STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 231-240 av 293)

Everything was good staff, guide, scener...

Rekommenderad av 1varmkorv, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Everything was good staff, guide, scenery, food, service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Personalbemanning o frukostplanering

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Personalbemanning; receptionen verkade klart underbemannad, vilket bl.a. innebar att de tillfällugt stängde receptionen vid några tillfällen under kvällen. Frukosten; var lätt kaotiskt vid frukosten. Logistiken vid uppdukningen bidrog till röran. Tallrikar och mat var inte placerade i den ordning man plockar på sig maten vilket gjorde att alla sprang runt och letade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gediget boende

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Stugan kändes gedigen, trots att köksutrustningen kunde ha varit lite mer genomtänkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt och dåligt, samt smaklös renovering.

Ej rekommenderad av Nyfiken grön, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Bodde i sexbäddsrum i Abisko. Trångt rum för sex pers inkl packningar. Dyrt med 425 kr. för sådant boende. Bokade sedan istället två nätter på trevligt vandrarhem i Björkliden och fick eget rum med toalett för 500 kr. Var i Kårsavaggestugan och fick syn på renovering, som enligt min (och många andras) är ett totalt stilbrott i denna gamla traditionstyngda stuga! Vet att liknande renovering pågår av gamla stugor. Hur tänker ni inom STF? Jag har varit stugvärd några gånger, senast för fyra år sedan men känner nu stor besvikelse över STF:s agerande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Youth group stay at STF Abisk

Rekommenderad av Brownie, Storbritannien (Storbritannien tor 05 sep 2019)
“Excellent facility for groups in private rooms, lovely food in restaurant and very friendly, hlepful staff”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice room at a convenient place

Rekommenderad av Yaude, Frankrike (Frankrike tor 29 aug 2019)
“Probably the best budget choice to stay at Arlanda. A few minutes from terminals with the free shuttle, clean, friendly staff. And come on, you get to sleep well in a bed in a plane without flying first class!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ni måste ändra på er matfilosofi om vi ska komma tillbaka!

Rekommenderad av Ingemar Bergman, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Jag har varit i Abisko av och till i 57 år. Den meny som serverades dagen vi kom - 3-rätters för 440 kr - kändes FULLSTÄNDIGT fel på denna plats. Hur ska barnfamiljer, ungdomar och andra med snål ekonomi ha råd med detta? Och VILL man verkligen ha sån mat då man är på fjälltur? Vi, som faktiskt hade råd, tyckte det var så fel och så orimligt att vi valde att dels bodde på Keron, dels i tält (vi var i Abisko i tre omgångar mellan våra turer). Var tvungna gå t/r Abisko Östra några gånger för att handla mat. Det är väl ok om ni vill kunna erbjuda en svindyr 3-rätters till folk med fet plånbok, men ni MÅSTE NATURLIGTVIS även erbjuda en enkel "fjällvandrarbuffé" med husmanskost!!! Med OLIKA meny varje dag - t ex ett rullande veckoschema. Ja, jag vet att ni hade ETT alternativ för 185 kr, MEN det var exakt samma varenda dag. Till råga på allt var er 3-rätters inte så värst bra. Efterrätterna var värst – en dag fick vi några nästintill råa rabarberbitar med en liten krämklick och några pajsmulor uppepå. En annan dag fick våra bordsgrannar en liten, liten vaniljglasskula med pyttelite hjortron på. För 125 kr! Vi provade lunch två gånger. En skulle varit fiskgratin med svamp, men det var en läskig, sörjig svampgryta med några simmande fiskbitar i. Rekommendera era matansvariga att Googla ordet Gratin för att få hum om hur en sådan ska se ut. Den andra lunchen var faktiskt ok. Frukosten var ok, men äggröran var förfärlig – nån grå sörja. Kan nämna att vi var i Norge efteråt, och där fick den mest utsökta äggröra på varje plats – såväl på minihotellet i Harstad som på Hurtigruten och hotellet i Trondheim. SKÄRPNING ANBEFALLES! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende i parhus i Abisko

Rekommenderad av Roland och Karin, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Mycket bra boende i "nyrenoverat" hus.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Uppdelning av rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Man kan dela upp besökarna på flera rum. Nu var vårat rum helt full medan andra rum stod tomma. Dela upp besökarna mellan rummen så behöver det ej bli så trångt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko i korthet

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Två nätter i Abisko är tyvärr inte tillräckligt förr att uppleva denna gudomliga plats. Bodde i jättefin välutrustad stuga med självhushåll. Träffade trevlig personal i både reception och shoppen som gav ovärderlig vägledning och tips om vandring under vår korta tid där. Naturen ärfantastisk och vi kommer med största säkerhet att återvända”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.