STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1038 av 1073 rekommenderar) (258 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1038 av 1073rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 258)

My impression

Rekommenderad av Felipe, Sverige (Sverige mån 28 okt 2019)
“This was my very first trip to STF Turiststation and I can say that it exceeded my expectations. Very efficient personnel, facilities always clean and tidy. Of course that's also dependent on the guests since it's a hostel but I'm sure that guests behave accordingly when they understand the level of the service they paid for. I had a peculiar experience because I've lost my phone just before getting my flight from Arlanda to Kiruna which made buying train tickets a nightmare. But I had no problems at all in Abisko. Actually I asked help to Jonas with issues related to the loss of my phone and he did the best he could to help me out, very polite and clear with all information. I would like to acknowledge you guys for the service you offer, congratulations!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket kunnig och trevlig personal i rec...

Rekommenderad av Thomas Eriksson, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Mycket kunnig och trevlig personal i receptionen. Mycket bra tips om dagsvandringar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko dålgt väder

Rekommenderad av hans.eek@fripost.se, Sverige (Sverige fre 11 okt 2019)
“Turiststationen stängd. Igen mat, Ingen frukost. Iinga transporter, ingen möjlighet att vandra. Snöglopp, halt. Ingen möjlighet till taxi. Åkte tillbaka till Kiruna en dag i förväg.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket avslappnat och behagligt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Det här var mitt tredje besök (första för mm man) och jag uppskattar Abisko turiststation väldigt mycket för den avslappnade atmosfären samtidigt som ”all” service finns. Glad och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko-för alla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Jag kan bara säga att Abisko med dess turiststation och vandrarhem är en stor upplevelse, oavsett vem man är, dock förutsatt man är natur- och friluftsintresserad! Vare sig Du är ung eller äldre, fullt rörlig eller kanske är beroende av hjälpmedel för att ta Dig fram, har Abisko något att erbjuda just Dig! Jag har själv varit uppe i Abisko de senaste fyra (4) åren och varje gång har jag varit lika imponerad av det tillmötesgående jag mött! Jag har vid dessa besök bott på vandrarhemmet Keron och alltid varit lika nöjd efteråt. Alltid lika välstädat, hygienutrymmena alltid lika rena och välhållna, kort sagt mycket beröm till alla Er som ser till att vi, Era gäster, ska få en så positiv upplevelse som möjligt. Den långa tågresan från Lund är dessutom inte, på något sätt, avskräckande, då jag tänker på att ännu en gång få uppleva den underbara fjällvärlden och fjällens verkliga själ! Och jag tvekar inte en sekund att föreslå min dotter och hennes familj, inklusive mitt första barnbarn, att de borde besöka Abisko och gärna tillsammans med morfar. Jag kan, utan något tvivel, rekommendera Er för alla som vill ha min uppfattning! M.v.h. Bo Pettersson, Lund”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pga. privat omständigheter i familjen, v...

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Pga. privat omständigheter i familjen, valde jag att inte åka på min inbokade resa. Det var 3 dagar innan jag skulle åka och fick då inte avboka mitt boende. Detta är en stor nackdel och något jag kommer att väga in nästa gång jag skall boka ett boende. Förhinder i livets planering kan ske närsom helst, och att då inte kunna avboka sitt boende senare än 7 dagar innan, gör att jag kanske måste välja annat boende en annan gång.”

Saknar tv och kylskåp på rummet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Saknar tv och kylskåp på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Beautiful few days

Rekommenderad av Emily, Storbritannien (Storbritannien fre 27 sep 2019)
“I had a beautiful few days at STF Abisko Turiststation. The team was lovely and the interior of the hotel was so thoughtfully set up and designed. The views are stunning and I enjoyed the various walking trails that you can access by foot from the accommodation. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende på vandrarhemmet

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vi bodde några nätter på vandrarhemmet och det var både rent och fräscht. Saknade dock en vanlig kaffebryggare i köket. Trevligt att vakna och ha fantastisk utsikt över Torneträsk. Sen sitta och äta frukost och blicka ut över bergen och de vackra höstfärgerna. Hit kommer vi gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert men dyrt

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Abisko turiststation ligger fantastiskt fint vid nationalparken och Torne träsk. Det är lätt att ta sig dit med tåg. Även den som inte varit i fjällen tidigare kan utan problem ge sig ut på olika långa vandringar i närområdet. Vi bodde i hotelldelen som var trivsam även om rummen hade enkel standard, det saknades t ex ett skrivbord. Personalen är trevlig och man kände sig välkommen. Middagen i restaurangen är ok men inte mer. Middagen är ganska dyr och det finns inga billigare rätter att välja på. Vilket vållar vissa problem när man inte har tillgång till kök. Frukosten är god men lunchpaketet är lite dyrt. Vi frågade efter en matbutik och fick veta att den låg 2 km bort, men det visade sig vara 3 km. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews