STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 932 av 964 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(932 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 249)

Bra boende

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige ons 19 maj 2021)
“Trevligt boende med fantastiskt läge. Rent, fint, praktiskt och trevligt bemötande av personalen. Det enda jag saknade var ett utrymme med soffor och fåtöljer att kunna vistas i. Nu finns det bara hårda stolar, eller sängen, att välja på om kvällarna.”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 21 maj 2021)
Hej Martin! Tack för dina rader. Roligt att du trivdes på vårt vandrarhem Keron och med vårt värdskap. Under mellansäsongen är det som du beskriver ett begränsat utbud av platser för "soffhäng", självhushållsköket är ju just ett kök. Likaså är stora delar av verksamheten i vila under mellansäsongen vilket gör att huvudbyggnaden med gemensamhetsutrymmen är låsta under kvällar/nätter. Det är min förhoppning att du hade fått information om att det var mellansäsong och att vi då erbjuder en begränsad service. Om du upplever att vi brustit i vår information så återkoppla gärna till mig. jessica.milkewitz@stfturist.se Fjällhälsningar // Jessica
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Påsk?

Rekommenderad av Magnus , Sverige (Sverige ons 19 maj 2021)
“Jättefint och verkligen god mat i restaurangen. MEN jag saknar lite påsk-känsla. För andra påsken i rad bor jag hos er i Abisko med helpension och saknar nån påskmat. Tex ett enkelt påskbord/buffé till förrätt på påskafton. Eller bara en påsk-tallrik med lite sill och ägg. Lite påsk-pynt kunde vara kul också. Sedan saknar jag verkligen vispgrädde till våfflorna vid frukosten! Creme-fraiche är för norskt för mig... Bullar el liknande till frukost och att kunna tamed i lunchpåsen vore gott också, likt på andra fjällstationer som i Grövelsjön tex.”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 21 maj 2021)
Hej Magnus! Tack för din återkoppling och roligt att höra att du uppskattade måltiderna. Det stämmer att påskmaten har lyst lite med sin frånvaro de två senaste påskarna. Sedan starten av pandemin har vi behövt prioritera ganska hårt, dels att se på vad som är lämpligt att genomföra men även att se så att vi lägger resurser på rätt saker. Vi håller nu verkligen tummar för att tillvaron långsamt skall återgå till mer "normalitet" och att vi nästa påsk åter serverar en trivsam påsklunch. När det gäller påskpynt blir jag lite brydd då vi hade i princip samma pynt i år som tidigare år. Jag kan förstå att grädde kan vara önskvärt på våfflor. Utifrån att det är en frukost har vi valt cream-fraiche vilket blir lite fräschare, hjortronsylten får ses som "lyxen" till våfflorna. Lunchpaketen ser lite olika ut på våra fjällstationer. Något "sött" finns alltid med, det kan vara som du skriver en bulle, en muffins eller tex en chokladbit. Vi skall se över lunchpaketet inför sommarsäsongen. Fjällhälsningar // Jessica
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

För dyrt pris på boende

Rekommenderad av Petter, Sverige (Sverige ons 05 maj 2021)
“Vi har bott hos er i 23 år. Tidigare så kunde vi bo i 7-10 dagar, men eftersom priserna har skjutit i höjden så kan vi bara bo 4-5 dagar. FÖRSLAG: 1) sänk priserna (vid bokning av fler är 2-3 nätter) 1) inför rabatt om man bokar 7 dagar 2) inför rabatt om man bokar under icke högsäsong”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

STF ABisko

Rekommenderad av pilla, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Bokningen till bastun fungerade inte bra. Vissa boende hade stående bokningar varje dag och detta påtalades för personalen utan action. De första två dagarna var det väldigt arrogant och otrevlig personal i receptionen och vid utcheckningen var det en väldigt trevlig kvinna som gjorde upplevelsen mycket bättre.”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 21 maj 2021)
Hej Pilla! Tack för din återkoppling. Jag beklagar verkligen att du upplevt bemötandet från receptionen som otrevligt, så skall det givetvis inte vara. När det gäller bastun har vi utifrån situationen med pandemin gjort valet att den kan bokas av sällskap, alternativet hade varit att låta bastun vara stängd. Dock lägger detta ett visst ansvar på gästen. Till stor del upplever vi att gäster sköter bokningarna bra, sedan händer det ibland att sällskap dubbelbokar sig och tar flera pass på raken. I de fall vi får kännedom om det kan vi kontakta gästerna och förklara för dem. Utifrån vad du beskriver har det troligen ej gjorts denna gång. Vi får se över rutinen inför kommande sommarsäsong. Förhoppningsvis kan vi snart återigen erbjuda en bastu utan förbokning :-) Med vänlig hälsning // Jessica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt ställe!

Rekommenderad av David , Sverige (Sverige lör 01 maj 2021)
“Väldigt mysigt ställe!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugstandard

Ej rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“De orenoverade stugorna är mycket slitna! Nedlegade madrasser och bedrövlig soffgrupp. Dags att ge ALLA stugor, även hundstugorna, den standard som superiorstugorna har. Då återvänder vi! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Överraskande fräscht

Rekommenderad av SkogstRollet, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“Har bara bott på stationen tidigare och var väl lite tveksam till vandrarhemmet innan ankomst. Men det är snyggt, fräscht och välutrustat. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint rum

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Mycket trevligt rum och fint kök. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej Sofia! Tack för din återkoppling. Roligt att höra att ni trivdes med er vistelse hos oss i Abisko. Välkommen åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var toppen, förutom.

Rekommenderad av Adam Rångemyr, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Otroligt nöjd med STF Abisko, ett fantastiskt ställe med otrolig personal. Väldigt bra jobbat. Det enda jag skulle vilja se en förbättring kring är personerna i receptionen som tyvärr inte hade så bra koll och rekommendera helt fel. Framför allt sa de åt oss väldigt tydligt att bord inte behövde bokas i restaurangen vilket gjorde att vi missade några middagar, tyvärr. Men som sagt - annars 5/5! ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej Adam! Tack för din återkoppling, så roligt att ni hade ett lyckat besök och trivdes hos oss. Beklagar verkligen att det uppstått missförstånd i kontakt med receptionen. Vi tar åt oss av det och ser över hur vi kan undvika att liknande missförstånd uppstår. Välkommen åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade ett superior rum. Det var inget ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Vi hade ett superior rum. Det var inget superior med det rummet. Ett trångt hotellrum utan förvaring. Ont om krokar på väggarna för att kunna hänga kläder. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej! Tack för er återkoppling. Beklagar verkligen att era förväntningar på rummet ej uppfyllts. Nya och smarta lösningar för förvaring är något vi har i fokus i den renoverig som planeras för två våningsplan av hotellet. Den skulle har genomförts under hösten 2020 men har fått skjutas upp utifrån rådande läge med pandemin. Med vänlig hälsning // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.