STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (921 av 951 rekommenderar) (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(921 av 951rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 243)

Proffsigt bemötande och fantastisk mat, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Proffsigt bemötande och fantastisk mat, personalen ansvarsfull och väl medveten om Corona läget”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi saknade mikro och lite mer kastruller...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Vi saknade mikro och lite mer kastruller o köksredskap. Bra med det stora frysfacket. Sängarna var sköna. Badrummets standard var sisådär, men...vi hade en fantastisk vistelse och all personal vi var i kontakt med var fantastisk på alla sätt o vis.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona men ändå...

Ej rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Ni har krånglat till det. Ok det är en pandemi men varför stänga bastun i alla stugor? Det är ju där man håller sig ren! Enkelt att lösa med en lista. Alla får 20 min var och så får man boka en tid per person eller sällskap! Och om smittspridning är orsaken varför har ni buffén öppen!? Alla på samma ställe, samma skedar etc. Mycket större risk för smittspridning. Jag kanske är cynisk men jag tror det beror på att frukost ger inkomst medan bastun kostar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastiskt boende i en fantastisk miljö

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Bra, trevlig och tålmodig service. God mat. Fantastiska omgivningaroch många möjligheter till bra dagsutflykter. Mycketfunktionella och trevliga stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra ställe med bra personal

Rekommenderad av Rasmus, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Fantastiskt fint ställe, turiststationen är bra placerad mitt i det vackra och med riktigt bra personal som är väldigt hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Absikos är mitt stamställe i fjällen sed...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Absikos är mitt stamställe i fjällen sedan många många år och det säger väl det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stor och rymlig stuga. Fint läge, nära t...

Rekommenderad av Agneta , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Stor och rymlig stuga. Fint läge, nära till turiststationen. Dock var den inte öppen annat än viss tid på dagen. Men vi var där en vecka före öppningsdatum. Handelsboden låg en bit därifrån ifall man behövde handla nåt. Det var väldigt varm i sovrummen hade önskat en fläkt eller myggfönster. Saknade Micro i köket. Men i övrigt Trevlig och hjälpsam personal. Toppendagar helt enkelt. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket prisvärt. Lite tidigt att stänga ...

Rekommenderad av Monika Rolandsson, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Mycket prisvärt. Lite tidigt att stänga butiken 16.30 Längre öppettider möjliggör bättre spridning av kunder, särskilt i Coronatider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastic place

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Apart from being in a magic environment, the station is perfect: clean, comfy to sleep with all facilities and very nice people. All of them are willing to help. The only thing I would add is the linen in all the rooms. In my case I don't camp because I don't want to carry the tent and the sleeping bag because it adds a lot of weight on my back, but then I had to carry the linen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anläggningen i Abisko är väldigt fin. Om...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Anläggningen i Abisko är väldigt fin. Omgivningarna magiska. Hotellet och restaurangen var toppenbra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.