STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1080 av 1115 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1080 av 1115rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 269)

Välj Vandrarhemmet

Rekommenderad av Frew, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Mycket fräscht och väl fungerande vandrarhem med alla slags faciliteter man kan behöva. Rent och snyggt, med funktionella fyrbäddsrum samt klart prisvärt jämfört med den lite väl dyra hotelldelen i huvudbyggnaden. Vill man ta del av hotellets faciliteter samt restaurang så går det ju bra ändå mot ett tillägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klassisk vandring

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bra koncept med blandade upplevelser. En höjdare var grottvandringen. Mycket trevlig o duktig guide! ( Ida)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klassisk vandring Abisko

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bokade resan med lite farhågor om att komma till en grupp med deltagare som reste i sällskap. I ställer kom jag till en grupp där vi alla reste själva, vilket var fantastiskt. Boendet i vandrarrummet vår helt OK men kändes trångt. Jag hade nog hellre valt enkelrum med facit. Dagsturerna och schema upplägget var perfekt. Möjligheten till självhushåll samt tillgången till restaurangen likaså. Guiden vi hade, Ida var fantastisk!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Everything was good staff, guide, scener...

Rekommenderad av 1varmkorv, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Everything was good staff, guide, scenery, food, service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket god mat och service i restaurange...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Mycket god mat och service i restaurangen med vacker utsikt över Torneträsk. Boendet i fyrbäddsrum var helt ok, dock lite dåligt städat när vi kom. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalbemanning o frukostplanering

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Personalbemanning; receptionen verkade klart underbemannad, vilket bl.a. innebar att de tillfällugt stängde receptionen vid några tillfällen under kvällen. Frukosten; var lätt kaotiskt vid frukosten. Logistiken vid uppdukningen bidrog till röran. Tallrikar och mat var inte placerade i den ordning man plockar på sig maten vilket gjorde att alla sprang runt och letade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gediget boende

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Stugan kändes gedigen, trots att köksutrustningen kunde ha varit lite mer genomtänkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt och dåligt, samt smaklös renovering.

Ej rekommenderad av Nyfiken grön, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Bodde i sexbäddsrum i Abisko. Trångt rum för sex pers inkl packningar. Dyrt med 425 kr. för sådant boende. Bokade sedan istället två nätter på trevligt vandrarhem i Björkliden och fick eget rum med toalett för 500 kr. Var i Kårsavaggestugan och fick syn på renovering, som enligt min (och många andras) är ett totalt stilbrott i denna gamla traditionstyngda stuga! Vet att liknande renovering pågår av gamla stugor. Hur tänker ni inom STF? Jag har varit stugvärd några gånger, senast för fyra år sedan men känner nu stor besvikelse över STF:s agerande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Youth group stay at STF Abisk

Rekommenderad av Brownie, Storbritannien (Storbritannien tor 05 sep 2019)
“Excellent facility for groups in private rooms, lovely food in restaurant and very friendly, hlepful staff”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice room at a convenient place

Rekommenderad av Yaude, Frankrike (Frankrike tor 29 aug 2019)
“Probably the best budget choice to stay at Arlanda. A few minutes from terminals with the free shuttle, clean, friendly staff. And come on, you get to sleep well in a bed in a plane without flying first class!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället