STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1242 av 1303 rekommenderar (351 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1242 av 1303rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 351)

Dyr mat i restaurangen

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Dyr mat i restaurangen som inte riktigt levde upp till priset. Jättefin frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt

Ej rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Det är ett boende som man betalar för mycket men måste ha, inte för nöjets Dyrt och inte så trevliga rum. Har bott mycket på hotell genom åren och detta med utcheckning kl 10 är det så genomtänkt? Enda hotellet jag varit på som har så . Då vi som gått klart när man nått Abisko ska trängas vid frukosten med dom som ska ut och gå. I dessa Corona tider. Sen hoppa den där fina middagen på kvällarna och skicka in en buffé, så fler får chans till mat. Annars har dom i köket med beröm godkänt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Då vi besökte Abiskojaure var det väldig...

Rekommenderad av Jorge, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Då vi besökte Abiskojaure var det väldigt noggrant med desinfektion på tex toaletter. Detta syntes över huvud taget inte till på Abisko fjällstation. Tycker att STF blivit för kommersiella. Det har över lag blivit mycket dyrare att besöka anläggningarna och stugorna. Som medlem (det är ju en medlemsorganisation) skulle det vara betydligtbilligsre jfr med icke medlem. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trivdes mkt bra

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Trivdes bra. Fungerade Corona anpassningar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Boendet var bra och utsikten från dubbelrummet underbar mot bergen på andra sidan Torne träsk. Läget var också bra för att göra dagsturer. Det hade varit bra att veta då vi kom att värmen var avstängd i huset. Då hade vi sluppit frysa första dygnet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra upplägg o kunniga o trevliga guider

Rekommenderad av Tina Ramklint, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Bra upplägg o kunniga o trevliga guider”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skyhöga priser

Ej rekommenderad av Antte, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Betalade 1800 kr för ett hotellrum. Fick ett rum med en massa fläckar på tapeterna och rivna tapeter. Badrummet hade flera sprickor i väggen. För den summan hade man förväntat sig lite bättre standard.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Stuga resp tält på Turiststationen

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Att hyra en stuga av Turiststationen är bara positiva erfarenheter. Rymlkig och välplanerad, och dessutom finns det stugor som hundar är välkomna i. Högsta betyg för detta boende. MEN Bodde även en natt i tält, och det ger sämsta betyg. Bra tältplats även om marken var stenhård, men ett servicehus som absolut inte motsvarade tältavgiften. Litet, med bara en fungerande platta, ett dusch/toalettrum utan krokar och någon bänk att lämna kläderna på. Smutsigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bodde i ett tvåbäddsrum 4 -5 aug 21. ...

Ej rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vi bodde i ett tvåbäddsrum 4 -5 aug 21. Rummets ytskikt var mycket slitna bla stora fläckar på tapeten och fuktfläckar i badrummet. Mörkläggande gardin täckte inte hela fönsterpartiet. Brebandsuppkopplingen var dessutom mycket långsam. Trerättersmiddag höll inte godkänd nivå med bla smaklös förrätt , torrt renkött och delar av efterrätten hade tagit slut. Vi fick vänta lång tid på våra rätter och 15 min efter att efterrätten serverats så fick vi veta att restaurangen skulle stängas. Frukosten var ok men vi hade gärna sett nyttigare alternativt såsom grovt bröd och frukt. Ej prisvärt hotell. Det finns bättre alternativ i Abisko. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Branta trappor

Rekommenderad av erjisw@gmail.com, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Framgår inte av annonsen att sovrummen är på våning två. Blev lite bökigt m extrasäng som gubben fick sova i. Han sov inte vidare skönt. Skillnaden mellan superior stuga o vanlig är ju att i den förstnämnda ska det vara dubbelsäng som vi tänkt ligga o mysa i men det gick ju inte. Så skulle vara tacksam för återbetalning med en skälig summa. Annars otroligt vackert och utmärkt service plus en underbar chef Jessica. Så tack för en frisk och hälsosam upplevelse. Kram från oss”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.