STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 934 av 967 rekommenderar (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(934 av 967rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 285)

Mysigt ställe!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Mysigt ställe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunchpaket

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Lunchpaketen var dock erbarmliga. Jag betalar hellre lite extra och får pastasallad eller dylikt och möjlighet att fylla på kaffetermos än betala 130 för att bre min egna macka från frukostbuffén.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfekt resmål - men lite dyrt..

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Att ta tåget genom hela Sverige och kunna kliva av i Abisko är helt fantastiskt! Och STFs vandrarhem i Abisko är jättebra! Hundar är välkomna, vårt rum var litet men funktionellt och toaletter och duschar var rena och fräscha. God frukostbuffé, även om vi saknade frukt. Vår enda invändning handlar egentligen om prisnivån på maten. Vi hade blivit jätteglada för billigare rätter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Madrasserna var av.dålig kvalitet,.speci...

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Madrasserna var av.dålig kvalitet,.speciellt i förhållande till priset. Dåligt Diskmedel, fick använda massor för att rengöra disken. Köp YES Diskmedel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

The place to stay at in Abisko

Rekommenderad av Shaq, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Nice cozy place with all the amenities. Added bonus of having a batik, restaurant makes this a great place to stay.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Semester

Rekommenderad av Ingvar Eriksson, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Fjällstationen är välkomnande för alla oavsett ålder. Bra boende, mat o denna fantastiska omgivning. ”
STF Abisko Turiststation svarar (tor 22 jul 2021)
Hej Ingvar! Tack för dina vänliga ord och fint att ni hade en bra vistelse hos oss. Välkomna åter // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Upprepad meny

Rekommenderad av Philip, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Om man bor på turiststationen mer än ett par dagar och har halvpension, blir menyn enahanda eftersom man behöver upprepa samma val flera gånger. Särskilt gäller det om man är vegetarian. Då finns det bara en huvudrätt att välja. Nu hade vi tur att kocken hade tid att erbjuda alternativ när vi efterfrågade detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Jag bokade två stugor samtidigt, en för mig och min man, en för son med familj. Vi fick boende långt ifrån varandra, svårt att bära kastruller mellan husen för att äta gemensam middag. Vi bokade per tfn och den som jag pratade med borde haft koll på att nr 222 och 223 inte fanns i samma byggnad. Det var inte fullbelagt. Vi saknade trädgårdsbord på den lilla altanen, vore fint att kunna äta frukost ute. Restaurangen är inte anpassad för fjällvandrare, eftersom man inte kan komma fram och kunna äta middag efter en dag på fjället. Trerätters middag på en fjällstation som dessutom är fullbokad långt innan man anländer. Borde finnas alternativ. Vi som kommer med tåg kan inte röra oss så långt, nu gick vi 2km x 2 till Lodge i Östra för fin middag och service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi är "stamgäster" på Abisko sedan 1975....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Vi är "stamgäster" på Abisko sedan 1975. Vi har givetvis inte varit där alla år sedan dess men alltid återkommit. Till en början startade vi eller avslutade såväl vinter som sommarturer i Abisko. Sedan följde några år när våra barn var riktigt små som vi inte var uppe i fjällen alls. Därefter tog vi med barnen till Abisko och gick dagsturer i om givningarna. (Mycket lyckat) Så småningom utsträckte vi turerna med barn till Korsavagge för att när de var tillräckligt stora vandra Kungsleden från Abisko till Kebne. Därefter har vi vandrat i såväl Padjelanta som söder om Kebne ner till Vakotavare och Sitojaure och även gått en del i Norge. Men till Abisko har vi ständigt återvänt för att starta eller avsluta olika turer. Naturen är oslagbart vacker och vi blir alltid synnerligen vänligt och omtänksamt bemötta av all personal (ja även andra gäster). Det blir säkert Abisko nästa år igen och numera beroende på ålder dagsturer i stället för vandring mellan stugor.”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 20 jul 2021)
Hej! Tack för din berättelse och vänliga ord :-) Så fint att Abisko Turiststation genom åren fått bli del av er familj. Att ni trivs, har fina upplevelser och gärna återkommer är till oss dels roligt att höra och det gör oss också stolta. Med önskan om en fortsatt fin sommar och välkomna åter! // Jessica, STF Abisko.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hotellet och middagsbokning

Ej rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Hotellet var dyrt i förhållande till standard När vi kom och ville boka middag, sa personalen att det var fullbokat!! Med en del trixande fick vi plats. Förra året när vi ville boka middag, ville inte personalen boka in oss för vi bodde inte där. Så min undran är: Vad har ni för policy egentligen..?”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 20 jul 2021)
Hej Åsa! Förstår din fundering rörande hur vi tänker kring bordsbokning i restaurangen. I och med rådande läge med pandemin har vi minskat antal bord och därmed även sittplatser i restaurangen. Vi har nu ca 70 sittplatser mot tidigare 130 vilket gör att det blir fullbokat nästan varje kväll under högsäsong. För att ändå kunna erbjuda våra gäster en måltid finns möjlighet att köpa take-away, ingen skall gå hungig från oss. Denna rätt avviker från ordinarie meny och håller ett lägre pris. Då vi har brist på platser prioriterar vi gäster som är boende på anläggningen. Så snart restriktionerna släpper hoppas vi kunna återgå till fler sittplatser. Tack för din återkoppling! Vänligen // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.