STF Ritsem

Adress: Ritsem 4, 982 99 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 79 av 94 rekommenderar (20 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(79 av 94 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Frukost 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Trista omgivningar

Ej rekommenderad av Costrand, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Fräscht invändigt, men tråkiga och ostädade omgivningar. Kan fungera för en enstaka övernattning, men inget ställe att ha som bas för aktiviteter och utflykter (möjligen med undantag för fisketurism). Utsikten mot Akka kompenserar delvis för anläggningens brister.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Otroligt fint läge och välskött anläggning.

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Fint läge med Akka massivet som bakgrund, bra möjligheter till naturaktiviter och många vandringsleder närområdet. Dock är boendet lite väl dyrt när man bor med hel familj. Man kan bo på hotell med högre standard och då ingår frukost, sängkläder och städning (dock inte med samma naturupplevelse)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Ritsem

Rekommenderad av Mina Järleström , Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Fick inte veta om wifi när vi checkade. En självklarhet tycker jag. Själva självhushållsköket var dåligt utrustat. Gamla kastruller m.m. Möblemanget på rummen var gamla. Förstår att det är en fjällstation men det är bra vägar dit och för de priserna man tar för boendet kan man förvänta sig mera! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Påsk i Ritsem

Rekommenderad av Andreas , Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Alltid bra bemötande och hjälpsam personal. Håller fräscht, städat och trevligt hela tiden. Tack för senast! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rumstyp

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Det är dåligt att man betalar för ett 2 bäddsrum med bäddsoffa och man får ändå ett 2- bäddsrum utan bäddsoffa. När man bokade online kom det endast upp 2bäddsrum med bäddsoffa. Och man betalar för det drygt 4500kr. I övrigt var det bra, mkt fräscha duschar o toaletter. Ett förslag att sätta upp en duschvägg inne i duschen, övriga grejer blir blöta när det är är ett litet utrymme”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Påsk i Ritsem

Rekommenderad av Jenny I, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Svårt att jämföra STF-boenden med varandra och andra boenden eftersom en del av dem har, av naturliga skäl (ligger i väglöst land), lägre standard men behöver ändå hålla högre priser. STF i Ritsem ligger förvisso lång bort från tätorter men där finns ändå en bilväg. Jag tycker det är lite väl dyrt med den standard som är där. I övrigt så är där väldigt bekvämt och fräscht med fjällstugemått mätt:-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevlig och positiv personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 16 apr 2022)
“Trevlig och positiv personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ritaem

Rekommenderad av Vepi, Finland (Finland tis 12 apr 2022)
“Majoituksella hyvä sijainti kalastuksen näkökulmasta. Hinta majoitukselle varsin kova. Äänieristys huoneissa huono. Henkilökunta mukavaa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett rum med en vy

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Alltså, pga omständigheter så blev min vistelse längre ån planerad men detta gjorde inte så mycket då atmosfären är skön och avslappnad . Personalen är ju som alltid trevlig och tillmötesgående. Jag har ju bott här många gånger nu och mötet med andra vandrare och besökare är så givande med utbyte av erfarenheter. Hit återvänder jag gärna ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att ta ut samma pris som man normalt bet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Att ta ut samma pris som man normalt betalar för ett hotellrum när det i själva verket rör sig om en väldigt enkel vandrarhemsstandard i en sliten och allmänt sunkig anläggning är i det närmaste hutlöst. Jag kan absolut acceptera ett enklare boende men då ska det också avspegla sig i priset, jag har inte lust att betala hotellpris för ett rum på ett sämre vandrarhem.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.