STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (975 av 1007 rekommenderar) (259 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(975 av 1007rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 241-250 av 259)

Allt toppen men viss otydlighet och rummet behover renoveras

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 08 jan 2019)
“Det var oklart att dryck ej ingick i trerätterspaketet ( med tanke pa priset en betalar så borde dryck ingå) Rummet hade fläckiga och trasiga tapeter, våttapeten i badrummet såg ledsen och trist ut (utseendet på rummet matchade inte priset) Annars UNDERBART”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A comfortable and cozy place, and it was...

Rekommenderad av Anonym, USA (USA tis 08 jan 2019)
“A comfortable and cozy place, and it was wonderful to be able to stay in the national park. We appreciated the on site rental equipment, and the good vegetarian food in the restaurant.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastic place to get away!

Rekommenderad av Todd, USA (USA tis 08 jan 2019)
“Our entire family enjoyed our magical stay at Abisko STF. The accommodations were fantastic, the food excellent, the staff very friendly and helpful. And Abisko is so beautiful. We spent all our time hiking and exploring. Wish we could have stayed longer! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och prisvärt!

Rekommenderad av Joel, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Bra och budgetvänligt alternativ med vandrarhemmet. Tack för trevligt bemötande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

thanks for the amazing experience!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“I really enjoyed my time with you - the service and people were nice and the stay really enjoyable! it was really great! prices were high - but in the end that's Sweden ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det enda vi var blev irriterade över var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Det enda vi var blev irriterade över var att bokningen till vår nyårsmiddag fanns i receptionen men inte i restaurangen (??) Sen kunde inte receptionen vid utcheckning se att vi betalat för middagen i restaurangen, utan vi fick gräva djupt i våra packade väskor efter kvittona. Sånt är rätt störigt när jag ändå hade ringt upp för att dubbelkolla att vi verkligen hade en bokning eftersom vi det var just nyårsafton. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väl dyrt för så pass enkelt rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Väl dyrt för så pass enkelt rum”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

clean and tidy

Rekommenderad av KS, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 31 dec 2018)
“clean and tidy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Snöälskare, Sverige (Sverige mån 31 dec 2018)
“Det var mycket besvärligt att inte ha toalett och dusch i samma rum på morgonen. Det var också mycket besvärligt att det inte fanns någonting att ställa necessär m.m. på. Det skulle också vara bra med mer förvaring och nattduksbord. Kanske varsin rullåda under sängen ? Lite för stillastående luft på natten - man vaknar med ont i huvudet. Men rent o snyggt och välskött ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fit for purpose, like a winter camp in some ways

Rekommenderad av cpic, USA (USA tor 27 dec 2018)
“Location was perfect and in general happy with our choice to stay here. Accommodations are modest but fit the needs. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.