STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1056 av 1089 rekommenderar) (238 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1056 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 238)

Tack för norrskenet!

Rekommenderad av Malin med familj, Sverige (Sverige sön 22 dec 2019)
“Trots en rätt stor bokning för fem personer där tre nya STF medlemmar skulle ha pengar tillbaka fixade ni det utan problem. Stort tack för att ni svarade snabbt på mina mail jag skickade innan vistelsen och att ni var tillmötesgående angående mina förfrågningar. Vi uppskattade också att ni la ner tid på den vegetariska maten i restaurangen. Tack för en trevlig första norrskensupplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Abisko - en återkommande storfavorit!

Rekommenderad av Erika , Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Det här var mitt femte besök hos er på STF Abisko - en riktigt pärla oavsett årstid. Tack för bemötande, service och ett både prisvärt och fräscht boende. Jag åker till Abisko i syfte att ta en paus från en stressig storstadsvardag och njuta av lugnet och tystnaden. Är man resvan som jag och uppskattar vandrarhemskulturen med gemensamma utrymmen och ofta delat sovrum så accepterar man att det är lite livligt ibland och att man har andra gästers närvaro inpå sig, ofta så är ju just det en del av charmen. Med det sagt så blir det lite VÄL stökigt i Keron ibland med fylla och väsnande gäster som skriker och super långt in på natten och som inte alls tycks förstå att det finns andra, sovande gäster efter klockan 23. Har varit med om det flera gånger, i synnerhet under vintersäsong. Vill dock inte att det ska uppfattas som klagomål gentemot STF som jag BARA har beröm att ge - men tänker att det finns en poäng för er att ta del av upplevelsen. I övrigt vill jag bara säga att jag längtar tillbaka - både som ensamgäst och i sällskap av familj och vandringsvänner. På återseende! :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good hospitality, worth stay here

Rekommenderad av Bhargava, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“I am happy to stay in this place, it is a great place to watch the Northern lights with the facilities.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin anläggning i en fantastisk vacker na...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Fin anläggning i en fantastisk vacker natur, har varit här tidigare sommar och tidig höst då med husbil. Titta in hos er kände då att här vill jag bo någon gång, så finna utrymmen att bara få vara i och fina ro. En eloge till er alla som arbetar här, mycket trevliga , artiga och tillmötesgående på alla sätt, vilka goda måltider. Helt underbara dagar, bra väder, fina promenader , det ”blåa ljuset” helt magiskt, norrskenet fick vi också uppleva. Nu vet jag att det inte bara är mörkt dygnet runt.... i mitten på december. Tusen tack för minnesvärda dagar. MoB ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

We had an amazing and memorable stay in STF Turiststation !

Rekommenderad av kittygalmk@gmail.com, Förenade Arabemiraten (Förenade Arabemiraten lör 14 dec 2019)
“We are very pleased at our stay here ! first of all I would like to thank the entire staff of STF Turiststation, who were all patient and very helpful in answering all my queries in the emails - and they also remembered me ! (kittygalmk@gmail.com) I really appreciate such customer service! Although one thing is, because I asked for the spa in the hostel as that's what all I read in reviews, they forgot to mention that there is a spa inside the hotel, which we did not used anyways. I wanted to write a very long story but how do I start ? From the hotel room, the customer service, the food, the weather in Abisko, the STF staff. It is amazing ! I would recommend it to all our friends who would want to experience a winter wonderland magic. Can I just commend all your staff again ? Who are all really really very helpful all thru out our stay. There was a snow storm in one of those days we were there and the staff encourages us to go out ! and enjoy the storm ! :) Everyone was really helpful, very caring. And can I give a special mention to Sara - I hope that's her name. She is one of the activity guides - we spoke to her a lot about where to go for a walk, what to do around, she was there when we booked the Aurora Skystation, she made the presentation about the Aurora. She was very energetic, helpful and very very nice. The next day the skystation was opened, we requested if we can come up since we were not able to go up the day before because of the storm - Sara was there waiting for us. And she was there with us all thru that 30-45mins we were there. She was very friendly, nice and helpful. I would also like to thank the lady in the reception who made calls to allow us to go up to the Skystation that night of 04Dec (we booked the exclusive Dinner the night before, but we're not able to go up because of the storm). With the Aurora Borealis experience and staying at this hotel, with your amazing staff - our trip is very memorable. And I will sure recommend the place to all our friends ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tydligare matskyltar och bättre belysning

Rekommenderad av Lisa och Bengt, Sverige (Sverige ons 11 dec 2019)
“Ett vilsam hotell med lugna platser att sjunka ner i så här årstid. Att läsa i sängen eller i rummet var inte möjligt pga strömsnåla lampor. I matsalen gick inte matskyltarna eller menyn att läsa utan pannlampa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvistelse med guldkant!

Rekommenderad av Åggan, Sverige (Sverige tis 03 dec 2019)
“Vi kommer till fjällstationen mitt i smällkalla vintern och kliver in i en härlig bubbla av värme och gemytlighet. Det stormar ute men här inne sitter vi och avnjuter en trerätters middag med gott vin, det kan inte bli bättre :-) Alla gjorde sitt bästa för att vi skulle få en trevlig vistelse och vi njöt i fulla drag. Mysigt och välkomnande, med fantastisk natur precis utanför fönstret. Hoppas på att kunna återkomma snart igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko Gem

Rekommenderad av Amy, USA (USA mån 02 dec 2019)
“We stayed 4 nights in a cabin with 4 adults and one child. The cabin was clean and well-appointed. I had expected it to be quite rustic but i was pleasantly surprised. One important thing to note is the steepness of the winding stairs to the second floor. Definitely not suitable for someone with mobility concerns. Staff was friendly and helpful. Perfect location for a day trip to Narvik, Norway and lots of great (dark) places to watch for Northern Lights. We stayed in late November. Lots of snow and winter road conditions but felt very safe as we are experienced winter drivers. We all would like to come back to experience Abisko again!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige lör 30 nov 2019)
“Jätte fint och trevligt hotell men framför allt en underbart trevlig och proffesionell personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

So special

Rekommenderad av P.S., USA (USA lör 30 nov 2019)
“This secluded hostel is a winter paradise, not luxurious but very very special.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.