STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 934 av 967 rekommenderar (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(934 av 967rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 285)

Genuint med fantastiskt kök

Rekommenderad av Jim, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Känns mycket välkomnande och genuint. Vi njöt av härliga upplevelser och ett extra plus till köket vad gäller mat och miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enastående personal

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Bråda dagar i Abisko och kanske att de var lite underbemannade, men personalen på stationen gör sitt bästa och är professionella och vänliga i alla situationer. Det gäller såväl reception och butik som restaurang och lokalvård. Tankarna går till dem i incheckningen som tålmodigt hanterar krävande gäster, men också till restaurangpersonalen som ringer upp för att kolla att man inte missat sin bokning och tar tid att prata med gästerna på ett naturligt och icke-påträngande sätt. (Sen borde killen, som till en början både skötte liften och caféet på Aurora, ha dubbelt betalt...) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Besök 24juli 2021

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Allt fungerade bra och vi är mkt tacksamma att en i receptionen ställde upp med transpart till vår bil, som stod 10km från hotellet. Stort tack Hälsningar Jan”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite slitna rum, särskilt toa på rum 22....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Lite slitna rum, särskilt toa på rum 22. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbart ställe att tillbringa semester...

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Underbart ställe att tillbringa semestern på. Rent och fräscht, genomtänkt covidanpassat i allmänna utrymmen Bra sängar och gott om utrymme i rummen Trevligt med restaurang som serverar bra mat ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag är nöjd!

Rekommenderad av Krister, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Trevlig, om än kort, visit på anläggningen. En randanmärkning är att det kunde vara tydligare markering att det är skoförbud i korridorerna till rummen i vandrarhemmet. Jag noterade det först när jag skulle lämna boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Blandade känslor - ros och ris

Ej rekommenderad av Cajsa, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Abisko som destination är en fantastisk upplevelse. Naturen, stämningen på Fjällstationen, service och personal allt detta är mycket positivt och får högsta betyg. Upplever dock att standarden på boendet (vi bodde i stuga) inte håller den nivå man kan förvänta sig utifrån priset. Nästan 10 000 kr betalade vi för tre nätter, och då känns det som om stugan kunde ha uppdaterats med modernare kök, diskmaskin, wifi, modernare badrum, kanske bastu. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett bra hotell med flera olika sällskaps...

Rekommenderad av Roland, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Ett bra hotell med flera olika sällskapsrum med fantastik utsikt över fjäll och sjö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nallo stugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Vill ge en extra stjärna till stugvärden Lasse på Nallo stugan. Hans vänliga och varma välkomnande när man kom till stugan efter några timmars vandring i regn och blåst, gjorde att eftermiddagen jag tillbringade på Nallo stugan blev en dag som jag sent kommer att glömma. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Opersonligt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Dyr mat, borde finnas fler alternativ. Ex. enklare mat samt möjlighet till mellanmål. Man är helt anvisad till boendet vad gäller maten så det borde finnas fler alternativ. Sängen nedlegad på mitten, sliten. Mottagandet var opersonligt, stressigt. Alltid kö vid receptionen, undvek den trots frågor till er. Saknade dryck i form av drickor. ställ in en automt där jag kan köpa vanligaste drickorna, Fanta, Cola, Sprite ex. Det stod att WiFI fanns, mycket dålig uppkoppling. Använd inte det som säljargument då det inte fungerar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.