STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 268)

Bra läge men ofräscht!

Rekommenderad av Mattias , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Hela hotellet skulle behöva en uppfräschning, trasiga tapeter i rummet osv. Kvalitén på maten och frukosten har blivit sämre, stor skillnad mot när jag besökte er 2018.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko 2020

Rekommenderad av Nicke, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Brukar åka hit nästan årligen, antingen på vintern eller sommaren. fantastisk fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt boende men fantastisk natur i närheten

Rekommenderad av AP, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Anläggningen är från 50-talet, vilket ger rum, bastu och duschutrymmen lite av institutionskänsla. Rumspriset känns högt med tanke på standarden på hotellet. Nu var det naturen vi kom för och den var helt fantastisk: 10 minuter från anläggningen breder fjällvärlden ut sig! Abisko nationalpark vill vi absolut återvända till! Även priserna i restaurangen känns höga. Maten var god, men med priser nära 300 kr för en varmrätt, hade man väntat sig lite högre kulinarisk nivå. Helhetsomdömet som vi ger är gott. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam. Särskilt naturguiderna gjorde allt för att hjälpa oss hitta det vi letade efter i naturen - mycket uppskattat! Det var Abisko vi kom för och vi valde hotellet för att vi inte hade möjlighet att tälta eller bo i stuga ute i naturen. Vi har fått mersmak, men väljer nog en mindre anläggning, med färre gäster, som känns mer som att den ligger mitt i fjällvärlden nästa gång vi tar oss till fjällen- om en sådan finns! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kunde funnit fler glutenfria produkter p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Kunde funnit fler glutenfria produkter på frukost. Saknade flingor och våfflor. Det är ju enkelt att förvara och erbjuda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kanon

Rekommenderad av Maja, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Vi vandrade från Nikkaloukta till Abisko, det var helt fantastiskt. Stugboendena kanske något enkla. Utedass är inget för mig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig vistelse!

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Fantastiskt fint boende, rent och fräscht. Alla faciliteter inklusive termospåfyllning. Vi hade middag inkluderad och maten var otroligt god och vällagad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Second time coming

Rekommenderad av Ashrith, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Absolutely love this place! Been here in the winter three years ago and now during the summer. It has so much to offer with amazing landscapes and plenty of hikes to choose from. I'd definitely keep going back again and again!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert!

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi bodde i 4-bäddarna i Keron. Riktigt fint, nytt o fräscht! Mycket imponerande! Men!! Det är väldigt oisolerat vad gäller ljud. Jag sa till mina barn att här bor vi med andra o då måste vi vara tysta hela tiden. Övriga gäster verkade skita i sådant! Det sprangs, skreks och bankades från tidiga morgonen till sent på kvällen. Värst var allt bankande i dörrarna, dvs öppnande, stängande och låsandet av dörrar. Varför kan inte STF sätta in tysta dörrar och tysta låsmekanismer?!? Jag har upplevt samma oljud på andra STFboenden också och förstår inte riktigt VARFÖR?! Svenskar idag som är på semester Har ingen hänsyn längre för andra. Då kan man föregå oljud åtminstone med diverse ljuddämpning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

All personal trevlig och allt var mkt välordnat!

Rekommenderad av Fru Vildros, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Plus: Rent. Prisvärt. Mysigt. Bra dusch och toaletter. Ordning och reda. Trevlig personal. 2 stora torkrum. Minus: Krånglande tvättmaskin (Felkoder) vilket gjorde att jag inte hann tvätta 3 tvättar på 3h utan endast 2 tvättar på 3h. Man måste skriva upp sig på ett schema för att använda köket (bra), men det är 30-minuters-slottar. Stressigt att laga mat, diska och fixa i ordning i köket på 30 minuter! Alltid när man delar kök med andra finns det ju alltid ett fåtal som inte sköter sig lika bra när det gäller tillexempel diskning, så att jag får göra lite av deras jobb....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättefint fjällhotell

Rekommenderad av Markku, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Mycket fint fjällhotell med jättebra restaurang. Vi stannade här två nätter, i början och slutet av vår vandring till Nikkaluokta. Rent och fräscht och stora fina rum. Middag och frukost på restaurangen rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 17:04:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.