ansvarig borde få vandra några dagar och sen bli serverad sin egen mat så skuller den nog bli ändring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin och lugn vistelse

Rekommenderad av Fina_frun, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Serviceminded personal i receptionen, sköna sängar och förväntad god frukost med många alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskotriangeln

Rekommenderad av KN, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Bra evenemang som kan uppleva fjällvandring för nybörjare, ensam deltagande som vill gå med grupp, att vill gå med rutinerade guide.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ombonad polarnatt

Rekommenderad av Eva Säfbom, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Ett varmt och skönt rum med ett härligt badrum. Vackra detaljer i blått och med överraskande regnbåge på vägg i badrummet då belysningen tändes. Blåtonad vägg bakom sängen fick ge hela omdömet: Ombonad polarnatt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Första

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Första”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bokade ett superiorrum, som visade si...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Vi bokade ett superiorrum, som visade sig vara mycket litet. Sammanfattningsvis kan man säga att priset inte riktigt motsvarade rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Maten nådde inte upp till mina förväntningar. Frukosten var inte påfylld ordentligt och lunchbuffén kändes lite torftig. Såsen till köttfärslimpan hade stora maizenaklumpar i sig (trodde först att det var svamp). När jag påpekade detta fick jag svaret att "ingen dött av det i alla fall". Annars var upplevelsen bra. Jag tror att man med enkla medel skulle kunna öka kvaliten på maten och servicekänslan i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välj Vandrarhemmet

Rekommenderad av Frew, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Mycket fräscht och väl fungerande vandrarhem med alla slags faciliteter man kan behöva. Rent och snyggt, med funktionella fyrbäddsrum samt klart prisvärt jämfört med den lite väl dyra hotelldelen i huvudbyggnaden. Vill man ta del av hotellets faciliteter samt restaurang så går det ju bra ändå mot ett tillägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klassisk vandring

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bra koncept med blandade upplevelser. En höjdare var grottvandringen. Mycket trevlig o duktig guide! ( Ida)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klassisk vandring Abisko

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bokade resan med lite farhågor om att komma till en grupp med deltagare som reste i sällskap. I ställer kom jag till en grupp där vi alla reste själva, vilket var fantastiskt. Boendet i vandrarrummet vår helt OK men kändes trångt. Jag hade nog hellre valt enkelrum med facit. Dagsturerna och schema upplägget var perfekt. Möjligheten till självhushåll samt tillgången till restaurangen likaså. Guiden vi hade, Ida var fantastisk!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.