STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 237 av 253 rekommenderar (56 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(237 av 253rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost     -    
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 56)

Sjukt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Vi var förkylda och medboende blev oroliga för smitta och talade med stugvärden. Stugvärden agerade då på detta så att vi fick flytta till nödrummet eller om vi inte gjorde det skulle vi få åka med en skotertransport till Abisko! Detta utan att vår åsikt först hördes. Nu gick vi med på att bo i nödnumret för att inte skapa något bråk. Jag vill påpeka att dett agerande är olagligt att särbehandlas gäster efter tyckande från andra gäster. Stugvärdar kan naturligtvis fråga om vi kan tänkas att byta boende men inte beordra som i detta fall. Detta är något som bör ingå i stugvärdsutbildningen att andra gäster tyckande inte kan beaktas vad gäller sjukdomar, kroniska eller akuta. Tilläggas kan är att vi dagen efter skadade till Kårsavagge.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig stugvärd, Margareta, som ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Mycket trevlig stugvärd, Margareta, som hanterade två sjuka personer på ett mycket professionellt sätt. De hade tagit plats i stora sovsalen var jag och mitt sällskap och ett annat gäng också sov. De hostade och snorade vilket oroade oss. En i vårt sällskap pratade med stugvärden Margareta som såg till att de två sjuka fick sova enskilt. Hon gav dem också ett alternativ om skotertransport ner till Abisko. Kändes tryggt för oss gäster som skulle fortsätta ut i fjällvärlden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Jättetrevliga stugvärdar men ena hade ganska kraftig hörselnedsättning och missförstånd uppstod vore bra om hon sa att hon hörde dåligt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Annikka, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Mycket trevligt bemötande, bra sängar, bra utrustat kök, skönt med bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt

Ej rekommenderad av Vintergäst, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Fullt i en stuga och helt tomt i den andra. Ingen fick veta att det fanns ett uppvärmt torkrum i den andra stugdelen. Bara två diskbaljor är för lite med så många gäster i stugan. Det fattades kastruller i köket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

BC in Lapland

Rekommenderad av Petr and Radka, Tjeckien (Tjeckien mån 18 apr 2022)
“We really appreciate the work of your members ensuring the operation of STF cottages. We always received a warm welcome and the staff was always helpful. I express my admiration for your work and enthusiasm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rörigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Upplevde incheckningen och boendet som rörigt och inte bra organiserat. Stugvärden frågade tre gången inom 10 minuter om jag bott där tidigare, hon verkade inte lyssna alls. Stugvärdarna klev utan vidare in med ytterskorna och sade "det är bara vatten", instruerade heller inte nya gäster om rutinerna i stugan. Dunkar för färskvatten samlar de in instället för att ha i stugorna. Det blir förvirrande för gästerna som vill ha samma rutiner i alla stugor. Nu har Abiskojaure sin egen rutin.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt var bra, men svider att det är så d...

Rekommenderad av Martin Johansson, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Allt var bra, men svider att det är så dyrt, speciellt för en student.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 apr 2022)
“Hej! Allesjaure är OK -men väldigt trångt. Jobbigt med så stora sovsalar... såg att det stod takstolar utanför så det kanske är förändring på gång? Men tre toastolar på så många bäddar. Vissa tider var det KÖ !!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abiskojaure-Kårsavagge-Abisko

Rekommenderad av Soffiba, Sverige (Sverige lör 09 apr 2022)
“Att bo i fjällstuga är toppen, men kan också vara en utmaning, om man inte vet vad man ger sig in på! Det visste vi, så det var inga problem för oss. Om man inte vet det, kan det vara lite överraskande. Jag önskar mer information om butikerna i stugorna, vilka som har butik och vad man kan förvänta sig att kunna köpa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.