STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 332)

Praktiskt boende på unik plats

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Abisko turiststation är inte en av de mysigaste, men du hittar ett funktionellt och bra boende på en magisk plats. Minus dock för att bastun inte funkade när vi kom ner till vår bokade tids-slot.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte alltid så trevliga i restaurangen. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 aug 2021)
“Inte alltid så trevliga i restaurangen. Bättre, matigare bröd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyxweekend

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Enkelt och rent dubbelrum med sköna sängar och kuddar. Saknar dock TVn en aning… Rekommenderar starkt trerättersmiddag i restaurang Kungsleden😊”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise cabin should take notes on ho...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 11 aug 2021)
“Kebnekaise cabin should take notes on how to do it properly. Hard to imagine both places are managed by the same organisation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyr mat i restaurangen

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Dyr mat i restaurangen som inte riktigt levde upp till priset. Jättefin frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt

Ej rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Det är ett boende som man betalar för mycket men måste ha, inte för nöjets Dyrt och inte så trevliga rum. Har bott mycket på hotell genom åren och detta med utcheckning kl 10 är det så genomtänkt? Enda hotellet jag varit på som har så . Då vi som gått klart när man nått Abisko ska trängas vid frukosten med dom som ska ut och gå. I dessa Corona tider. Sen hoppa den där fina middagen på kvällarna och skicka in en buffé, så fler får chans till mat. Annars har dom i köket med beröm godkänt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Då vi besökte Abiskojaure var det väldig...

Rekommenderad av Jorge, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Då vi besökte Abiskojaure var det väldigt noggrant med desinfektion på tex toaletter. Detta syntes över huvud taget inte till på Abisko fjällstation. Tycker att STF blivit för kommersiella. Det har över lag blivit mycket dyrare att besöka anläggningarna och stugorna. Som medlem (det är ju en medlemsorganisation) skulle det vara betydligtbilligsre jfr med icke medlem. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trivdes mkt bra

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Trivdes bra. Fungerade Corona anpassningar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Boendet var bra och utsikten från dubbelrummet underbar mot bergen på andra sidan Torne träsk. Läget var också bra för att göra dagsturer. Det hade varit bra att veta då vi kom att värmen var avstängd i huset. Då hade vi sluppit frysa första dygnet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra upplägg o kunniga o trevliga guider

Rekommenderad av Tina Ramklint, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Bra upplägg o kunniga o trevliga guider”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.