STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 293)

Naturen levererar och överraskar hela ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Naturen levererar och överraskar hela tiden. Finns inget klaga på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk restaurangpersonal

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Utomordentlig mat och jättetrevlig personal. Vi stormtrivdes!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra men lite förbättring vore inte fel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Allt vi upplevde var superbra verkligen. Jag och familjen var hos er under några dagar och hade en jättebra upplevelse under vårt besök. Vi hyrde stuga superior som var väldigt fräscha som vi varmt rekommenderar. Frukosten var bra, det var inte det största men bestod av bra urval ändå. Bra gemensamma utrymmen i huvudbyggnaden där man kunde sitta och mysa (väldigt positivt med tillgång till sällskapsspel). Själva läget på stället var väldigt vackert, vart du än vänder dig så ser du fantastiska miljöer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Most convenient location

Rekommenderad av Aurora satisfied , Singapore (Singapore tis 31 dec 2019)
“The main thing for us for the location. It’s the hub where everything happens. No need to walk too far in the cold for anything. In fact, we could see the aurora from our cabin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Just remarks concerning noise (due go pe...

Rekommenderad av Benoit Albouy, Frankrike (Frankrike sön 29 dec 2019)
“Just remarks concerning noise (due go people and doors) the evening and the night in the keron hotel... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Wonderful experience

Rekommenderad av Oska, USA (USA fre 27 dec 2019)
“Stayed Nov 30 - Dec 2. Hospitality was wonderful from the very first greeting I received from the check-in staff. All of the amenities were excellent and well maintained. I enjoyed the many interactions we had with all of the staff who were all very positive and friendly. The breakfast buffet was wonderful and had very good selection for all tastes. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Best site for Northern lights

Rekommenderad av Nur Zunaidah Abdul Khanan, Malaysia (Malaysia mån 23 dec 2019)
“We understand that this place is the best for aurora sightings. True enough we were lucky to experience it on our first night stay but of course it all depends on the weather and luck”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjda!

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige mån 23 dec 2019)
“Prisvärt & bra standard! Vi bodde i stuga så hade gott om rum plus kök, vilket nog underlättar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack för norrskenet!

Rekommenderad av Malin med familj, Sverige (Sverige sön 22 dec 2019)
“Trots en rätt stor bokning för fem personer där tre nya STF medlemmar skulle ha pengar tillbaka fixade ni det utan problem. Stort tack för att ni svarade snabbt på mina mail jag skickade innan vistelsen och att ni var tillmötesgående angående mina förfrågningar. Vi uppskattade också att ni la ner tid på den vegetariska maten i restaurangen. Tack för en trevlig första norrskensupplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Abisko - en återkommande storfavorit!

Rekommenderad av Erika , Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Det här var mitt femte besök hos er på STF Abisko - en riktigt pärla oavsett årstid. Tack för bemötande, service och ett både prisvärt och fräscht boende. Jag åker till Abisko i syfte att ta en paus från en stressig storstadsvardag och njuta av lugnet och tystnaden. Är man resvan som jag och uppskattar vandrarhemskulturen med gemensamma utrymmen och ofta delat sovrum så accepterar man att det är lite livligt ibland och att man har andra gästers närvaro inpå sig, ofta så är ju just det en del av charmen. Med det sagt så blir det lite VÄL stökigt i Keron ibland med fylla och väsnande gäster som skriker och super långt in på natten och som inte alls tycks förstå att det finns andra, sovande gäster efter klockan 23. Har varit med om det flera gånger, i synnerhet under vintersäsong. Vill dock inte att det ska uppfattas som klagomål gentemot STF som jag BARA har beröm att ge - men tänker att det finns en poäng för er att ta del av upplevelsen. I övrigt vill jag bara säga att jag längtar tillbaka - både som ensamgäst och i sällskap av familj och vandringsvänner. På återseende! :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.