STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (377 av 397 rekommenderar) (106 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(377 av 397rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 107)

af Chapman

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige tis 18 feb 2020)
“Mycket prisvärt, enkelt och inga problem”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

tanker från min helg hos er

Rekommenderad av Thomas Rasmussen, thomasjuulrasmussen@hotmail.com, Danmark (Danmark tis 18 feb 2020)
“Jag är ok nöjd med vandrahemmet, der är någon ting aom kann bli bättre. 1. Vatttäppe/dyne/quilt var liten dett tynneste på vinteren, glad for att det inte var riktig vinter. Vet att jag kunne have frågat om mer. 2. Frukosten var ok, även om bullarna var så törre at næsten inte prisvärt, prövade inte bröd tyvärr. Kanske återvänder jag en dag da Stockholm är en trävlig stad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

skeppsholmen

Rekommenderad av Poul C Kongstad, Sverige (Sverige fre 07 feb 2020)
“Fantastisk anläggning på fantastisk plats på jorden! Viktigt att STF finns just där! Fin stämning och vänlig personal. Ngr små ting: personalen i frukostmatsalen ör ofta inte så kunniga, nu fick jag visa hur man kokar gröt. Kanske litet bättre intro. Sen verkar byggfirman vara rätt långsam - samma läge som för ett år sen! Verkar ju inte så drivande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande och trevlig personal....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 feb 2020)
“Trevligt bemötande och trevlig personal. Väldigt fint hus som var rent och städat trots att renovering pågick. Vi är mycket nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Min säng knarrade mycket, vilket var stö...

Rekommenderad av Visitor, Nederländerna (Nederländerna sön 02 feb 2020)
“Min säng knarrade mycket, vilket var störande. Bra om det skulle finnas duchdraperier och skrapa i duchen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cleaning and breakfast staff

Rekommenderad av Jon Riley, Storbritannien (Storbritannien fre 31 jan 2020)
“I thought the reception staff were very friendly, professional and extremely welcoming also genuine in the care for visitors. The room was lovely and clean with great views of the old city. The place was kept very clean apart from no soap in the toilet area one day. The cleaning staff forgot to fill the dispenser. The breakfast staff could have been a bit more cheerful, one guy on the Saturday morning didn’t want to take my plate once I had finished with it. He directed me round the corner to place it on shelf in the kitchen. Why he didn’t want to take it is strange. Apart from that the breakfasts were very good. As much as you liked to eat, plenty of variety for the price and good quality. There was really nice juices and delicious hot coffee. I would definitely come back to visit and would recommend this place to stay. Sorry about the little moans. I really enjoyed my stay there.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra med handfat på rummet, men sa...

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige tor 30 jan 2020)
“Mycket bra med handfat på rummet, men saknar en krok bredvid handfatet att hänga handduken på! Idiotiskt att man måste gå tvärs över rummet till hängaren för kläder m.m. för att hänga den där (också ofräscht). Bodde på plan 2 där ibland den ena av två toaletter var avstängd o ibland saknades tvål där. Inte så bra. Frukosten för dyr i förhållande till vad man får och för att vara på ett vandrarhem Tror det var 270 kr - gick istället till Strand hotell där de tog mindre än 250 kr för en överdådig frukostbuffe. I övrigt mycket nöjd med boendet, mycket fin plats att bo på i Stockholm, trevlig personal, bra med caféet. Bor ibland på skeppet också som är fantastiskt fint.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt men lyhört

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Bra service och trevligt bemötande vid ankomsten. Väldigt lyhört, vilket blir problem när det är mycket ungdomar på båten som har valt korridoren som samlingsställe i avsaknad av samlingsrum på båten. Man bör påpeka att det finns rum på land där de kan samlas. Frukosten inte prisvärd, och dålig uppmärksamhet på när pålägg mm tog slut. Mysig och annorlunda miljö ombord på Chapman, så hade jag fått sova så hade det blivit full poäng.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återkommande gäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Har bott på Skeppsholmen ett flertal gånger under årens lopp. Kommer antagligen fortsätta att återkomma. Det är centralt beläget, prisvärt möjlighet att äta frukost och trevlig personal. Bättre kan det inte bli. Är helnöjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra!

Rekommenderad av STF:are sedan 50 år, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“STF vandrarhem på Skeppsholmen är en riktig pärla. Underbar omgivning, fräscht och fint. Nästan som hotell med nattöppen reception och frukostservering, allt till otroligt bra pris.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-20 15:17:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.