STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 942 av 974 rekommenderar (262 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(942 av 974rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 259)

Mysigt och fjällnära

Rekommenderad av -, Sverige (Sverige tor 25 mar 2021)
“Abisko turiststation har en bra restaurang, fina omgivningar och trevliga sällskapsutrymmen med utsikt över fjällvärlden. Jag bodde i enkelrum som har bra standard, och en skön säng. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trerätters middag och kaffekokare

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Information vid bokning per telefon om att den trerättersmeny som erbjöds som tillval var densamma varje dag hade varit bra. Vid vår vistelsen på åtta dagar blev det alldeles för mycket av upprepning (speciellt som en av oss inte äter kött). En vanlig kaffekokare per kök i vandrarhemmet hade också varit användbart (snarare än två manuella kaffepressar).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i hotellrum. Överlag en mycket ...

Rekommenderad av John, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Vi bodde i hotellrum. Överlag en mycket fin och fräsch anläggning men hotellrummen skulle må bra av en upprustning. Badrum dock i bra skick. I övrigt toppen! Stort plus att man får nyttja köksdelen även som boende i hotellet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Carol Paraniak

Rekommenderad av Carol Paraniak, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Abisko turist var en i alla avseenden mycket positiv upplevelse. Om jag ska framhålla något så var måltiderna, frukost och middagarna väldigt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice stay

Rekommenderad av Tex, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Good spot for nice vacations. I would have like to have less expensive alternatives for dinner.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Norrsken, mat och god sömn

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Ett härligt stopp där lugnet snabbt infinner sig. Åkte till Sky station och fick se mäktigt norrsken. Maten är rustik men väldigt god. Plus för havregrynsgröt på morgonen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fyra nyanser av vitt i Abisko

Rekommenderad av Marie-Louise och Andreas, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Vi hade frya härliga dagar på STF. Massor av aktiviteter i närheten så som Aurora sky station, hundspann, snöskoter och skidor såklart! STF personalen var mycket vänlig och kunnig. Maten i restaurangen var helt fantastisk!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Carl-Alexander Allwood, Sverige (Sverige tor 18 mar 2021)
“Min oro har att göra med hur ni försökte ta hänsyn till Corona under frukost. Vi både jag och min tjej uppskattar att ni försökte men det var kaos. De var för många människor och det var svårt att inte stöta in i människor eller hamna i någons väg. Se gärna över rutinerna. Vi sov i vandrarhemmet och på kvällen var det ett system där man bokade sig och fick stanna en viss period. Det kanske ni kan använda för frukost också? Lite mer jobb för er men glesare trafik på frukost. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte Corona säkert. STF har rekommendati...

Rekommenderad av -, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Inte Corona säkert. STF har rekommendationer att köket inte ska användas annat än när det är bokat men det fungerar inte alls och jag såg aldrig någon STF personal som försökte få folk att följa rekommendationerna. Personalen struntade helt i om de efterlevdes eller inte. Kändes inte alls säkert. Speciellt när STF bokade in 2 olika sällskap som var större än 10 personer vardera. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbar vistelse

Rekommenderad av Ax’l Vincent , Sverige (Sverige mån 15 mar 2021)
“Mådde otroligt bra under min vistelse. Bodde på Keron (vandrarhemmet). För boende i denna prisklass var det mycket som överraskade mig positivt. Hur sköna sängarna var, hur städat allt var, bra organiserat kök. Personalen var i toppklass, svarade på alla dumma frågor oavsett vad. Någon som slog mig var att alla guider var genuint intresserade av aktiviteterna jag testade och det förgyllde aktiviteterna. Åt bara lunch på anläggningen, den var också i toppklass. All you can eat, perfekt för mig som försöker gå upp i vikt. Älskade naturen runt om kring, mycket fina leder. Var där 5 dagar och jag gick 110000 steg utan att behöva gå samma rutt flera gånger. Jag ställde mobilerna i flygplansläge under min vistelse, så det gjorde vistelsen ännu finare. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.