STF Stockholm/Långholmen Vandrarhem

Adress: Kronohäktet, 10272 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (91 av 94 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(91 av 94rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Bra boende

Rekommenderad av Robert Ehrin, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Bra boende, bra läge, trevlig personal, fina rum och ett ändå häftigt ställe med sin historia som också berättades om. Bra frukost. Prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place

Rekommenderad av Fran, Tyskland (Tyskland tis 09 jul 2019)
“Excellent breakfast and service. Very nice "cells" and good and clean showfrgers and toilets. For a hostel maybe a bit too expensive.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt, grönt och lugnt boende vid Hornstull

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tor 06 jun 2019)
“Väldigt mysigt boende med perfekt läge vid Hornstull. Grönt och lugnt, kort promenad från T-bana/buss. Trevligt bemötande och fantastiskt god frukostbuffé! Skönt att kunna välja egen wc/dusch på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra

Rekommenderad av Ing-Marie, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Trevligt om än litet rum, men det visste jag så det är inget problem. Ska man inte tillbringa tid i själva rummet dagtid funkar det kanon. Bra och sköna sängar. Bra frukost, inget jag saknade varken där eller vad det gäller rummet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stadsnära Minisemester

Rekommenderad av Ugg, Sverige (Sverige tis 07 maj 2019)
“Som Stockholmsbo vade jag och min sambo detta underbara vandrarhem vilket förgyllde vår första helg i maj 2019. Mycket trevligt att "bo på landet i staden". Servicevänlig personal och en spännande upplevelse i det gamla fängelset på Långholmen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt men prisvärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 maj 2019)
“Enkelt men prisvärt boende”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende som upplevelse

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Som fd Södermalmsbor rymmer vi ibland tillbaka till stan. Långholmens fängelse passar oss bra pga läget, frukosten och den annorlunda omgivningen. Bilen får stå (gratis parkering, på vintern i alla fall) och det är en liten bit att gå till T-bana men det uppvägs av lugnet på holmen. Frukosten bjuder på god variation och tidningar som gör att vi sitter länge. Restaurangen har god mat också! Sen är allt på Långholmen kulturhistoria om man har tid att fördjupa sig - fängelset har t.ex. sitt egna museum. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra service, mysigt rum och utmär...

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 27 feb 2019)
“Mycket bra service, mysigt rum och utmärkta faciliteter i gästköket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Njuta nattten i egen cell.

Rekommenderad av Stillot. , Sverige (Sverige fre 15 feb 2019)
“Perfekt plats, mitt i Stockholm ändå i stillheten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Jessica Ahlman, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Ett hemtrevligt boende, bra frukost, fin personal och nära till stan. Prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället