STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 281-290 av 293)

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Ewa , Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“På alla fjällstugor fick vi ett trevligt bemötande. Bäst av kvinnan som jobbade på Alesjaure fjällstuga den 30/6. Det kunde ha städats bättre, som sopa golv, av alla tidigare gäster på alla boenden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på vandrarhem, STF Abisko

Rekommenderad av Tage, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Standarden är helt okej, det finns flera toaletter, duschar och bastu. Käket är välutrustat och fint men kan bli lite trångt när det är mycket folk. Jag kan tycka att priset är lite högt, man kan bo på ett enklare hotell i en stad för samma pris. Tåget går ju utanför så det är ju inga stora kostnader för varor. Men jag skulle välja det igen. Så jag är ju nöjd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

lättillgängligt

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Ett lättillgängligt sätt att få njuta storslagen natur utan att behöva vara proffs eller behöva bära och planera tungt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag tycker att utrustningen i stugan kun...

Rekommenderad av Kerstin Leymann, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Jag tycker att utrustningen i stugan kunde vara bättre. Jag saknade exempelvis mikro, TV och wifi. Ang restaurangen så saknade jag en enklare rätt som alternativ. Nu blev det så att vi aldrig åt där eftersom det som serverades var lite för fancy för ungdomarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina dagar i Abisko

Rekommenderad av Karl-Erik Hagbohm, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Jag är mycket nöjd med mina dagar hos er. Haft fina dagsturer. Toppenväder och inga mygg. Fick så fin hjälp i receptionen av Tove när min mobil hade laddats ur. Hon var så vänlig och hjälpsam och såg till att det ordnade sig för mig. Också de andra i receptionenen var så serviceinriktade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite tråkigt frukost. I övrigt var allt ...

Rekommenderad av Viggo, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Lite tråkigt frukost. I övrigt var allt toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen var en besvikelse!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Med enbart 2 rätter (varav en vegetarisk) på middagsmeny ska det inte serveras mat med så usel kvalitet. Entrecote med gröna ärtor! Portionerna är så små så man blir inte mätt. När vi påpekade detta blev svaret:"vill ni beställa en efterrätt?" Till lunch serverades ett enda alternativ, en vegetarisk linsgryta. Tyvärr är restaurangen er svaga länk. De allmänna toaletterna var ostädade på eftermiddagen, papper saknades. En stor eloge till receptionen som ordnade hämtning av oss då vi fått punktering vid Silverfallet. Håll hårt i er fantastiskt trevliga vaktmästare. Abisko är ett oslagbart resmål! Er anläggning likaså, om ni lyckas få upp kvaliteten i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt städat

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Jag tycker att vistelsen var mycket trevlig. Lung mysig atmosfär. Vandrarhemmet och stugan vi bodde i var båda mycket välstädade. Att stället har bevarat det gamla genuina fjällatmosfären i nredning och byggnader är bra. Det är det enkla som man söker vid detta boendealternativ.trevlig städpersonal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 jun 2019)
“Har man vandrat i flera mil är det bra med en stadig frukost och rejält med middagsmat. Middagen var trots det dryga priset mkt sparsamt disponerad, barnportioner, ej för fysiskt aktiva vuxna. Smakerna var angenäma. Frukosten saknade utbudet som de flesta hotellfrukostar har. Knappt några frukter, bär eller grönsaker. Sammantaget sämre än fjällstationerna på fjällen. Personalen var stressade, kassaapparaten funkade inte. Priset för middag var befängt. Varför göra STF:s middagar till ngt exklusivt, som inte vanligt folk eller barnfamiljer har råd med? Bättre att servera husmanskost som man blir mätt och kan vara ute i naturen och skippa Cordon-blue-ambitionerna? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt boende, fantastisk utsikt fr...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Fantastiskt boende, fantastisk utsikt från rumsfönstret, fantastiskt väder. Allt var bra! Kommer gärna tillbaka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.