STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1103 av 1136 rekommenderar) (281 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1103 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 281)

Stugorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi bodde i en av stugorna, 6 bäddar. Den var fantastisk fin och fräsch. Men väldigt varm. Kändes som om luften stod still inne.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Jag gick från Kvikkjokk till abisko och bodde där en natt. Så himla skönt och härligt efter en vandring. Jätte god mat, trevlig människor och mysig miljö med många soff och fåtöljhörnor man kan sitta och umgås i”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otydligt att man var tvungen att förboka...

Rekommenderad av Josefine, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Otydligt att man var tvungen att förboka restaurangen, så vi kunde varken äta lunch eller middag. Frukostbuffén var inte i klass med vad man betalade för. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Amazing food, the staff could be better

Rekommenderad av Dalibor, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Positives: Great place with many options for round trips even with small kids. Beautiful landscape around. Excellent dinners made from local ingredients. Negatives: No mosquito nets on windows makes your nights sleepless (or unbreathable). After 3 days some of the staff still didn’t remember who we were. With kids under the age of 3, you can’t book them (they don’t pay), so they always treat you as that you are without them! You often need to explain the rotating temporary staff, that the kids bellow 3 are not paying. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great breakfast

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 18 jul 2020)
“Really good breakfast :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger fint men vandrarhemmet är inte speciellt bra

Ej rekommenderad av Cecilia , Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Vi stannade 5 nätter på vandrarhemmet för att göra dagsturer i nationalparken. Abisko turiststation ligger perfekt för detta. Tyvärr var sängarna var slitna och gropiga, vilket gjorde att ryggvärk och sömnlösa nätter blev återkommande problem. Bokningssystemet i det gemensamma köket där gäster kan boka en halvtimme eller en timme i taget, blev källan till ständiga konflikter och dålig stämning i sammanband med matlagningen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Stuga Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Rymlig och trevlig stuga. Något sliten. Lite mörk/delvis trist belysning (lysrör). Sköna sängar. Stort minus för att det inte gick att reglera temperaturen - inga myggfönster tex eller ventilation. Städning från föregående gäst lite sisådär. Otroligt vackert och lugnt läge. Allt fanns i stugan som man kunde önska dig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bekvämt men med förbättringspotential

Rekommenderad av Magnus H, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Fördelar: Personal Läge Allmänna utrymmen Komfort på rummen Nackdelar: Det behövs ett litet kafé, upplägget med butiken är lite trist Maten i restaurangen behöver snäppas upp med den prisnivån (även frukosten) Det är väldigt llyhört på vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsam stuga, men en välfungerande dusc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Trivsam stuga, men en välfungerande dusch saknades. Dessutom skulle verkligen en mikro finnas. En bonus hade varit bastu. Gällande driften av anläggningen finns det en hel del förbättringspotential. Kändes faktiskt som stället saknade ledning. Personalen var hjälpsam, men hade bitvis inte koll. Maten i restaurangen var dyr å då var förväntningarna höga, men fryspommes frites, inte färdigkokt potatis, vattnig sås, sur rabarberkräm är inte okej på ett så dyrt ställe. Sa inget på plats för personalen var så ung och verkade ändå inte kunna göra något åt saken. I butiken saknades det då och då saker, men beställning skulle komma först veckan efter. Mackorna som såldes kom oregelbundet å såldes slut direkt= ingen koll på behovet. Till sist- det som bakades på plats var supergott- ni borde dra mer på/marknadsföra mer på plats att ni har hembakt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Så nöjd!

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Bodde tre nätter i eget rum på Abisko fjällstation. Är mycket nöjd med allt, service, frukost och rummet som hade en skön säng. Fick bra hjälp att få till bra vandringsturer och det var mysigt på de allmänna utrymmena. Fanns också en liten butik med allt möjligt som kunde ha behövts. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.