STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 293)

Good hospitality, worth stay here

Rekommenderad av Bhargava, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“I am happy to stay in this place, it is a great place to watch the Northern lights with the facilities.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin anläggning i en fantastisk vacker na...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Fin anläggning i en fantastisk vacker natur, har varit här tidigare sommar och tidig höst då med husbil. Titta in hos er kände då att här vill jag bo någon gång, så finna utrymmen att bara få vara i och fina ro. En eloge till er alla som arbetar här, mycket trevliga , artiga och tillmötesgående på alla sätt, vilka goda måltider. Helt underbara dagar, bra väder, fina promenader , det ”blåa ljuset” helt magiskt, norrskenet fick vi också uppleva. Nu vet jag att det inte bara är mörkt dygnet runt.... i mitten på december. Tusen tack för minnesvärda dagar. MoB ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

We had an amazing and memorable stay in STF Turiststation !

Rekommenderad av kittygalmk@gmail.com, Förenade Arabemiraten (Förenade Arabemiraten lör 14 dec 2019)
“We are very pleased at our stay here ! first of all I would like to thank the entire staff of STF Turiststation, who were all patient and very helpful in answering all my queries in the emails - and they also remembered me ! (kittygalmk@gmail.com) I really appreciate such customer service! Although one thing is, because I asked for the spa in the hostel as that's what all I read in reviews, they forgot to mention that there is a spa inside the hotel, which we did not used anyways. I wanted to write a very long story but how do I start ? From the hotel room, the customer service, the food, the weather in Abisko, the STF staff. It is amazing ! I would recommend it to all our friends who would want to experience a winter wonderland magic. Can I just commend all your staff again ? Who are all really really very helpful all thru out our stay. There was a snow storm in one of those days we were there and the staff encourages us to go out ! and enjoy the storm ! :) Everyone was really helpful, very caring. And can I give a special mention to Sara - I hope that's her name. She is one of the activity guides - we spoke to her a lot about where to go for a walk, what to do around, she was there when we booked the Aurora Skystation, she made the presentation about the Aurora. She was very energetic, helpful and very very nice. The next day the skystation was opened, we requested if we can come up since we were not able to go up the day before because of the storm - Sara was there waiting for us. And she was there with us all thru that 30-45mins we were there. She was very friendly, nice and helpful. I would also like to thank the lady in the reception who made calls to allow us to go up to the Skystation that night of 04Dec (we booked the exclusive Dinner the night before, but we're not able to go up because of the storm). With the Aurora Borealis experience and staying at this hotel, with your amazing staff - our trip is very memorable. And I will sure recommend the place to all our friends ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tydligare matskyltar och bättre belysning

Rekommenderad av Lisa och Bengt, Sverige (Sverige ons 11 dec 2019)
“Ett vilsam hotell med lugna platser att sjunka ner i så här årstid. Att läsa i sängen eller i rummet var inte möjligt pga strömsnåla lampor. I matsalen gick inte matskyltarna eller menyn att läsa utan pannlampa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvistelse med guldkant!

Rekommenderad av Åggan, Sverige (Sverige tis 03 dec 2019)
“Vi kommer till fjällstationen mitt i smällkalla vintern och kliver in i en härlig bubbla av värme och gemytlighet. Det stormar ute men här inne sitter vi och avnjuter en trerätters middag med gott vin, det kan inte bli bättre :-) Alla gjorde sitt bästa för att vi skulle få en trevlig vistelse och vi njöt i fulla drag. Mysigt och välkomnande, med fantastisk natur precis utanför fönstret. Hoppas på att kunna återkomma snart igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko Gem

Rekommenderad av Amy, USA (USA mån 02 dec 2019)
“We stayed 4 nights in a cabin with 4 adults and one child. The cabin was clean and well-appointed. I had expected it to be quite rustic but i was pleasantly surprised. One important thing to note is the steepness of the winding stairs to the second floor. Definitely not suitable for someone with mobility concerns. Staff was friendly and helpful. Perfect location for a day trip to Narvik, Norway and lots of great (dark) places to watch for Northern Lights. We stayed in late November. Lots of snow and winter road conditions but felt very safe as we are experienced winter drivers. We all would like to come back to experience Abisko again!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige lör 30 nov 2019)
“Jätte fint och trevligt hotell men framför allt en underbart trevlig och proffesionell personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

So special

Rekommenderad av P.S., USA (USA lör 30 nov 2019)
“This secluded hostel is a winter paradise, not luxurious but very very special.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Really pleasant stay

Rekommenderad av Metz, Storbritannien (Storbritannien tis 26 nov 2019)
“My partner and I really enjoyed our stay at STF Abisko for 3 nights in a twin room in the main building. The staff were friendly, polite and efficient. There were useful facilities including: a drying room (in case of wet shoes and socks after hiking), drop-in sessions with local guides (for advice on trails) and a fireplace / library with books and games (for fika and activities when it's dark or rainy). The breakfast was varied and filling, and the restaurant dinner was pricy but well worth the cost. We really valued their efforts to be sustainable and eco friendly”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

My impression

Rekommenderad av Felipe, Sverige (Sverige mån 28 okt 2019)
“This was my very first trip to STF Turiststation and I can say that it exceeded my expectations. Very efficient personnel, facilities always clean and tidy. Of course that's also dependent on the guests since it's a hostel but I'm sure that guests behave accordingly when they understand the level of the service they paid for. I had a peculiar experience because I've lost my phone just before getting my flight from Arlanda to Kiruna which made buying train tickets a nightmare. But I had no problems at all in Abisko. Actually I asked help to Jonas with issues related to the loss of my phone and he did the best he could to help me out, very polite and clear with all information. I would like to acknowledge you guys for the service you offer, congratulations!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.