STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 293)

Helheten

Rekommenderad av Bibbi, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“- Rummet var väldigt litet för två personer, mycket mindre än fotot på hemsidan. Vi saknade ett litet kylskåp där vi kunde sätta mejeriprodukter till nästa dags vandring. Istället satte vi det på utsidan. Lunch och middag var långt ifrån vad vi hade hoppats på. Det hade kunnat vara så mycket bättre och lyft fram de goda råvaror som finns. + Frukosten var god och med många alternativ. Informationen och bemötandet i receptionen var personligt och kunnigt. Mycket trevligt med alla sittplatser och smårum där vi kunde sitta och läsa eftersom rummet var så litet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Diverse smärre kommentarer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Tapetsera gärna om rum 21 i huvudbyggnaden. Tapeten sitter löst bredvid sängen. Fixa ett lite bättre wifi - det nuvarande kopplar ner med jämna mellanrum (även när man är på rummet) och når dåligt i korridoren mitt emot receptionen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknar ett sällskapsrum på vandrarhemmet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Saknar ett sällskapsrum på vandrarhemmet. Hade gärna haft möjlighet att basta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magiska våfflor

Rekommenderad av EEM71, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Fantastiska våfflor till frukost, efter 2 veckor på vandring var de en riktig guldkant på vistelsen hos er! Synd att man inte kunde köpa ett glas vin och inta det i vandrarhemsdelen till maten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Karaktärshotell med många fina sevärdheter

Rekommenderad av Lars Lehman, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Skönt att se karaktären vara kvar på turisthotellet. Mysig miljö och vackra omgivningar, Flertal fina sevärdheter i direkt närhet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysiga stugor

Rekommenderad av Nöjd gäst, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vi bodde i en av stugorna och de var verkligen mysiga! Rymliga och utrustade med det .man behöver. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Inte minst den underbara maten och den trevliga personalen gjorde vår vistelse till en verkligt trevlig upplevelse. Sedan måste vi få berömma den trevliga utställningen om beredskapen och byggandet av malmbanan. Guiden var mycket kunnig. Och så fick vi smaka kokkaffe! Verkligen gott! Bästa hälsningar från två mycket nöjda medlemmar! Gerd och Tore Hamnegård”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det blåa hålet i Abisko

Rekommenderad av Stegen, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Abisko fjällstation passar mig perfekt. Trivseln, läget, vädret och priset. Som naturmupp och fotograf har Abisko allt man kan önska. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Boende i Keron, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Som gäst känner man sig mer välkommen om personalen hälsar på en. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Huvudbyggnaden hotellrum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Sängarna var rena och sköna, men resten av rummet var en besvikelse! Inga gardiner att mörka fönstret med. Tapeterna fläckiga och sönderrivna, i badrummet stora sprickor i väggytskikten. Kommer aldrig att bo där igen, ffa inte till det pris det kostade!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.