STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1056 av 1089 rekommenderar) (238 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1056 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 238)

First choice whenever visit Abisko

Rekommenderad av Tiffany, Kina (Kina tis 07 jan 2020)
“Breakfast is nice and I can have a lot of them to gain enough energy to resist the cold. Six seats hostel is very nice, warm, convenient and comfortable, you can bring your own food to cook and eat in the big kitchen. I don’t need to worry about the dishes and no need to boil hot water. Love it. Location is near to the train station, also you can walk to the lake to see the northern lights. National park is right there, quite good for hiking.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig vistelse på Abisko fjällstation

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Jag och en vän sov fyra nätter i vandrarhemmet Keron som tillhör Abisko turiststation och trivdes väldigt bra. Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad. Jag gillade att det fanns både en lampa, el och liten hylla vid sängarna och det fanns bra plats att ställa väskorna på och många krokar att hänga kläder på. Jag uppskattade också att det fanns handfat inne i rummet så att en inte behövde t.ex. borsta tänderna vid toaletten. Köket var modernt och rent och hade den utrustning vi behövde för att laga mat. Det enda som var oklart vid bokningen var, hur många sängar som det var i flerbäddsrummet, men det visade sig vara sex stycken. Om jag ska skriva något som kan förbättras, så vore det trevligt att ha soffor/ ett "vardagsrum" i Keron-byggnaden. Det kändes inte så mysigt att spela spel i köket dör det var mycket folk och en del matos, men vi gick till stora byggnaden och dess mysiga "vardagsrum" istället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Naturen levererar och överraskar hela ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Naturen levererar och överraskar hela tiden. Finns inget klaga på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk restaurangpersonal

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Utomordentlig mat och jättetrevlig personal. Vi stormtrivdes!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra men lite förbättring vore inte fel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Allt vi upplevde var superbra verkligen. Jag och familjen var hos er under några dagar och hade en jättebra upplevelse under vårt besök. Vi hyrde stuga superior som var väldigt fräscha som vi varmt rekommenderar. Frukosten var bra, det var inte det största men bestod av bra urval ändå. Bra gemensamma utrymmen i huvudbyggnaden där man kunde sitta och mysa (väldigt positivt med tillgång till sällskapsspel). Själva läget på stället var väldigt vackert, vart du än vänder dig så ser du fantastiska miljöer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Most convenient location

Rekommenderad av Aurora satisfied , Singapore (Singapore tis 31 dec 2019)
“The main thing for us for the location. It’s the hub where everything happens. No need to walk too far in the cold for anything. In fact, we could see the aurora from our cabin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Just remarks concerning noise (due go pe...

Rekommenderad av Benoit Albouy, Frankrike (Frankrike sön 29 dec 2019)
“Just remarks concerning noise (due go people and doors) the evening and the night in the keron hotel... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Wonderful experience

Rekommenderad av Oska, USA (USA fre 27 dec 2019)
“Stayed Nov 30 - Dec 2. Hospitality was wonderful from the very first greeting I received from the check-in staff. All of the amenities were excellent and well maintained. I enjoyed the many interactions we had with all of the staff who were all very positive and friendly. The breakfast buffet was wonderful and had very good selection for all tastes. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Best site for Northern lights

Rekommenderad av Nur Zunaidah Abdul Khanan, Malaysia (Malaysia mån 23 dec 2019)
“We understand that this place is the best for aurora sightings. True enough we were lucky to experience it on our first night stay but of course it all depends on the weather and luck”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjda!

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige mån 23 dec 2019)
“Prisvärt & bra standard! Vi bodde i stuga så hade gott om rum plus kök, vilket nog underlättar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.