STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1242 av 1303 rekommenderar (351 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1242 av 1303rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 351)

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“A la carten var för klen för en vandrare. Taket away var å andra sidan väl mycket. Och det saknades helt grönsaker.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tältning 4 dagar

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Vi tältade fyra dagar vid Abisko tältplats och gjorde dagsutflykter. Tältplatsen var fint belägen ca 500 m från bilparkeringen där vi lämnade vår bil. Fina tältplatser bland björkskog. Trevligt med fin underhållen grillplats och möjlighet att hämta ved som man kunde elda med. Fanns även en bänk mot väster så på kvällarna kunde man sitta där och se solnedgången, vackert. Mycket fina och välskötta faciliteter, wc, dusch och ett litet kök (två platser) där man kunde diska och låna kokplatta. Alltid påfyllt med papper på toaletterna. Bra med sophantering, så man kunde slänga sitt skräp på plats. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko turiststation, stughyra och restaurangbesök

Rekommenderad av Yrla, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Hyrde stuga för två nätter. Mycket fin stuga! En tydligare information om hur man kan justera värmen i stugan skulle vara bra. En nackdel är att man måste utrymma stugan senast kl 10:00 och för att få förlänga tiden något (för att t.ex. städa) kostar det 150 kr extra. Vi bokade städning och jag har nog inte behövt betala så mycket för städning när jag hyrt stuga på andra ställen. När jag bokade bord på restaurangen visade det sig att man måste boka trerätters middag. Man kan inte boka för att äta en rätt från menyn. Vi vill vara säkra på att få äta på restaurangen och tvingades alltså boka trerättersmiddag två dagar i rad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Excellent location

Rekommenderad av Kamrul, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“I stayed in Abisko Turiststation. The location can not be better than this :-) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende i vacker miljö

Rekommenderad av Matte med hund, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Trevligt boende i vacker miljö. Bodde på vandrarhemmet i fräscht rum med sköna sängar, boendet var också lungt och fint för min hund. Wc och dusch i korridoren, de utrymmena var också fräscha och tillräckligt många. Köket var helt ok. På restaurangen åt vi bra frukost och det fanns mycket att välja på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra stuga i oslagbart läge

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Mycket bra och välplanerad stuga med mycket plats för en stor familj. Läget är gelt oslagbart mitt i Abisko. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Comfy Cabin

Rekommenderad av Allison, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Spacious cabin with beautiful views of the lake and forest. Basic bathroom and kitchen was perfect for our family as a home base for exploring Abisko.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tältplats

Rekommenderad av Brita Edberg, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Jag har bott i rum där vi var 4 personer. Bra. Tältade en natt. Ytterst svårt att få ner tältpinnar. Dyr tältavgift med tanke på det urusla servicehuset. En bucklig kastrull, två dåliga plattor. Ingen stanns att sitta. Finns behov av krokar på toan att hänga ifrån sig på. Få krokar i tvättrummet. sittbänk vore bra eller hylla att lägga ifrån sig på. Hade varit fint med även svensk text. Vi är många gamla som har svårt med engelskan.);”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men dålig vegetarisk mat

Rekommenderad av Fjällräven, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Abisko är en av världens vackraste platser. Fjällstationen ligger fantastiskt och är en underbar möjlighet till att befinna sig i fjällvärlden. Tyvärr håller inte restaurangen den standard på vegetarisk mat som förväntas 2021. Den standard vi fann liknar det som var för 20 år sedan, långt efter exempelvis Saltoloukta fjällstation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt men för dyrt

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi trivdes bra på stationen överlag. Rummen motsvarar en enklare fjällstuga med våningssängar, som va helt ok att sova i. Stationen ligger lite för nära vägen & tågspåret vilket drar ner mysfaktorn något jämfört med t.ex Storulvån”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.