STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (998 av 1032 rekommenderar) (256 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(998 av 1032rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 257)

Abisko vecka 33

Rekommenderad av Jen, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Det bästa var restaurangen. Bra frukost och fantastisk middag. Härliga tjejer i personalen. Tack för bra bemötande. Tyvärr fick vi lite dålig information från guiderna vg vandringsalternativen. Felaktiga km-antal gavs tills oss och vår vandring blev alldeles för lång vilket var synd då vi hade barn med. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag tyckte särskilt mycket om området ru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Jag tyckte särskilt mycket om området runt disken i huvudbyggnaden (att shopen är öppen varje dag från kl. 8.30 till 20.30, de fina fåtöljerna i hallen). Dessutom gillade jag frukosten mycket (utbudet, särskilt hjortronjogurten :). Last but not least tycker jag, att köket är mycket fin (utsikten över sjön, det är öppet nästan dygnet rund). Toaletterna var otroligt välstädade under Fjällräven Classic! Jag kommer gärna tillbaka (Annette, 50 år gammal). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Re-accomodate to civilization in Abisko!

Rekommenderad av Johannes, Tyskland (Tyskland sön 18 aug 2019)
“Sure there are many things which drive us into the fjäll, again and again: the vast landscape, the overwhelming nature, the feeling of being in balance with the elements, the distances to travel on our own - to the horizon and farther, day after day - while leaving no trace, but the memories and calm we bring back to our daily life. But after some time out there, there also will be things to value when you get back: a room, a shower, a place to sleep both flat and soft, clean bed linen, tasty meals, fresh fruit, good talks with other hikers, maybe some drinks, a cellphone connection to send some spectacular photos to the loved ones, and both a road and rails leading back home. I always enjoy coming to Abisko from the fjäll!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

lyx

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Otroligt bra service och trevlig personal, mycket god mat i restaurangen. vill tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ett opersonligt möte av repan vi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Det var ett opersonligt möte av repan vid både in och utcheckning. Kille som pratade norrländska i shopen gav ett väldigt bra och personligt bemötande. Vi hade överlag önsKt att det fanns information om turtips och transporter på vandrarhemmet också. Billigare alternativ till middagarna som tex sallad, paj hamburgare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Slitet och dyrt.

Ej rekommenderad av Vandrarna, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“2 stjärnigt Boende till 4 stjärnigt pris. Ej rimligt. Mycket slitna rum, trasiga tapeter, mögel i badrum. Wifi fungerade inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bättre fjällvistelse är svår att finna!

Rekommenderad av Ingegerd , Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Bättre fjällvistelse är svår att finna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt, fräscht boende och mycket trevlig personal

Rekommenderad av Miranda, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Jag är jättenöjd med min vistelse i Abisko. Har ingenting att klaga på. Fina rum, fin matsal med bra utrustning och mycket trevlig personal både i butiken och receptionen. Vi var där under högsäsongen och i samband med Fjällräven Classic men upplevde inte att det märkes på vandrarhemmet eller i matsalen. Kändes som att det fanns gott om utrymme för alla. Hit vill jag verkligen tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Abisko turiststation - viss förbättringspotential

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket trevligt belägen turiststation med bra faciliteter. Utmärkt mat och service i restaurangen. När det gäller övrig service märks det att många av de som jobbar är unga och gissningsvis säsongsanställda - städning på gemensamma utrymmen i vandrarhemmet kan t ex förbättras liksom servicen i receptionen. I priset för vår förbokade vandring ingick lakan och handduk på Abisko turiststation - något som vi aldrig fick. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Priset för boendet är dyrt även om man s...

Ej rekommenderad av Fjällvandraren , Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Priset för boendet är dyrt även om man som vi är STF-medlem. Bodde på vandrarhemsdelen Keron och väcktes 5:15 på morgonen av småbarn som lekte i korridoren. Är fullt medveten om att när man bor på vandrarhem så får man räkna med att bli väckt tidigt men tycker att föräldrar bör ha mer koll på sina barn. Har själv två barn som var med (9 och 11 år) och de vaknade också. Vi bodde endast en natt och resten av vistelsen bodde vi i stuga i Björkliden Fjällby med högre standard och billigare. Restaurangen på Abisko var en besvikelse dyrt och för en i sällskapet som är vegetarian var det ingen höjdare. Vi åt endast en middag så kanske hade vi bara otur...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället