STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (380 av 401 rekommenderar) (105 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(380 av 401rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 105)

Perfekt läge mitt i Stockholm

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“STF Skeppsholmen är ett utomordentligt boende med nära till det mesta i Stockholm, 5 minuter till Dramaten och 10 till många skärgårdsbåtar och lika långt till centrala Stockholm med butiker och restauranger. En riklig frukost serveras, men det finns också möjlighet till självhushåll, liksom en servering med enklare lunchrätter och gott fika. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående och rummen utmärkta, många med fantastisk utsikt över vattnet och Slottet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En dag i Stockholm

Rekommenderad av Wanja, Sverige (Sverige lör 05 okt 2019)
“Fick ett trevligt rum men duschen fungerade dåligt, men man kan inte begära så mycket för priset var lågt. Personalen trevliga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

“Dormir dans un voilier au milieu d’un emplacement magique”

Rekommenderad av Christine Amoros, Storbritannien (Storbritannien ons 02 okt 2019)
“Le grand voilier est equipe de cabines propres et confortables avec une vue imprenable sur Gamla Stan depuis les fenetres hublot. L’emplacement est parfait pour aller visiter les principales attractions de Stockholm. Le pont qui accede a l’ile skelpsholmen est agréable d’acces a pied et jamais embouteille. Le petit dejeuner est frais et varie il n’y a pas de restaurant dans l’hotel. Mais pour palier Le self buffet du musee d’art moderne a 5mn a pied a non seulement le meilleur rapport qualite prix des restaurants suédois mais en plus la plus belle vue sur l’ile de djurgarden et le musee Wasa. Pour s’y rendre un bateau ferry est direct en moins de cinq minutes, la navette est fréquente. Le rapport qualité prix surtout pour une famille de quatre est imbattable. Je recommande chaleureusement cet établissement aux voyageurs francais. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Af Chapman i september

Rekommenderad av Göteborgaren, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Fint o bra boende, nyrenoverat, så nyrenoverat så att toaletterna inte var klar på den våning jag bodde på, enda negativa med vistelsen på STF Chapman. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The fifth time at Af chapman

Rekommenderad av TomAndHisBicycle, Tyskland (Tyskland tis 24 sep 2019)
“I stayed the fifth time at Af chapman, first in 1988. The ambiance on this ship and around in this port is unbelievable. I will come back if I enter Stockholm again.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The coolest place to stay!

Rekommenderad av Shannon W, USA (USA ons 18 sep 2019)
“I could not recommend the Navigation Hut on af Chapman more highly. I loved having my own private deck, along with ensuite bathroom. It was cozy, but I loved it. The views cannot be beat! The breakfast offered each morning was delicious and I felt very welcomed by the staff.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Biker 75

Rekommenderad av Brian Cross, Storbritannien (Storbritannien sön 15 sep 2019)
“Well located with a bus direct to the train station, if a little difficult to find the moved stop at the station. The harbour ferry is useful and a good platform to see the surroundings. The staff were pleasant and helpful. The present building works have restricted the number of toilet facilities, but still acceptable, just. I found some lights left on by guests, so please switch them off when done.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att bo så centralt är härligt och atmosf...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Att bo så centralt är härligt och atmosfären är fantastiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gem in Venice of the North

Rekommenderad av Deborah , Spanien (Spanien sön 08 sep 2019)
“The location is absolutely fab based right in the centre of Stockholm . its super clean even though their are renovations going on whilst we there even so its kept immaculate as the housekeeping is constantly cleaning . . Everything looks brand new , Lounge and relax areas are tastefully modern and comfortable. although the Kitchen area is a little small and feel could do with more counter space . Great views all around I would definitely go and stay here again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschrenovering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Dusch- och toaletter renoverades och jag upplevde det som bökigt att ta sig till annan våning för att besöka dessa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället