STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (211 av 225 rekommenderar) (45 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(211 av 225rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 45)

Bästa vandrarhemmet i Stockholm

Rekommenderad av Siwan, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Allt alldeles underbart.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Del i rum

Rekommenderad av Catharina, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Lugnt och trivsamt, de andra i rummet var hänsynsfulla, sängen skön, lagom varmt, saknade bara nyckel till låsbart skåp, men denna gång behövde jag inte skåpet. Bra med bara kvinnor i rummet. Jag kommer tillbaka! Catharina”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ganska stökigt när jag var på Zinkensdam

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Blev lite överraskad att det var väldigt många ungdomar på vandrarhemmet och att man hade valt att ge mig ett rum där de fanns. Jag hade bokat för ganska länge sedan. tacksam ändån för att det var lugnt efter ca 22.30 så det var inget fel på ungdomarna. Själv kände jag att det bästa var väl att äta frukost tidigt dvs kl 0700. Men när jag kom till frukosten så fanns det också 40-50 ungdomar som också var tidigt uppe och det hade jag kanske inte väntat mig!!Men efter ett tag så fick även jag frukost.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt vandrarhem med bra läge på Söde...

Rekommenderad av Pensionärspar , Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Trevligt vandrarhem med bra läge på Södermalm i ett lugnt och grönt område. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service

Rekommenderad av Eli, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“När jag på natten vaknade pga värk (fibromyalgi) fick vi hjälp med att få in en extra madrass så att jag kunde sova.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“gärna frukost tidigare än kl 7”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Zinkensdamm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Bra boende. Fin miljö, men ändå nära centrum. Bra restaurang och bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite väl spartanskt med enrum för typ 60...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 maj 2019)
“Lite väl spartanskt med enrum för typ 600 kronor. Hade man bott fyra i rummet hade det ju förstås varit betydligt mer prisvärt men priset motsvarade tyvärr inte vad jag hade hoppats på. Rummet delvis slitet och dusch på annan våning.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende Zinkensdamm

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“Vi kommer gärna tillbaka när vi besöker Söder. Lätt att hitta och lugnt och stilla runt omkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

låna ett paraply

Rekommenderad av Renata, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“hej, för att hållbarhet ska höjas rekommenderar jag att låna paraply istället för att köpa ett nytt som bidrar till konsumtion och tar på resurser onödigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället