STF Karlstad Vandrarhem

Adress: Kasernhöjden 19, 65339 Karlstad  visa karta
Område: Värmland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (181 av 195 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(181 av 195rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Frukost

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Frukosten serverades för sent, jag fick ingen då jag börjar jobba 7,00”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karlstad, kasern

Rekommenderad av StenR, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Bra standard på rum. Störande vägbuller från E18 Saknar utrustning i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kerstin

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Blev positivt överraskad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra prisvärt boende där sänglinne, god f...

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Bra prisvärt boende där sänglinne, god frukost och städning ingick”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint rum med balkong men vi saknade toal...

Rekommenderad av R, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Fint rum med balkong men vi saknade toalett på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stort vandrarhem med hög standard.

Rekommenderad av Roy, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Stora trevliga rum med bra sängar. TV på rummet. Många rum tillgängliga i f. d. Karlstads regemente. Ligger lite avsides i förhållande till centrum men förmodligen går det stadsbussar till centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kladdigt överalkt

Ej rekommenderad av Step up!, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Boendet i Karlstad hade ovanligt liten tillgänglighet på duschar och wc (första våningen). Alla ytor och handtag kändes kladdiga. Köket hade ont om utrustning. Läget på vandrarhemmet kändes inte säkert pga dålig gångtunnel och allmänt osäker miljö att röra sig i. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bemötande av personal var jättebra och s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Bemötande av personal var jättebra och smidigt system med nyckelskåpet för sen incheckning. Kul med historia om uniformer i frukostrummet och det stora grytlocket på väggen! Städning av rummet där frukosten serveras behöver förbättras, satt bredvid en stol full med hår på sitsen. Att ha engångsförpackningar med smör, äggkoppar i plast för engångsförbrukning och ingen sopsortering vid frukosten känns inte bra ur miljösynpunkt så det kan också förbättras. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende med bra frukost.

Rekommenderad av Mita, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Prisvärt boende i rum för 2 med dubbelsäng. Lugnt och bra boende med tv på rummet. Bra och god frukost med stort och fräscht utbud.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra standard

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Väldigt bra och prisvärd standard för vandrarhem. Dubbelrum med frukost, linne och tv på rummet är toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.