STF Aigert Fjällstuga

Adress: 92 422 Aigert
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 115 av 118 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(115 av 118rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost     -    
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Aigert 2 nätter

Rekommenderad av Cecilia , Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Stugvärden tog emot oss med varm saft och sockerkaka samt värmde upp bastun. Dagarna tillbringade vi med att åka skidor på fjället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Noggrann husvärd

Rekommenderad av Stickan, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Trevlig och noggrann husvärd. Var mån om att allt skulle fungera bra. Hade önskat att alla butiker på Kungsleden var lika välsorterade även i början på september 1/9. Tråkigt med stängd bastu. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

överdriven

Ej rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Covid-19 är en luftburen smitta och att då behöva tvätta av dassringen varje gång och få den doften i näsan är ju mer än överdriven. Att bastuarna är stängda är lika väl de överdrivna, luftburen smitta = begränsa tiden i bastun och släpp endast dit ett rum i taget. Städa, hämta vatten och ved. De ensamkommande vandrarna kommer väldigt lätt undan då de "slinker" emellan och inte gör varken det ena eller det andra och vi som är några i sällskapet, sitter en stund och pratar blir tillsagda att fixa med veden etc.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vacker plats.

Rekommenderad av Chillibonnie, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Fin stuga, fint läge med badmöjligheter fin utsikt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundrum

Rekommenderad av Jan Lundgren, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Jättefin stuga som hundrum men inga hundburar. Värden visste ej att vi hade hund. Bra utbud i affären.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande

Rekommenderad av Ammarnäs-Hemavan vandrare., Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Mysigt ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Socialt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“En sak jag saknade var att träffa andra. På grund av covid blev man (kännde man) placerad i ett rum och satt där, kanske på eget bevåg men ändå på bekostnad av det sociala. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aigert

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Välordnat, välkomnande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättefina dagar i Aigert trots mycket re...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Jättefina dagar i Aigert trots mycket regn, men vi saknade bastun...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anonym stugvärd

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Jag är van vid att man pratar en del med stugvärden men så var inte fallet i Aigert. Hon höll sig mest i sitt rum. Trodde det berodde på pandemin (Aigert var första stugan vi besökte) men så var inte fallet i resten av stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.