STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (299 av 316 rekommenderar) (90 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(299 av 316rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 86)

Af Chapman

Rekommenderad av Freja , Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Underbart skepp. Bodde i navigationshytten. Bästa hytten med privat terrass! Detta blir en stående tradition ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great Place to be!

Rekommenderad av M&G, Tyskland (Tyskland tor 18 jun 2020)
“Clean, cosy, central, comfortabel Beds. Friendly staff. Special 👋 to Pavel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag fick ingen Mattsson. Sov väl högst ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 22 maj 2020)
“Jag fick ingen Mattsson. Sov väl högst 2-3 timmar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning

Rekommenderad av PAn, Sverige (Sverige sön 08 mar 2020)
“Kom sent och stack tidigt. Perfekt övernattning. Alternativet var att ta nattåget till Skåne. Betydligt obekvämare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

It was nice

Rekommenderad av Bob Bobson, Nederländerna (Nederländerna mån 02 mar 2020)
“I had a nice stay. I have one tip: when arriving at the boat, there was a note that said: do you want to check in? You can do so at the reception, across af Chapman. I, being a tired-from-travelling tourist, was unaware that the ship's name was af Chapman, I thought it was the hotel. Which meant that I had to walk around for a bit because I couldn't find the reception, as I thought the ship's name was Skeppsholmen. I would prefer to see something like: "want to check-in? You can do so across from here at the reception, just walk up the stairs". I admit that this might be a bit silly, but I can also imagine that after travelling for a full day, people might not understand this, like me :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och absolut helt okej för sitt ...

Rekommenderad av Morgan , Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Centralt och absolut helt okej för sitt pris. Klädhängarmöjlighet kunde varit bättre. Dragigt från fönstret. Upplevdes som rent. Hade önskat ett välkomnande till frukosten (såg knappt personalen) som var riklig och fräsch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skön, bra och prisvärd natt

Rekommenderad av Pinnen , Sverige (Sverige mån 24 feb 2020)
“Fint flerbäddsrum. Dock knarrade/gnisslade en säng väldigt mycket. Annars var allt ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

af Chapman

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige tis 18 feb 2020)
“Mycket prisvärt, enkelt och inga problem”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

tanker från min helg hos er

Rekommenderad av Thomas Rasmussen, thomasjuulrasmussen@hotmail.com, Danmark (Danmark tis 18 feb 2020)
“Jag är ok nöjd med vandrahemmet, der är någon ting aom kann bli bättre. 1. Vatttäppe/dyne/quilt var liten dett tynneste på vinteren, glad for att det inte var riktig vinter. Vet att jag kunne have frågat om mer. 2. Frukosten var ok, även om bullarna var så törre at næsten inte prisvärt, prövade inte bröd tyvärr. Kanske återvänder jag en dag da Stockholm är en trävlig stad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

skeppsholmen

Rekommenderad av Poul C Kongstad, Sverige (Sverige fre 07 feb 2020)
“Fantastisk anläggning på fantastisk plats på jorden! Viktigt att STF finns just där! Fin stämning och vänlig personal. Ngr små ting: personalen i frukostmatsalen ör ofta inte så kunniga, nu fick jag visa hur man kokar gröt. Kanske litet bättre intro. Sen verkar byggfirman vara rätt långsam - samma läge som för ett år sen! Verkar ju inte så drivande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.