STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1080 av 1115 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1080 av 1115rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 269)

Abisko turiststation

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Trevligt boende med vänlig personal med god kunskap vad gäller omgivning mm. Matbuffén var mycket prisvärd och KRAV- märkt. Helt i tiden! Rummet hade dock låg standard och ganska kallt. Fint med fjällbutiken, alltid något som glömts. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Måste tyvärr säga att jag upplever middagsmaten som lite dyr isäg och mycket dyr i förhållande till kvalite och innehåll. Betalade t ex nästa 100kr för en förrätt bestående av några tunna fantasilösa rödbetsskivor. Tycker tyvärr att både frukosten och middagarna blivit sämre jämfört med hur det var för några år sen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bara elbilsladdningsmöjlighet som saknas...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Bara elbilsladdningsmöjlighet som saknas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

middag ej för vandrare

Rekommenderad av trött hungrig vandrare, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Sorry ni tappar hungriga vandrare i middagsresturangen när ni inte har något alternativ för oss :-(, priset har ingen betydelse men maten på eran 300kr tallrik måste man kunna vandra på och det går tyvärr inte just nu. Glöm inte bort erat ursprung för vandrare! Veganer och gourmet i all ära men de kanske kan få stryka lite på foten för oss vandrare som behöver fylla på energidepåerna, tycker kocken eller annan ansvarig borde få vandra några dagar och sen bli serverad sin egen mat så skuller den nog bli ändring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin och lugn vistelse

Rekommenderad av Fina_frun, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Serviceminded personal i receptionen, sköna sängar och förväntad god frukost med många alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskotriangeln

Rekommenderad av KN, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Bra evenemang som kan uppleva fjällvandring för nybörjare, ensam deltagande som vill gå med grupp, att vill gå med rutinerade guide.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ombonad polarnatt

Rekommenderad av Eva Säfbom, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Ett varmt och skönt rum med ett härligt badrum. Vackra detaljer i blått och med överraskande regnbåge på vägg i badrummet då belysningen tändes. Blåtonad vägg bakom sängen fick ge hela omdömet: Ombonad polarnatt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Första

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Första”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bokade ett superiorrum, som visade si...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Vi bokade ett superiorrum, som visade sig vara mycket litet. Sammanfattningsvis kan man säga att priset inte riktigt motsvarade rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Maten nådde inte upp till mina förväntningar. Frukosten var inte påfylld ordentligt och lunchbuffén kändes lite torftig. Såsen till köttfärslimpan hade stora maizenaklumpar i sig (trodde först att det var svamp). När jag påpekade detta fick jag svaret att "ingen dött av det i alla fall". Annars var upplevelsen bra. Jag tror att man med enkla medel skulle kunna öka kvaliten på maten och servicekänslan i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället