STF Villa Bro

Adress: Mellberg 111, 454 94 Brastad
Område: Västkusten (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 41 av 41 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(41 av 41rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Vi stannade en dag, hade tänkt att vandr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Vi stannade en dag, hade tänkt att vandra i området och göra lite lätt klättring men nästintill ett konstant regnade blev det bara en kort runda mellan skurarna. Boendet var mycket bra men på grund av det dåliga vädret satt alla inne och åt och då räckte inte sittplatserna för att sitta i det gemensamma utrymmet. I övrigt var vi nöjda och kommer att bo här när vi återvänder till området. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Vi var glatt överraskade av standarden! ...

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Vi var glatt överraskade av standarden! Mysiga rum, stort badrum, sköna sängar. Lite äldre vandrarhem men ändå väldigt fräscht! På kvällen dök ett lokalt band upp och spelade, väldigt kul! Bland gästerna fanns även lite locals som kommit för att lyssna på konserten och ta ett glas tillsammans vilket bidrog till en mysig, lugn stämning. Rummen var väl ljudisolerade så vi kunde sedan sova gott! Frukostbuffén var kanon och all personal service minded och trevlig så vi fick allt som allt en väldigt lyckad vistelse. Stort tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bohuslän är perfekt för klättring

Rekommenderad av Erasmus, Sverige (Sverige lör 23 apr 2022)
“Vi stannade två nätter på Villa Bro och hade en riktigt fin vistelse. Vi är särskilt nöjda med frukosten och personalens bemötande. Sängarna var mycket över förväntan. Det fanns en stor trädgård med ett glashus man kunde sitta i och en bar i huset. Kända klätterklippan Häller låg endast 5 minuter bort med bil och vi besökte även Träleberget på Trellebystrand camping som rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Sängkomfort

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Sängen var alldeles för mjuk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vilken service!

Rekommenderad av Glad gäst, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Jag behövde checka in tidigare än incheckningen började. När jag hörde av mig till Villa Bro och frågade om detta gick bra bemöttes jag av en supertrevlig service och personalen såg till att mitt rum var klart i tid för min tidiga ankomst. Detta uppskattade jag väldigt mycket och väl på plats möttes jag av trevlig personal. Så härligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nice experience

Rekommenderad av Wim, Nederländerna (Nederländerna tor 12 aug 2021)
“We arrived at the villa after a long 5 hour drive. Upon our arrival we immediately experience a warm welcome of the staff who were very helpful. We got a nice spacious room with its own shower and toilet. The venue is conveniently located in the vicinity of Lysekil and the Smögen. We enjoyed our 3 day stay at the villa. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Mysigt och genuint. Vi hade ett av de enkla rummen med gemensam bad och toalett vilket funkade utmärkt. Litet men trevligt rum. Trevlig och hjälpsam personal. Huset andades gammaldags charm. Vi kommer gärna tillbaka. Det ända vi saknade var ett gemensamt kök. Men det fanns kyl och frys samt vattenkokare att använda ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Trevligt vandrarhem, hjälpsam personal, bra middag i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Personligt mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 21 jul 2021)
“Rent, mysigt , familjärt, fräscht och trevligt vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Heja Sverige

Rekommenderad av Team Greenstone, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Vi hade en fantastisk kväll på Villa Bro. En storbildsskärm visade EM-matchen Sverige-Polen och ett härligt gäng var samlat trots pandemi-tider (vi höll avstånd och var delvis utomhus). Tillsammans med öl och pizza firade vi Sveriges seger. Efter en fin frukost dagen efter blev det bad i Vrångebäck och sedan geocaching i Sotenäs kommun. Tack för ett utmärkt boende och trevlig service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.