STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 271-280 av 293)

Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron...

Rekommenderad av Skogsnäva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron var mycket fint men lite väl dyrt. Frukostbuffén var pricken över i:et under vår vistelse:) Leden mot Kårsavagge, utsikten från Njulla och Abiskojåkka (kanjon)= helt magisk Skulle önska en lite tidigare incheckning än kl 15. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bemötandet bra men om man med service in...

Rekommenderad av Staffan Kinman, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Bemötandet bra men om man med service inbegriper möjligheterna att på plats köpa mat till sitt hushåll i stugan var servicen oacceptabelt dålig. Att vara tvungen gå 2 km till en affär för att handla dagligvaror och bära dessa 2 km tillbaka förutsätter ungdomlig kraft. Detta var vi inte informerade om. Hade vi varit det hade vi hyrt en bil i Kiruna. Vi har bott här flera gånger tidigare, senast för 18 år sedan. Då var servicen helt OK. Det hade inträtt en avsevärd förändring sedan dess. Priserna på det usla sortimentet i affären var dubbla normalpriset. Och att äta måltiderna i restaurangen med 750 kronor per deltagare och dygn förutsatte en annan socialgrupp än vi som pensionerade läkare når upp till. Men naturupplevelsen i nationalparken är fantastiskt underbar. Den vill vi inte vara utan.”
Totalupplevelse 4 av 5

Fantastiskt bemötande från personalen på...

Rekommenderad av Joanna, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiskt bemötande från personalen på en underbar plats i den svenska naturen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra personal som var kunnig, särskilt i ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Bra personal som var kunnig, särskilt i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tillbaka till Abisko efter 50 år

Rekommenderad av Christer Gellerman, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Jag flyttade från Abisko Östra när jag var tio år. Sedan dess har jag inte varit längre norrut än Skellefteå. Nästan på dagen 50 år senare var det dags. Det var fantastiskt, inte bara på grund av vädret. När jag gick ut i naturen och efter en stund kände dofterna infann sig en märklig känsla av "hemma". Jag kommer naturligtvis tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk natur, bra kommunikationer men överprissatt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Väldigt vacker natur. Tyvärr överprissatt. Både dyrt boende och dyr mat. För en barnfamilj på fem personer blir vistelsen väldigt dyr. Vi hade med oss mycket mat själva, rekommenderas. Varför är maten i shoppen så dyr när det är så enkelt att ta sig till turiststationen med bil? För lite matutbud i shoppen. Annars vacker natur och trevlig vistelse. Ett förslag, öppna upp bastun vid sjön till alla. Det skulle ge en extra anledning till att komma till Abisko. Den verkar inte så använd ändå. Vi var där två kvällar och den var stängd båda kvällarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

På återseendr

Rekommenderad av Gertrud, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“ Trevlig personal, Fixade vårt rum tidigare, skönt efter 6 dagars vandring. Som alltid god frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Most magical place you can go to!

Rekommenderad av Michel Chavarria , Storbritannien (Storbritannien ons 10 jul 2019)
“Where to start, the scenery, the nature, the history of the place it grips you from the start! To top it off the trips offered at the place and the friendliness of the staff make you never want to leave the place! Top choice for anyone exploring lappland! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

midnattssol

Rekommenderad av eira, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“vänligt bemötande, trivsam miljö ,ingen högljudd musik God kunskap om dietkost(glutenfritt) ,snabb och glad serveringspersonal .Fina naturstigar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och rent

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Helt ok boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.