STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 268)

Rymligt och fräscht

Rekommenderad av J Avén , Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Modernt, rymligt och fräscht. Kan verkligen rekommendera vandrarhemmet Abisko Turiststation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten höll inte måttet

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Tyvärr var matupplevelsen inte den bästa. Vi åt trerätters middag torsdag - lördag. Torsdagen var maten riktigt bra men utförandet fredag och lördag var inte bra. Kompositionen var förvisso bra men utförandet brast. Ömsom överdrivet salt, osaltat och köttet för torrt och dåligt kryddat. tråkigt eftersom menyn var dyr. //Erik”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Value

Rekommenderad av Bubba, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“I understand this is a very unique location , and that comes that is the cost. BUT personally I think what you charge for the of a superior room, the quality of this room vs the cost does not match at all regardless of the location. The bathroom could really do with a spruce up, I have had better showers at at campsite... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Jorgen R, Danmark (Danmark mån 02 mar 2020)
“Rumlig lägenhet med fin utsikt över Torneträsk”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A big disappointment

Ej rekommenderad av Weber , Irland (Irland mån 02 mar 2020)
“Abisko is a beautiful, remote place and I want to be fair in comparing it to other remote lodges I’ve visited. My number one complaint is that the cabin was terribly built and not as advertised. Upon arrival we were told we had hot water for a 5 min shower (max) - not a nice surprise when you book a 6 person cabin. Second, the cabins are a duplex and you can literally hear a mouse fart in the cabin next door. There might as well not even be a wall because it blocked sound no better than a bed sheet. We were up most nights listening to the neighbors walk around. Everything about the cabins was done very cheap. I have to say that the lunch and breakfast in the main restaurant was really good. Excellent quality and selection. The dinner, unfortunately, was a 2+ hour fiasco that involved hours of waiting and waiting and waiting for your next plate or a refill on your drink. Perhaps it’s a cultural difference but we found it terribly inconvenient. Lastly, This is not a good place for families. It could be but the lodge makes no attempt to accommodate children and only provides the bear essentials. No sleds, no toys, no activities for kids. We ended up just playing in the snow but it would have been much more fun if there were some sleds available or activities for families. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Aurora is out tonight!

Rekommenderad av Hélène , Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Mycket bra vistelse två nätter på STF Abisko Turiststation Vandrarhemmet Keron. Prisvärd kombo av självhushåll och restauranglyx. Kommer gärna åter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktivitet

Rekommenderad av Julia , Sverige (Sverige lör 29 feb 2020)
“Fin utsikt, lugnt, fina upplever, trevliga aktiviteter, mycket dyrt i restaurang, dåligt utbudet i butiken, ingen vegansk alternativ. Järna mer skyltar på promenad väggar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

A friendly place

Rekommenderad av Will, Storbritannien (Storbritannien fre 28 feb 2020)
“The staff are great, in the hostel, running the restaurant, shop and the information stand. Helpful, friendly and they know their stuff. The bars and shops still accept cash (unlike many places in Stockholm). This suited the older members of our group. We get less bank charges when we pay in cash!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättefint renoverad stuga!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Jättefint renoverad stuga!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sverige är fantastiskt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 feb 2020)
“vilken fullträff, vi bor en bit utanför Malmö och brukar normalt åka nedåt när vi skall upptäcka något nytt. Vi är därför så glada över att vi valde att åka åt andra hållet - då vi tog tåget till Sthlm, och därefter nattåget till Abisko. Atmosfären i Lappland är avslappnad både bland personal och gäster. Alla är sympatiska och hänsynsfulla mot varandra, oavsett nationalitet. Avstånden till närliggande attraktioner uppe kring Abisko är ganska korta, drygt en timme med tåg till Riksgränsen, och ungefär samma avstånd till Kiruna. Det finns så fantastiskt mycket att upptäcka, utöver den stora självklara attraktionen (Ishotellet i Jukkasjärvi). Maten håller högsta klass - faktum är att vi inte hade ett enda bottennapp under hela vistelsen. Ett besök i Lappland kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 17:04:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.