STF Bränneriet vid Nynäs slott

Adress: Nynäs slott, 611 99 Tystberga
Område: Södermanland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 36 av 37 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(36 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Fantastisk upplevelse!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Otroligt vackra omgivningar med en badvänlig sjö precis bredvid boendet. Byggnaden är gammal och fin och har behållt den rustika känslan. Rummen är jättefina och fräscha. Köket stort och modernt. Slottsträdgården är vacker att vandra runt i och slottet är väl värt en guidad visning. 5/5!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Härlig miljö

Rekommenderad av Sverker, Sverige (Sverige fre 22 jul 2022)
“Hej, vi kom vid 14-tiden och fick nyckeln till Lillstugan av Anna. Berättade för henne när vi åkte 2 dygn senare: Sängarnas madrasser behöver bytas. Stegen vid bryggan för kort. Svårt komma upp från. Hon sa att badbryggan fryst sönder under vintern. Måste åtgärdas omgående! Nåt som vi inte sa till henne: Varför tillåter ni Hemglassbilen köra ända upp och förbi Lillstugan? Finns ju inget frysfack i kylskåpet heller och Hemglassbilen säljer bara stora förpackningar, inte t ex en strut.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Kanonställe!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Otroligt vackra omgivningar, rik historia som känns i byggnaderna. Den som har tur får utsikten mot sjön. Annars får man nöja sig med slottsutsikt. Fina rum i fräsch men lite gammaldags stil. Har bott på Bränneriet minst tre gånger. Lika nöjd varje gång. Hela området är som balsam för själen. Kantareller i skogen och båt att hyra. Fina torp att hyra finns också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ansvarig dam på Nynäs

Rekommenderad av Ulf Löwenmo, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Ansvarig dam på Nynäs gjorde med hela sin inlevelse, varma vänlighet, denna vistelse till en underbar upplevelse. Vi återkommer gärna längre fram under året, gärna vintertid då isen har lagt sig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fiskarestugan Bränneriet Nynäs

Rekommenderad av ANNE, Sverige (Sverige fre 15 jul 2022)
“Helt underbart läge för denna stuga och är ju primitivt men finns ju grillplats och rinnande vatten så perfekt för den som gillar det enkla. Dusch fanns ju vandrarhem. Rekommenderas verkligen. Lite dålig info om vandringslederna, broschyrer och kartor. De var slut fick vi till oss...I början på semestern? Ja ja vi var supernöjda med allt annar🌞🌞🌞”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Spännande boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“Unikt och trevligt boende i härlig kulturhistorisk miljö. Vandringslederna är fina, slottet ett bra besöksmål och sjön härlig att bada i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Historiskt boende

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tis 12 jul 2022)
“Vi bodde i ett vackert rum med våningssäng. Breda, robusta sängar med god komfort. De tjocka murade väggarna, sten- och trägolven, trapporna, allt var fint bevarat. God frukost och köket välutrustat. På slottsområdet fanns mycket att titta på och göra, både under öppettiderna och på kvällen. En kvällspromenad i den vackra köksträdgården var en fin upplevelse. Mycket fin natur i området. Vi stannade 1 natt men hade gärna blivit kvar 1 till! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastisk miljö. Vandrarhemmet rent och...

Rekommenderad av Berith Pettersson , Sverige (Sverige lör 09 jul 2022)
“Fantastisk miljö. Vandrarhemmet rent och fräscht. Tillmötesgående personal. Vi kommer gärna tillbaka. Mycket prisvärt men saknade möjlighet att ladda våran elbil. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket bra, trevligt och rent boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 08 jul 2022)
“Fint och trevligt boende. Bra ordnat i köket, med allt nödvändigt som kan behövas. Ett bastubad kostade 600 kr, vilket är helt orimligt! Ingen prisinformation på webbsidan. Stort -”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Ett fantastiskt annorlunda boende med my...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 jul 2022)
“Ett fantastiskt annorlunda boende med mycket historia. Rent o fräscht och ett mycket välutrustat kök. Vi sov i rummet med himmelssäng och slottsutsikt, så mysigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.