STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1240 av 1301 rekommenderar (351 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1240 av 1301rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 351)

Trevlig och hjälpsam personal. Bra kök ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 okt 2021)
“Trevlig och hjälpsam personal. Bra kök och matsal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ockerpriser och dåligt matutbud.

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 29 sep 2021)
“MAT: Hur kan en frukost kosta 150 kr när den inte är särskilt innehållsrik, ja rent av under vanlig standard? Det enda positiva där är möjligheten att göra egna våfflor. Abisko är bla slutstation för Kungsleden och Nordkalottleden från Kilpisjärvi, vilket innebär att det kommer hungriga vandrare dit. Då är det inte ok med middagstallrikar som knappt innehåller någon mat ( renfilé med tre köttbitar av en ga femkronas storlek och tre minimala högar med puré). Dessutom samma middagsmeny nu i sept som det var i juli. Middagarna och frukosten har ockerpriser BOENDE: Keron är fruktansvärt lyhört. Man hör alla dörrar som stängs samt när alla låser sina dörrar. Stugorna däremot är jättebra. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Det enda jag egentligen kan klaga på är ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Det enda jag egentligen kan klaga på är Wi-fi, det var svagt, skakigt och ganska ofta helt frånvarande. Med bättre Wi-fi skulle jag kunna sköta mer jobb på distans och förlänga min vistelse betydligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hutlöst STF

Ej rekommenderad av Erika Bjerström, Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Jag har varit med länge och jag är chockad över att priset för ett rum kan ligga på 2200 kr. Det svär mig hela STFs grundtanke om att göra naturen tillgänglig för alla. Bara för att ni kan ta hutlöst betalt, rena Hiltonpriserna, betyder inte att ni behöver göra det!??”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Tjatig mat

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige sön 26 sep 2021)
“Bor man sex nätter med helinackordering förväntar man sig att det skall finnas mer än tre rätter att välja på. Kombinerat med mat allergier reducerades huvudrätten till två, efter flera förändringar och borttagande. Tyvärr gällde det även förrätter och efterrätter. Vi har tidigare bott många gånger på stationen och stannat längre tider och upplevt utmärkta menyer. Årets helhets intryck minskade väsentligt på grund av detta. Personalen var mycket bra men ledningen borde sätt till att variationen på maten var större.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid lika trevligt

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige sön 26 sep 2021)
“Eftersom vi har varit i Abisko och bott på keron många gånger så trivs vi väldigt bra där. Både med boendet och omgivningen. Denna gången blev vi dock väldigt störda av två olika skolbesök. De var väldigt ljudliga och uppe sent på kvällarna/ natten. Deras medföljande vuxna sågs inte till. Man behöver nog göra klart för klassbesökarna vad som gäller. Bra regler som tex tyst klockan 22 och sova klockan 23, stänga dörrar försiktigt och hur man gör när man viskar. Dessutom bör de vuxna som medföljer bo i samma boende som sina studenter. Något annat som är väldigt synd är att det inte går att äta sig mätt på de minimala matportioner som serveras. Det är väldigt god mat men har man vandrat en hel dag på fjället så måste man ha mer mat än de halva barnportioner som serveras på kvällarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko Turiststation - the start of our Kungsleden Hike

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 25 sep 2021)
“We enjoyed staying here also the meals we ate in the restaurant were great. A good place to rest after the long journey to get to Abisko before starting off on the Kungsleden hike”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Fräscha lagom stora rum med praktiska detaljer. Fantastisk utsikt. Bra kök med allt man behöver - uppskattar att man fick boka sin tid i köket (önskar att man kan fortsätta med det även efter restriktionerna släppts). Rent och fräscht i allmänna utrymmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Personalen på Abisko fjällstation var fantastiskt trevliga, framför allt personalen i restaurangen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vidrig musik i liftstationen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“De som åker upp på Njulla vill uppleva fjälluft, vyer och natur. När vi kom upp spelades dålig rockmusik på högsta volym. Det förstörrde upplevelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.