STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 278)

Rummet var bra men lyhört. Restaurangen ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Rummet var bra men lyhört. Restaurangen överlag dyr. Saknade alternativa, billigare, mindre rätter till middag. Picknicklunch inte prisvärd. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Frukost

Rekommenderad av Miriam, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Grovt bröd och fler sorters knäckebröd behövs på ett ”typ fjällhotell” i er prisklass. Självklart också när lunchpåse packas och betalas extra för. Frukt i bitar ger också fräschör. Vitt vetebröd fullt i luft ger värdelösa kolhydrater som förbränns snabbt. Öka frö och nötter till gröten. Annars sänk priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Med tanke på omständigheterna i år så är...

Rekommenderad av ingerjans, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Med tanke på omständigheterna i år så är boendet ok. Maten däremot motsvarar inte kostnaden,gäller frukost såväl som middag. Nu är det ju inte för maten som jag besöker fjällen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende med anor i ett naturparadis

Rekommenderad av Eskilstunabo , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Härliga utrymmen för samvaro och att kunna sitta avskilt och läsa i någon fåtölj tex i biblioteket. Historien på platsen gör sig påmind på olika sätt. Fräscha sovrum med handfat. Trevlig restaurang och överallt underbar utsikt och nära till vandring och kommunikation med bil, buss och tåg. Det som gjorde det lite tråkigare just i år var att Naturum och bastu var stängt pga Coronavirus. Av samma anledning var man tvungen att boka tid i självhushållningsköken.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hade varit fint med färsk frukt till fru...

Rekommenderad av Charlotta Jonsson, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Hade varit fint med färsk frukt till frukost, det går ju trots allt bilväg till turiststationen....hellre yoghurt än créme fraiche till våfflorna. Pga Corona skulle man boka in sig i köket. Detta var fullbokat redan kl. 3 på em. Orealistiskt. Alla var ju trevliga o lät en komma till ändå, men det är ju bra om man bestämmer ett system som är realistiskt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ojämnt servicebemötande

Rekommenderad av Charlotta Ulvenlöv , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Överlag så var servicen bra men lite ojämn. Möttes av ett tråkigt mottagande när jag checkade in av en person som surt påpekade att bara en i sällskapet hade medlemskap i STF trots att jag bokat ett dubbelrum och var den som betalade rummet. Var tvungen att betala extra eftersom min mamma (som jag delade rum med) inte var medlem. När jag checkade ut hade ingen notering gjorts om att jag betalat extra utan jag fick frågan igen. Det är dåligt bemötande. Personalen vid frukost och middag var dock väldigt tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Perfekt

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket bra läge och fina omgivningar. Bodde tre dagar i ett dubbelrum dom var mycket bra med supersköna sängar. Något kaotiskt vid frukostbuffén - med tanke på covid19.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så skön start!

Rekommenderad av Annika och vänner, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Att som ny fjällvandrare få starta sin första fjällvandring här var skönt. Vi Var sex personer och fick en egen stuga Med utsikt mot sjön och bergstopparna i fjärran. Stugan var ljus och fräsch och välstädad. Trots att vi inte var framme i stugan förrän framåt fem, halv sex på kvällen så hann vi med ett par små utflykter, bland annat ner till ett dopp och till ett par utsiktsplatser. Här lärde vi oss skillnaden på fjällbjörk och dvärgbjörk. Det var skönt att vakna utvilad till vandringens första etapp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nött och överprissatt

Ej rekommenderad av Alf, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Att efter en lång vandring med tält komma till Abisko turist och bo på hotellfrukost kännas lyxigt. Skön är fortfarande duschen men rummet är så nött att tapeterna lossnar från väggarna, smutsfläckarna ingrodda påväggarna och tja, att vi fick ett mindre rum än vi bokat (och betalt för) gjorde inte saken bättre. Tur då att maten i restaurangen är desto bättre. Utsikten går aldrig att klaga på och Njulla erbjuder Sveriges vackraste miljö med utsikt. Men STF- bättre kan ni för det pris ni tar! Sedan borde ni Corona- anpassa restaurangen. Frukostbuffé funkar inte. Det var mycket trångt där och personalen sa inte till.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin anläggning men Corona verkade okänt här.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Tyvärr inget gjort med tanke på Corona. Vid frukosten rådde stor trängsel, alla skar upp brödet själva. På andra ställen vi bodde på så hade man styckbitar av brödet och inplastade assietter med pålägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.