STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1044 av 1079 rekommenderar) (257 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1044 av 1079rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 267)

Första

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Första”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bokade ett superiorrum, som visade si...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Vi bokade ett superiorrum, som visade sig vara mycket litet. Sammanfattningsvis kan man säga att priset inte riktigt motsvarade rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Maten nådde inte upp till mina förväntningar. Frukosten var inte påfylld ordentligt och lunchbuffén kändes lite torftig. Såsen till köttfärslimpan hade stora maizenaklumpar i sig (trodde först att det var svamp). När jag påpekade detta fick jag svaret att "ingen dött av det i alla fall". Annars var upplevelsen bra. Jag tror att man med enkla medel skulle kunna öka kvaliten på maten och servicekänslan i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välj Vandrarhemmet

Rekommenderad av Frew, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Mycket fräscht och väl fungerande vandrarhem med alla slags faciliteter man kan behöva. Rent och snyggt, med funktionella fyrbäddsrum samt klart prisvärt jämfört med den lite väl dyra hotelldelen i huvudbyggnaden. Vill man ta del av hotellets faciliteter samt restaurang så går det ju bra ändå mot ett tillägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klassisk vandring

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bra koncept med blandade upplevelser. En höjdare var grottvandringen. Mycket trevlig o duktig guide! ( Ida)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klassisk vandring Abisko

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Bokade resan med lite farhågor om att komma till en grupp med deltagare som reste i sällskap. I ställer kom jag till en grupp där vi alla reste själva, vilket var fantastiskt. Boendet i vandrarrummet vår helt OK men kändes trångt. Jag hade nog hellre valt enkelrum med facit. Dagsturerna och schema upplägget var perfekt. Möjligheten till självhushåll samt tillgången till restaurangen likaså. Guiden vi hade, Ida var fantastisk!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Everything was good staff, guide, scener...

Rekommenderad av 1varmkorv, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Everything was good staff, guide, scenery, food, service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket god mat och service i restaurange...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Mycket god mat och service i restaurangen med vacker utsikt över Torneträsk. Boendet i fyrbäddsrum var helt ok, dock lite dåligt städat när vi kom. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalbemanning o frukostplanering

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Personalbemanning; receptionen verkade klart underbemannad, vilket bl.a. innebar att de tillfällugt stängde receptionen vid några tillfällen under kvällen. Frukosten; var lätt kaotiskt vid frukosten. Logistiken vid uppdukningen bidrog till röran. Tallrikar och mat var inte placerade i den ordning man plockar på sig maten vilket gjorde att alla sprang runt och letade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gediget boende

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Stugan kändes gedigen, trots att köksutrustningen kunde ha varit lite mer genomtänkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället