STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1080 av 1115 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1080 av 1115rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 269)

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Ewa , Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“På alla fjällstugor fick vi ett trevligt bemötande. Bäst av kvinnan som jobbade på Alesjaure fjällstuga den 30/6. Det kunde ha städats bättre, som sopa golv, av alla tidigare gäster på alla boenden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på vandrarhem, STF Abisko

Rekommenderad av Tage, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Standarden är helt okej, det finns flera toaletter, duschar och bastu. Käket är välutrustat och fint men kan bli lite trångt när det är mycket folk. Jag kan tycka att priset är lite högt, man kan bo på ett enklare hotell i en stad för samma pris. Tåget går ju utanför så det är ju inga stora kostnader för varor. Men jag skulle välja det igen. Så jag är ju nöjd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket bra boende inne i nationalparken Abisko

Rekommenderad av Stockholmaren, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Mycket bra och bekväm boende. Nära tågstationen och enkelt att ta sig dit. Trevlig och tillmötesgående personal. God standard på rum i huvudbyggnaden. Stannat här vid flertal tillfällen och kommer gärna tillbaka igen. Mycket god mat på restaurangen särskild eloge för middagarna. Eleganta och fantasifulla norrländska maträtter. Mycket nöjd med vistelsen på Abisko turiststation och kommer tillbaka igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

lättillgängligt

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Ett lättillgängligt sätt att få njuta storslagen natur utan att behöva vara proffs eller behöva bära och planera tungt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag tycker att utrustningen i stugan kun...

Rekommenderad av Kerstin Leymann, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Jag tycker att utrustningen i stugan kunde vara bättre. Jag saknade exempelvis mikro, TV och wifi. Ang restaurangen så saknade jag en enklare rätt som alternativ. Nu blev det så att vi aldrig åt där eftersom det som serverades var lite för fancy för ungdomarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina dagar i Abisko

Rekommenderad av Karl-Erik Hagbohm, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Jag är mycket nöjd med mina dagar hos er. Haft fina dagsturer. Toppenväder och inga mygg. Fick så fin hjälp i receptionen av Tove när min mobil hade laddats ur. Hon var så vänlig och hjälpsam och såg till att det ordnade sig för mig. Också de andra i receptionenen var så serviceinriktade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite tråkigt frukost. I övrigt var allt ...

Rekommenderad av Viggo, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Lite tråkigt frukost. I övrigt var allt toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk naturupplevelse

Rekommenderad av Fine, Tyskland (Tyskland ons 26 jun 2019)
“Midnattssol och vacker natur kan upplevas på Abisko Turiststation med omnejder. Perfekt utgångspunkt för oss som familj med barn, som inte kan vandra så långt med tung packning, att vandra i fjällen. När vädret tillät vandrade vi på Kungsleden och uppe på Nouljafjlället. En regnig dag tog vi tåget till Narvik. En upplevelse i sig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Restaurangen var en besvikelse!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Med enbart 2 rätter (varav en vegetarisk) på middagsmeny ska det inte serveras mat med så usel kvalitet. Entrecote med gröna ärtor! Portionerna är så små så man blir inte mätt. När vi påpekade detta blev svaret:"vill ni beställa en efterrätt?" Till lunch serverades ett enda alternativ, en vegetarisk linsgryta. Tyvärr är restaurangen er svaga länk. De allmänna toaletterna var ostädade på eftermiddagen, papper saknades. En stor eloge till receptionen som ordnade hämtning av oss då vi fått punktering vid Silverfallet. Håll hårt i er fantastiskt trevliga vaktmästare. Abisko är ett oslagbart resmål! Er anläggning likaså, om ni lyckas få upp kvaliteten i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allmän uppfräschning av boendet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Allmän uppfräschning av boendet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället