STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1103 av 1136 rekommenderar (281 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1103 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 261-270 av 281)

Trevlig vistelse

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Vi valde att sova en natt före och efter vår vandring. Trevliga mixade rum och rena och fräscha toaletter och duschar. Självhushållet håller också bra standard. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Campsite Abisko Touriststation

Rekommenderad av Lindström, Tyskland (Tyskland lör 20 jul 2019)
“We stayed 3 Nights at the campsite. The facilities are good. What we missed though is a covered seating/dining area, i.e. Tables and benches with a roof.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Turiststationen i Abisko var toppen. God service mm. Frukosten utmärkt. En mycket bra start på en vandring till Nikkaluokta. Kan värmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt läge, mitt i naturen

Rekommenderad av SP, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Turiststationen ligger mitt i naturen, med gångavstånd på ett par hundra meter så ser man forsar, canyons mm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra 4-bäddars

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Rummet passade perfekt för två vuxna och två barn på 5 och 2. Fint med eget handfat på rummet. Övriga faciliteter finns nära till hands. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron...

Rekommenderad av Skogsnäva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron var mycket fint men lite väl dyrt. Frukostbuffén var pricken över i:et under vår vistelse:) Leden mot Kårsavagge, utsikten från Njulla och Abiskojåkka (kanjon)= helt magisk Skulle önska en lite tidigare incheckning än kl 15. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bemötandet bra men om man med service in...

Rekommenderad av Staffan Kinman, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Bemötandet bra men om man med service inbegriper möjligheterna att på plats köpa mat till sitt hushåll i stugan var servicen oacceptabelt dålig. Att vara tvungen gå 2 km till en affär för att handla dagligvaror och bära dessa 2 km tillbaka förutsätter ungdomlig kraft. Detta var vi inte informerade om. Hade vi varit det hade vi hyrt en bil i Kiruna. Vi har bott här flera gånger tidigare, senast för 18 år sedan. Då var servicen helt OK. Det hade inträtt en avsevärd förändring sedan dess. Priserna på det usla sortimentet i affären var dubbla normalpriset. Och att äta måltiderna i restaurangen med 750 kronor per deltagare och dygn förutsatte en annan socialgrupp än vi som pensionerade läkare når upp till. Men naturupplevelsen i nationalparken är fantastiskt underbar. Den vill vi inte vara utan.”
Totalupplevelse 4 av 5

Fantastiskt bemötande från personalen på...

Rekommenderad av Joanna, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiskt bemötande från personalen på en underbar plats i den svenska naturen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra personal som var kunnig, särskilt i ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Bra personal som var kunnig, särskilt i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tillbaka till Abisko efter 50 år

Rekommenderad av Christer Gellerman, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Jag flyttade från Abisko Östra när jag var tio år. Sedan dess har jag inte varit längre norrut än Skellefteå. Nästan på dagen 50 år senare var det dags. Det var fantastiskt, inte bara på grund av vädret. När jag gick ut i naturen och efter en stund kände dofterna infann sig en märklig känsla av "hemma". Jag kommer naturligtvis tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.