STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (135 av 142 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(135 av 142rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Fantastiskt vandrarhem och hotell på Södermalm i Stockholm

Rekommenderad av Maria Sundelin, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Vi kan starkt rekommendera STF Zinkensdamm i Stockholm. Det är ett trevligt, ombonat och mysigt vandrarhem och hotell på Södermalm. Vi hade bokat ett vandrarhems rum med dusch för två personer och trodde vi kommit fel när vi såg rummet- det var jättefint och "lyxigt"! Personalen var jättetrevlig och proffsig och restaurangen hade god mat till bra pris frukost, lunch och middag. De allmänna ytorna var roligt inredda med gatuskyltar, gamla telefonkiosker, foton från 1800-talets Södermalm samt konferensrum döpta till Hilding och Lotten (karaktärer ur Per Anders Fogelströms Stad-serie). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem i vacker miljö

Rekommenderad av Cathis, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Efter ett antal övernattningar känner jag mig som hemma. Allt finns! Ett tryggt och mycket välstädat boende. En särskild eloge till lokalvårdarna! Bra kök! Miljön med kolonilotterna intill är magisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevligt vandrarhem!

Rekommenderad av Agnès, Tyskland (Tyskland ons 19 feb 2020)
“ Allt är tänkt till den minsta detaljen. Det är mysigt. Jag hade inte bott här på mer än 20 år. Jag skulle komma tillbaka utan att tveka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig anläggning. Fin frukost och trev...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Trevlig anläggning. Fin frukost och trevlig restaurang”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljö

Rekommenderad av Cathis, Sverige (Sverige ons 22 jan 2020)
“Läget är så perfekt och inomhusmiljön och omgivningarna så vackra! Bar och restaurant finns också för oss som bor på vandrarhemmet. Allt hos er är perfekt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

cousy atmosphere

Rekommenderad av vh, Nederländerna (Nederländerna lör 07 dec 2019)
“The combination of Vandrahem and restaurant gives in total a very homely atmospfere. The Zinkendamm is a friendly, enthousiastic, hard working team. The albergue is laying in a park, less noise and centraal for public transport. Many possibilities dormitorie, private room simple, private room de luxe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

sodermalm hostel

Rekommenderad av louise, Storbritannien (Storbritannien ons 04 dec 2019)
“a good place to stay for a family trip to Stockholm. nice location in a city park, 5 minutes from a bus stop with regular bus service. it is worth paying extra for the really good breakfast at the adjoining hotel. all the staff were super friendly and helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och smidigt på konferensen

Rekommenderad av AnnaS, Sverige (Sverige fre 29 nov 2019)
“Enkelt, smidigt och bra övernattning”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra men lyhört

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige sön 17 nov 2019)
“Har vistas några gånger på vandrarhemsdelen i singelrum och störts av att det är väldigt lyhört. Smällar i dörrar och andra ”stökiga” gäster. Verkar vara populär boende för ungdomsgrupper. Väldigt trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Städat och fräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Brattis, Sverige (Sverige sön 10 nov 2019)
“Hade turen att som ensam få ett flerbäddsrum, nära till toalett med tvättställ. Och inte långt från kök och tv-rum. Bättre kunde jag inte haft det. - ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-05 19:12:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.