STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1259 av 1318 rekommenderar (317 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1259 av 1318rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 326)

Friendly staff, nice stay

Rekommenderad av Cronopio, Spanien (Spanien fre 21 jan 2022)
“I stayed for 6 days/5 nights at the hotel and even weather was not good I enjoyed very much my stay due, in a high degree, to the friendliness and kindness of the staff; in some way they made me feel I was at a friend´s place rather than a hotel. From the reception to the restaurant, they are all nice, helpful, friendly people and in particular I would like to mention Tomás, Sara, Saga and Kajsa to whom I got closer contact due to having dinner everyday there.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 20 jan 2022)
“Sov bra. Bra frukost gav en god start. Personalen var väldigt hjälpsam i alltifrån, skiduthyrning, restaurang, reception, daglig information från guider till städning. Trevliga gemensamhetsutrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wonderful stay

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tis 18 jan 2022)
“My husband and I spent two nights in a twin superior room which was fantastic, we had a north-facing window and were able to see and photograph the Northern Lights from up high! The room and bed were very comfortable and we loved the friendly service we received throughout the station and had some great conversations with the staff. Having the trails and the canyon right on our doorstep was great and we could take short or long walks in beautiful scenery, with no worries about the cold as the hotel was just nearby if needed. We will definitely be back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge i Abisko med trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 jan 2022)
“Olika typer av boende beroende på familjesituation. Stora utrymmen och faciliteter för sällskapsytor. Lätt att hitta i området.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Mycket nöjd kund, Sverige (Sverige mån 17 jan 2022)
“Restaurangen hade toppklass på maten. Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående trots lite besvärliga gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vintermys!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 17 jan 2022)
“Underbar vistelse på Abisko Turiststation. Väldigt avslappnande, otroligt vackert och supermysigt är vårt totala intryck av vårt besök. Och god mat så klart, speciellt spännande att testa de olika maträtterna som var tillagade på traditionellt vis, kvällen vi besökte Aurora Skystation. Extra plus för att vi faktiskt fick se norrsken och hade turen att springa på två älgar i skidspåret. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I vildmarken förväntas Inget lyxhotell.

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige tor 13 jan 2022)
“Fjällstationen har allt som behövs och läget vid kanjons, kungsled och vildmark är mycket bra. Saknade ett rejält norrsken men såg "ljuspelare" istället. Bra plats som startpunkt för ett vildmarksäventyr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Amazing

Rekommenderad av Roshni, Sverige (Sverige ons 12 jan 2022)
“Best place to stay and enjoy nature ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfect to stay a weekend and see the northern lights!

Rekommenderad av Manuela , Chile (Chile ons 12 jan 2022)
“I went with a friend and we booked a shared room, but we ended alone so it was fabulous! We were really happy, it was warm, cozy and clean. The kitchen was big and you could organize yourself perfectly choosing a time to use it (you have 30min to cook and then 30 to eat). The bathroom was ok, clean but could have been bigger. Although I find it too much that you have to bring your own bedsheets and towels, for the amount you pay. I would go back!! Specially because the location is amazing, you can do a lot of walks, go to the lake, and see the northern lights just outside of the hostel! Unforgettable experience.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Saknade en del inventarier i stugan

Rekommenderad av WM, Sverige (Sverige lör 08 jan 2022)
“Saknade mikrovågsugn i köket samt en TV i vardagsrummet! Hårfön hade varit bra att ha, kallt efter hårtvätt vintertid!”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 10 jan 2022)
Hej och tack för att du delar din feedback med oss och för dina tips om hur produkten kan bli ännu bättre. Hårfön finns att låna i receptionen, vi beklagar att den informationen inte gick fram till dig Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.