STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1145 av 1202 rekommenderar (277 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1145 av 1202rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 283)

Nice breakfast buffet and super restaura...

Ej rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz sön 07 aug 2022)
“Nice breakfast buffet and super restaurant service but overall too expansive room rates for non-STF-members.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko är lika fint som de andra ST...

Rekommenderad av Karin Larsson, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“ Abisko är lika fint som de andra STF turiststationerna vi besökte de sist åren. Perfekt läge, direkt bredvid tågstationen. Vi stannade tre nätter och gjorde dagsvandringar. Servicen är mycket bra och och personalen var trevlig och tillmötesgående. I butiken finns det man behöver för matsäck eller en enklare middag. Matsäck kan även köpas i restaurangen men då till ett högre pris. Middag kostar just nu 395 per person och då ingår huvudrätt, sallad, efterrätt och kaffe och man tar så mkt man orkar. Oklart om det finns barnpris. Det finns dock bara en rätt + ett veg alternativ per dag. Butiken stänger kl 19 men dricka kan köpas i receptionen fram till kl 23 och man kan sitta i de generösa utrymmen som finns runt om i den stora hallen. Mysigt med öppen spis. Frukostbuffén var lika bra som på de andra STF fjällstationerna vi besökte tidigare (Grövelsjön, Sylarna mm) och kostade ungefär lika mycket. Även här mycket trevlig personal. Vi sov på vandrahemmet Keron och fick ett rum för oss själva. Ok standard och riktigt bra sängar, vi tog med egna lakan. Bra med bastu som kan besökas utan förbokning. Rymligt kök för egen matlagning, gott om sittplatser.Vi hade med oss en del mat och klarade oss bra. Mycket bra städning överallt. Svagt wifi och det var ett stort minus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen och bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Maten i restaurangen är god men tyvärr ”rullar” menyn på tre dagar och är man på stationen några fler dagar blir det lite tråkigt. De flesta i personalen var trevliga men några saknaden servicekänsla och det fanns stora brister i hanteringen av specialkost och information om matens innehåll. Vi hade anmält specialkost flera månader i förväg. Det fanns endast en sorts grönsak till middagen. Personal som man mötte ute på anläggningen var tyvärr inte så hjärtliga och trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Undermåligt boende i vacker omgivning

Ej rekommenderad av Irispomona, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Låg standard på stugan vi bodde i, särskilt badrummet var ofräscht med mörka fläckar på plastmattan. Även restaurangens standard var överraskande låg (om man jämför med t.ex. Blåhammaren, Storulvån m.fl.). Mycket att göra fanns det, bra uppmärkta leder och många dagstursförslag. Aurora Sky Station var toppen! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko

Rekommenderad av Carin Kellr, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Respektfull och genomgående trevlig och proffessionel l personal. Middagen borde ha haft mer grönsaker. Lunchen var mycket god ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 08 aug 2022)
Hej Carin Tack för att du delar din feedback med oss och för dina tips om hur vi kan bli ännu bättre. Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skön stämning

Rekommenderad av AC+MM, Sverige (Sverige sön 31 jul 2022)
“Gemytlig stämning. Folk av alla de slag. Skön bastu. Trevlig personal. Och så utsikten förstås!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

In to the wild

Rekommenderad av Gert Blockx, Belgien (Belgien lör 30 jul 2022)
“Zeer goede service, geen opmerkingen, alles piccobello. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Turristation Mountain Lodge

Rekommenderad av Finn Family, Storbritannien (Storbritannien fre 29 jul 2022)
“We had a wonderful time. We are a family of 6 and the lodges were a great space in which to explore the national park. We had a great view over the lake and mountains. It is very calm and peaceful. We booked breakfast and dinner in the restaurant; the food was great and they catered well for allergies. ”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 02 aug 2022)
Dear Finn Family Thank you for sharing your positive feedback with us. We are pleased to see you have enjoyed your visit to Abisko Kind regards Bengt Gustafsson Abisko Tourist station
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbara vyer och fem stjärnigt bemötande

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Det här vandrarhemmet är något över det vanliga, beläget på en underbar plats. Rummet var trevligt och välstädat, och hade lagom med utrymme. Gemensam utrymmen var fina och det fanns gott med plats för alla, dessa städades även flera gånger dagligen. Vi åt även frukost och middag på anläggningen och maten höll väldigt hög klass med bra råvaror. Personalen hjälpte ofta till med allt i från tips till svar på frågor. Ett extra plus var att verksamheten genomsyrades av ett miljöarbete för framtida generationer, både nu och på långsikt. Barnen uppskattade verkligen den här semestern och ville inte åka hem, även fast vi bodde här i en vecka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackra vyer

Rekommenderad av Julibesök, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Ett fint boende med fräscha möbler, textilier och köksredskap. Utsikten över sjön och bergen var fantastisk och man hade nära till allt utom mataffären.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.