STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1042 av 1077 rekommenderar) (242 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1042 av 1077rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 242)

beautiful place, friendly people

Rekommenderad av Anonym, Belgien (Belgien tor 11 jul 2019)
“I had a very nice stay. Place was nice and clean. I enjoyed is. I had a lovely meal before starting to walk the Kungsleden trail. Lovely.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

På återseendr

Rekommenderad av Gertrud, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“ Trevlig personal, Fixade vårt rum tidigare, skönt efter 6 dagars vandring. Som alltid god frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Most magical place you can go to!

Rekommenderad av Michel Chavarria , Storbritannien (Storbritannien ons 10 jul 2019)
“Where to start, the scenery, the nature, the history of the place it grips you from the start! To top it off the trips offered at the place and the friendliness of the staff make you never want to leave the place! Top choice for anyone exploring lappland! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

midnattssol

Rekommenderad av eira, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“vänligt bemötande, trivsam miljö ,ingen högljudd musik God kunskap om dietkost(glutenfritt) ,snabb och glad serveringspersonal .Fina naturstigar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och rent

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Helt ok boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pärla i ödemarken

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Detta ställe kan varmt rekommenderas, då service och resturang slår det mesta”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Ewa , Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“På alla fjällstugor fick vi ett trevligt bemötande. Bäst av kvinnan som jobbade på Alesjaure fjällstuga den 30/6. Det kunde ha städats bättre, som sopa golv, av alla tidigare gäster på alla boenden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på vandrarhem, STF Abisko

Rekommenderad av Tage, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Standarden är helt okej, det finns flera toaletter, duschar och bastu. Käket är välutrustat och fint men kan bli lite trångt när det är mycket folk. Jag kan tycka att priset är lite högt, man kan bo på ett enklare hotell i en stad för samma pris. Tåget går ju utanför så det är ju inga stora kostnader för varor. Men jag skulle välja det igen. Så jag är ju nöjd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket bra boende inne i nationalparken Abisko

Rekommenderad av Stockholmaren, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Mycket bra och bekväm boende. Nära tågstationen och enkelt att ta sig dit. Trevlig och tillmötesgående personal. God standard på rum i huvudbyggnaden. Stannat här vid flertal tillfällen och kommer gärna tillbaka igen. Mycket god mat på restaurangen särskild eloge för middagarna. Eleganta och fantasifulla norrländska maträtter. Mycket nöjd med vistelsen på Abisko turiststation och kommer tillbaka igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

lättillgängligt

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Ett lättillgängligt sätt att få njuta storslagen natur utan att behöva vara proffs eller behöva bära och planera tungt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.