STF Wij Trädgårdshotell

Adress: Herrgårdsvägen 2, 816 30 Ockelbo
Område: Gästrikland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 18 av 19 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(18 av 19 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Boende vid Wij trädgårdar

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige tis 02 aug 2022)
“Bilden på STFs hemsida var mycket missvisande och borde enligt min mening bytas ut. Bilden var av Wij trädgårdshotell, och det stod att man skulle bo i ett annex. Men detta boende låg 10 minuters promenad från trädgårdshotellet och bestod av modulbyggda röda baracker som låg på en grusparkering, därför blev jag ganska besviken när jag kom dit. Jag hade valt att bo i Wij just för att jag ville bo på eller vid trädgårdshotellet. På den positiva sidan finns dock ett mycket fint bemötande från personalen, och allt var rent och fräscht. Frukosten serverades på Wij trädgårdshotell, och den var superb. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

En dröm

Rekommenderad av Ullis, Sverige (Sverige sön 24 jul 2022)
“En rofylld semesteridyll, underbara omgivningar, mysigt boende med jättegod mat och trevligt bemötande från personalen. Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Finfint boende i underbar omgivning!

Rekommenderad av Blomsternörden , Sverige (Sverige ons 13 jul 2022)
“Vi bodde i enkelrum som fanns i Raggsocka logi, mycket fräscht & trevligt boende precis vid entrén till den fantastiska Wij trädgårdar. Vi är helnöjda med vår upplevelse av både boende, mat och den inspirerande och vackra parken! Rekommenderar verkligen ett besök här!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Välkomnande och vacker

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Kärleksfullt inrett boende i vacker miljö och med god mat. Personalen får en att känna sig hemma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En natt i trebäddsrum

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige sön 03 jul 2022)
“Vi, ett sällskap på två vuxna och en tonåring, bodde en natt på Wij Trädgårdshotell. Bra service, trevlig personal, god mat och sköna sängar. Ett mysigt litet hotell där det finns gott om sällskapsutrymmen och det är lätt att känna sig som hemma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

The environment is very nice. Great brea...

Rekommenderad av Nini, Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“The environment is very nice. Great breakfast in the wonderful mansion. Information on activities was good. Friendly service. Could be more clear that the mansion only has six rooms and if these rooms are booked you get a room in the annex (newly built barracks). I do not think these rooms should have the same price as the mansion. The weather was very warm and the room extremely hot. No airconditioning. There is a kitchen in the annex and you can use the fridge, but you cannot cook there. A couple of signpost on how to get to the restaurant would be helpfull. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

Raggsocka

Ej rekommenderad av Patrik , Sverige (Sverige ons 22 jun 2022)
“Det varinte prisvärd 1500 1natt framgick inte attvi skulle bo längre bort och inte vid hotellet ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Missvisande boendelokal

Rekommenderad av Kjell, Sverige (Sverige sön 05 jun 2022)
“Vi fick inte boende på själva WIJ Trädgårdshotell, vilket vi trodde vid bokningstillfället. Vi blev istället hänvisade till fina baracker ca 400 meter från själva trädgårdshotellet. Besvikelsen var stor när vi förstod att vårt boende i själva verket var på Raggsocka Logi. Dock var boendet på Raggsocka bra om man bortser från det minimala utrymmet för WC, handfat och dusch, vilket var kraftigt underdimensionerat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Wij

Rekommenderad av Stig-Olof Ohlsson, Sverige (Sverige sön 05 jun 2022)
“Väldigt trevligt bemötande. Vi kom dock tidigt på säsongen innan det var öppet. Men, det berodde på oss själva.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.