STF Kutjaure Fjällstuga

Adress: 982 99 Kutjaure
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 121 av 123 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(121 av 123 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Frukost 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Jag tycker att ni tar för mycktet betalt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 30 jul 2022)
“Jag tycker att ni tar för mycktet betalt för era boenden. Jag tycker att stugvärden behöver kunna svara på frågor om kommande väder eftersom vandrare inte har tillgång till internet eller radio, jag tuycker att stugvärdar ska tillse att det alltid finns vatten att tvätta händerna i åtminstone vid toaletterna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Missa inte badlagunen!

Rekommenderad av Ikka, Sverige (Sverige tis 12 jul 2022)
“Det är en mycket liten stugplats men har nog den coolaste badplatsen (myggen får man stå ut med).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Slut

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“I Kaitumjaure hade vi planerat att handla hårtbröd för några dagar. Vi blev upplysta om att det var slut sedan tre veckor. Dett är oacceptabelt då det står att det ska finnas i sortimentet och är en besvara på fjällturer. Det är inte första gången som basvaror är slut vad vi erfarit. I närtid har jag erfarit att grötflingor varit slut i Pjäskajaure och att pastan varit slut i Aktse. Detta måste var något planerings fel centralt hos STF!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kaitum

Rekommenderad av Lng, Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Underbart ställe välkomnande bemötande bara+”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

+++++ utsikt

Rekommenderad av Skoteråkaren som vill vara skidåkare, Sverige (Sverige tor 21 apr 2022)
“Kutjaur stugan ligger otroligt vackert med utsikt över tre nationalparker, Stora Sjöfallet, Sarek och Padjelanta. Utsikten helt fantastisk. Stugan är enkel, stugvärden trevlig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Denna gång..

Rekommenderad av C-A, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Fick jag en trevlig skidning med min fru och äntligen vågade jag göra toppturer med turskidorna. För oss är Nikkaloukta till Singi en transportsträcka, men Kaitumjaure och Teusajaure var lika fint som förra gången. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kaitumjaure, waiting for the storm

Rekommenderad av Petr and Radka, Tjeckien (Tjeckien mån 18 apr 2022)
“Fortunately, the announced storm did not take place the next day, it just blew a little more. Friendly and nice staff as everywhere. Probably the nearest water and sauna during our journey.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kind and very helpful and flexible stugvärd (host)

Rekommenderad av Mary, Tyskland (Tyskland tis 21 sep 2021)
“The hut, the surrounding, and especially the hosts were so wonderful that we stayed 2 instead of 1 night! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket duktig stugvärd & fantastiskt läge

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Stugan har ett fantastiskt läge. Stugvärden Monica var ett otroligt föredöme i sitt mycket vänliga men ändå tydliga sätt att informera om STFs regler nu i corona-tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Knepig inställning....

Ej rekommenderad av Yvonne., Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Regn ute, torkrummets gasolanläggning skulle inte användas! Stugvärden skulle avgöra om det behövdes värme i torkrum! Svårt att fatta. Högg och sågade ved. Var inte bra, det var för mycket ved inne.......inte bra man gjorde andra vandrare lata!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.