STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1181 av 1217 rekommenderar) (302 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1181 av 1217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 261-270 av 302)

För det priset är rummen inte speciellt ...

Rekommenderad av As, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“För det priset är rummen inte speciellt tilltalande, bastun t ex som låg i källaren - hur kan man lägga den där när utsikten är så fantastisk.?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hostel newcomer

Rekommenderad av Arctic Farmor, USA (USA mån 22 jul 2019)
“This was my first time staying in a hostel and I enjoyed it very much. The facilities are very clean and staff very helpful. The meals we ate in the dining room were delicious. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt och en bra stämning på t...

Rekommenderad av evaeri, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Mycket trevligt och en bra stämning på turiststationen. Bra ordnat med kortare vandringar i omgivningen. Hade varit bra med en liten lekplats tex gunga o sandlåda. Vi hade två barn med 7 o 2 år.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great hostel

Rekommenderad av Davissis, Schweiz (Schweiz sön 21 jul 2019)
“The hostel Keron looks unspectacular from outside. But the rooms are bright and modern (but very simple). Toilets and showers are as expected. The large kitchen/common room with a very nice view of Torneträsk is a great place to be and has a nice, lively hostel feeling to it. The shop at the turiststation nearby has very limited food choice, making it difficult to cook anything reasonable. A little more choice in basic staples would be great. Services such as baggage room are convenient. The sauna is somewhat disappointing. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig vistelse

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Vi valde att sova en natt före och efter vår vandring. Trevliga mixade rum och rena och fräscha toaletter och duschar. Självhushållet håller också bra standard. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Campsite Abisko Touriststation

Rekommenderad av Lindström, Tyskland (Tyskland lör 20 jul 2019)
“We stayed 3 Nights at the campsite. The facilities are good. What we missed though is a covered seating/dining area, i.e. Tables and benches with a roof.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Turiststationen i Abisko var toppen. God service mm. Frukosten utmärkt. En mycket bra start på en vandring till Nikkaluokta. Kan värmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt läge, mitt i naturen

Rekommenderad av SP, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Turiststationen ligger mitt i naturen, med gångavstånd på ett par hundra meter så ser man forsar, canyons mm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra 4-bäddars

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Rummet passade perfekt för två vuxna och två barn på 5 och 2. Fint med eget handfat på rummet. Övriga faciliteter finns nära till hands. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron...

Rekommenderad av Skogsnäva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron var mycket fint men lite väl dyrt. Frukostbuffén var pricken över i:et under vår vistelse:) Leden mot Kårsavagge, utsikten från Njulla och Abiskojåkka (kanjon)= helt magisk Skulle önska en lite tidigare incheckning än kl 15. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.