STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 332)

Abisko Turiststation - the start of our Kungsleden Hike

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 25 sep 2021)
“We enjoyed staying here also the meals we ate in the restaurant were great. A good place to rest after the long journey to get to Abisko before starting off on the Kungsleden hike”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Fräscha lagom stora rum med praktiska detaljer. Fantastisk utsikt. Bra kök med allt man behöver - uppskattar att man fick boka sin tid i köket (önskar att man kan fortsätta med det även efter restriktionerna släppts). Rent och fräscht i allmänna utrymmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Personalen på Abisko fjällstation var fantastiskt trevliga, framför allt personalen i restaurangen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vidrig musik i liftstationen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“De som åker upp på Njulla vill uppleva fjälluft, vyer och natur. När vi kom upp spelades dålig rockmusik på högsta volym. Det förstörrde upplevelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lycklig i Abisko

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige tor 23 sep 2021)
“Vi bokade med ganska kort varsel en långhelg för att göra dagsvandringar fr turiststationen. Allt var verkligen toppen! Vädret, höstfärgerna, middagarna och hela stämningen på turiststationen! Dessutom trevligt bemötande fr väldigt trevlig personal i restaurangen, shopen osv. Vi har tidigare tältat på tältplatsen och bott i stugorna vid midsommar förra året, men detta var ännu trevligare. Vi kommer att fortsätta att komma tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko i september 2021

Ej rekommenderad av Agneta Hansson, Sverige (Sverige tor 23 sep 2021)
“Så vackert så fin stuga med utsikt över Torneträsk och fjällvärlden. Men på tok för litet kylskåp för 6 personer. Köket skulle nog kunna uppgraderas och bli väldigt bra. Dessutom varmvattnet räckte till tre duschar och en disk. Inte bra. 17000kr drygt för en vecka inkl städning är väldigt dyrt. Vi brukar hyra en nybyggd fjällstuga för 8 personer med två duschar, två toa, disk- och tvättmaskin, bastu för 14500 kr inkl städning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vandringsresa Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Mkt nöjda med Abisko fjällstation, bra Service, läge, boende och mat! Vi bodde i fint dubbelrum med sköna sängar, hade kanske önskat att rummet var lite större då man har behov av mer plats för alla sina vandringsgrejer egentligen men annars var allt topp! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende med närhet till både tågstat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Fint boende med närhet till både tågstation och den fantastiska naturen. Mysigt boende. Enda önskemålet skulle vara fler möjligheter till en bra middag som inte kostar så mycket. Ex husmanskost som vid lunchen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lundis, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Kanske inget lyxhotell, men bra standard och gott bemötande väger upp det som saknas i flärd och lyx. Kan duinte vara utan TV, så stanna hemma. Men naturen runt omkring väger upp allt det du kan tänkas sakna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt fjällboende.

Rekommenderad av Pensionär, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Enkelt men bekvämt och fräscht boende med sköna sängar i hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.