STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1082 av 1117 rekommenderar) (269 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1082 av 1117rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 261-269 av 269)

Keron omdöme, Abisko turiststation

Rekommenderad av DanielT, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bra och fräscha rum, fina köksutrymmen. Det enda som möjligen fattades var kaffebryggare och frysutrymme. Överblivetlådan var dock genial... suveränt sätt att smart använda saker som annars skulle slängas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än förväntat. Köket kändes fräsch...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bättre än förväntat. Köket kändes fräscht och välstädat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten ej prisvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Vi åt en kväll på restaurangen (gjorde detsamma för ett PR sen ) och vårt intryck är att man försöker mer än vad man klarar av. I stället för att försöka servera gourmetmat och inte lyckas, varken med tillagning eller servering, tycker vi att det vore bättre med enklare men vällagad mat, te x med mer lokala råvaror . För övrigt är vi nöjda med! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko 2018

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“I stugboendet saknas instruktioner / bruksanvisningar angående hur värmesystem och elementen fungerar / rätt temp ställs in. Belysningen i entreen till huset var väldigt svag, ev bra med en ljuskälla till?. Det vore bra om ni i receptioenen informerar/ rekommenderar besökande att köpa en riktig karta /de mer rättvisande kartorna för de olika lederna. Kungsleden, mm Men ha kvar att dela ut de små gratiskartorna gratis som första information: Blomster leden, Canyonleden, affär, information om liften. Maten var lite dyr men väldigt fin, annorlunda och fina smaksättningar! Och bra komponerad meny!!!!!!!! Det gäller såväl kväll som middagsmaten!! Men maten blev snabbt kall så det vore bra med en tallriksvärmare. Allpersonal som vi var i kontakt med var väldigt trevliga och bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Alldeles för dyrt.

Ej rekommenderad av Kattsvans, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“Luften på vårt hotellrum var så dålig att vi båda fick svår huvudvärk. Det luktade illa från badrummet och någon luftkonditionering värd namnet fanns inte. Rummet annars luftigt och finn utsikt. Men prissättningen matchas inte alls av innehållet i boendet. Löjliga priser. Abisko är underbart när det gäller natur och vandring.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enkäter men när det gäller Abisko håller ni god stil. Har varit där tre gånger tidigare , sedan 2010 och alltid varit nöjd, med personal, husen, omgivningarna allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Diffusa visioner

Rekommenderad av Catharina , Sverige (Sverige lör 16 jun 2018)
“Det är otydligt vid bokning. Visioner man har om ungdomar etc blir inte tydliga. Det framgår inte t ex att anläggningen stängd när man bokar, den infon får man när bokning klar. Betyder attcrestsurang shop etc inte FI ns tillgängliga som beskrivs i informationen inför bokning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Valborgs i Keron

Rekommenderad av Jasu, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Bodde i ett 4-bäddsrum. Upplevde rummet rymligt och med god standard. Kök o dusch/bastu var rätt nyrenoverat. Ytorna bra anpassade för det antal personer som bodde på anläggningen. En fin middag på Abisko Turist var uppskattad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ventilationen bullrar

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 21 apr 2018)
“Stäng den bullrande ventilationen i matsalen när ni serverar frukost, lunch och middag.... Förstör helheten med detta lågfrekventa buller.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället