STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1246 av 1308 rekommenderar (337 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1246 av 1308rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 337)

Jag är inte nöjd med att ni tittåter hun...

Rekommenderad av ingemar gyllensparv, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Jag är inte nöjd med att ni tittåter hundar på hotellet då man är hundalergiker det är inte kul att beöva dra isig en massa piller för att ni tillåter hundar det är inga andra hotell som gör”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 09 jul 2021)
Hej Ingmar! Förstår att det som allergiker blir bekymmersamt med pälsdjur. Vi har gjort en avvägning och tillåter hundar på hundrum samt i lobbyn här på hotellet. Likaså finns det några hundrum på Keron och ett par stuglägenheter där hundar är tillåtet. Om det under din vistelse fanns en hund i tex matsalen handlar det om en ledarhund som var del av en tur vi arrangerar för personer med funktionsvariationer. Ledarhundar har naturligtvis tillgång till alla utrymmen på anläggningen. Det är bra att inför ankomst meddela en pälsallergi så vi kan säkerställa att ni ej får ett boende där pälsdjur är tillåtet. Med förhoppning om att besöket i Abisko ändå blev lyckat. Med vänlig hälsning // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet

Rekommenderad av M-A, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Jag tyckte vistelse var bra. Jag hade enkelrum och det var bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

6 bäddars stuga

Rekommenderad av Anna, Uppsala , Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Vi fick mycket bra bemötande vid incheckning och fick tillgång till stugan i förväg. Tidigare gäst hade inte städat efter sig men personalen var snabbt på plats när vi påpekade detta och situationen löste sig snabbt. Stugan är luftig och ljus, de viktigaste köksredskapen finns, kuddar och täcken var hyfsat fräscha. Tänk på att absolut inga förnödenheter finns i stugan: affär ligger på gångavstånd (20 min) men det är dyrt att frakta varor långt från stora städer vilket ger priser därefter. Väldigt smidigt att boka linbanebiljetter upp på Njullá i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknade kaffebryggare Dåligt städat i du...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Saknade kaffebryggare Dåligt städat i duschen, orena glas ,tomma flaskor kvar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Prisvärt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Focus på omgivningen och vad fjällen handlar om. Hotellet fungerar som den bas det skall vara. Att maten var så bra är en extra bonus. Väldigt bra bemötande hjälper. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig och fin miljö, vänlig personal, b...

Rekommenderad av Bea, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Härlig och fin miljö, vänlig personal, bra turistinformation, flera trevliga små rum med fina sittplatser i gemensamma utrymmen och jättefint naturrum. Frukosten bra! Huvudrätter och efterrätter i restaurangen (på kvällen) var ofta smaklösa. Föreslår ”vanliga” saltströare på borden. Restaurangmaten har utvecklingspotential men annars toppenbra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ej prisvärt.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Ett bra boende med det man behöver men för det priset så fanns det mycket mer att önska. Bl,a en dusch som inte droppa. Shampoo och balsam är några av de saker som borde ingå för det priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Allt är bra förutom mat

Rekommenderad av Volodymyr, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Jag tyckte om allt om boende. Pris var lite hög men går att leva med. Maten åt andra sidan skulle kunnat ha varit bättre. Smaken var dåligt. Under hela resan det vara bara en gång maten smakade ok. Resten av tiden den var dåligt laggat. Priserna för middag var så stora att jag hade in råd för att betala runt 1000 kronor för två för middag. För sånt pris måste maten vara den bästa som man kan laga, men det var hinte så. Även frukost var dåligt laggat vissa dagar. Hur kan man misslyckats med att laga ägg? Eller en salad? Jag skulle vilja också önska en bättre affär med större utbud av livsmedel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra fjällstation

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Nöjda med vår vistelse. Bra städat på rummen. Två förbättringsområden: 1. Kvällsmenyn den samma varje kväll. Då vi är vegetarianer blev det enformigt. 2. Inga veganska alternativ vid frukosten, tex mjölkfritt smör, mjölkfri yogurt, mera frukt, bönor och grönsaker. Tack, Johan Axelsson.”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 02 jul 2021)
Hej Johan! Tack för din återkoppling, härligt att ni hade en fin vistelse. Och tack för dina tips, vi tar till oss och ser över det. När det gäller frukosten har vi veganska produkter som vi ställer fram när det önskas, de håller sig fräschare om de ej behöver stå framme hela tiden. Vi behöver troligen skyltar upp lite tydligare att detta finns dock. Välkommen åter! // Jessica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvandring med Boende

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Vandrarhemmet var mycket fint och välplanerat, stort och fin kök med bra utrustning. Bra möjligheter till att förvara med i kylskåp. Möjligheter att boka bastu och att använda torkrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.