STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  Visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1103 av 1136 rekommenderar) (281 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1103 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 181-190 av 281)

Receptionen

Rekommenderad av Björn o Ruth, Närke, Sverige, Sverige (Sverige sön 02 feb 2020)
“Vilket bemötande när vi kom till receptionen med diverse frågor och funderingar. Ni är fantastiskt hjälpsamma och duktiga. Jag hoppas vi kan komma tillbaka en annan årstid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cozy, neat, great staff but dont expect high end for the amount of money you spend

Rekommenderad av Partha Panda, Sverige (Sverige sön 02 feb 2020)
“The place is in great settings. The whole property is very cozy, set up in a rustic way, but neat and clean. The staff at STF Abisko make the big difference - excellent folks who made my visit so personalized. This accomodation is excellent for chasing auroras - all you need to do is walk 200 meters from the place in warm clothes, and the aurora is visible very clearly. The aurora is visible right outside the STF also, but on good days. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Återkommer!

Rekommenderad av Amelie, Sverige (Sverige fre 31 jan 2020)
“Personal supertrevlig, maten väldigt god, miljö och stämning härlig ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint och lyxigt med många sällskapsrum, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jan 2020)
“Fint och lyxigt med många sällskapsrum, stora ytor, god mat, snäll och trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högsta standarden på service och bemötande!!

Rekommenderad av Norrskens jägarinnorna, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Kan inte nog lovorda er personal för er utomordentliga service och kundbemötande. Jag blev kontaktad i god tid innan besöket att jag fått felaktig/gammal information om en aktivitet jag bokat. Kontakten och informationen och viljan att hitta alternativa lösningar var suverän så det löste sig. Tåget vi skulle ta från Kiruna till Abisko var kraftigt försenat och vi skulle därmed komma för sent till Aurora Sky Station Exclusive Dinner. Återigen var jag i kontakt med er och ni var väldigt flexibla och lösningsfokuserade på att hjälpa oss om vi kom in sent eller inte alls. Som tur var lyckades vi hitta ett annat sätt att komma till Abisko, så vi hann!! Ni var även väldigt bra att informera om problemen med tågen, långt bättre än vad SJ själva erbjöd! Genomgående var bemötandet och servicen av sådan karaktär att allt gick att lösa och det på ett enkelt och okomplicerat sätt. Detta förhöjde helt klart vår upplevelse, speciellt efter att vi bott i Kiruna innan på ett mycket dyrare hotell där personalen knappt ville vara behjälpliga. Utöver var kunskapen hos personalen hög och ni var väldigt villiga att dela med er av den. Stort tack till er alla!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som gäst på vandrarhemmet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jan 2020)
“De allmänna utrymmena i synnerhet köksdelen i vandarhemmet var utmärkta, välskötta, välorganiserat. I och med den dagliga städningen av personal, var det alltid rent och fint, vilket i sin tur gör att var och en gäst är mån om att hålla den ordningen. Städutrustningen inför avesan utmärkt och lättillgänglig. Vad gäller bokningen av fyrbäddsrummet , hade vi nog inte förstått att man kunde göra så (boka rummet fast vi bara var 2 personer) om inte goda vänner med erfarenhet rekommenderat detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stayed at the Keron hostel for 3 nights....

Rekommenderad av Anonym, Indien (Indien lör 25 jan 2020)
“Stayed at the Keron hostel for 3 nights. It had a nice big kitchen, rooms were comfy and warm.overall nice”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personlig, varm och familjär stämning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jan 2020)
“Saknar gym, men bara skönt utan tv. Många myshörnor, brasa och varma människor ger en skön och familjär stämning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great but needs lockers!

Rekommenderad av Nicola, Storbritannien (Storbritannien fre 24 jan 2020)
“Such a great hostel ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

&-bädds stuga

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige fre 17 jan 2020)
“Enkelt men bra boende i egen stuga. Dock begränsat utbud av köksverktyg. Toaletten i vår stuga hade bra standard men en förfärlig odör i toaletten sänker omdömet om boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.