STF Millestgården Eco Lodge

Adress: Duvedsbyn 187, 837 71 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 14 av 15 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(14 av 15rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Pilgrims cykling Sundsvall-Duved Vilken...

Rekommenderad av Annelie olsson , Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Pilgrims cykling Sundsvall-Duved Vilken underbar plats bygnaden är plaserad på vid Duved. Kommer dit efter cyklat I regn och kan inte få ett varmare mottagande. Cyklarna får också ett eget boende inomhus i garaget Hela boendet har en harmoni som gör att jag känner mig lugn o harmonisk Att sitta på utevaranda och njuta av en färsköl fantastisk. Vi tar tillfället att starta bastun och ett besök där var underbart efter att varit på cykelfärd i 7dagar från Sundsvall Efter bastun går vi upp och blir serverade av trevlig personal Dagens 3 rätters måltid. Råvaror från kringliggande gårdar och som er kock har lagat med kärlek.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Charmig plats med begränsad service

Rekommenderad av Bubba, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“En jättefin plats i landet, natur runtomkring och ett vackert monument precis intill knuten. Mycket vackert inrett och ombonat i de allmänna ytorna, avslappnande och välkomnande. Rummet var dock mycket trångt och toalett/dusch dåligt planerad så man satt med knäna i dörren när man var på toa. Garderoben hade man missat städa, mycket dammigt. Lyhört. Servicen var lite sämre, verkade som personalen var stressad, ingen mötte upp vid ankomst, ingen info om att gå ner till restaurangen för att checka in. Saknade tydlig info om tider för frukost/middag, uthämtning av lunchpaket. Väldigt bra mat både vid frukost och middag, lagat med omsorg, väldigt uppskattat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Bra boende utanför Åre/Duved

Rekommenderad av F, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Överlag bra boende. Vi hade toa/dusch på rummet. En dag var det slut på varmvatten. Mat och frukost god! Boendet ligger med fin utsikt. Servicen var god, även om man ibland kände att man inte vill störa ägarinnan/personal som gäst. Tror det mesta är ganska manuellt, vilket kanske har lett till en del stress och missar vid exempelvis middag och betalning/incheckning (var många besökare samtidigt, eventuellt inte lika andra delar av sommaren/året). Personalen har alltid varit trevlig och lösningsorienterad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Millestgården-en toppenanläggning!

Rekommenderad av Cathrine, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Rekommenderar varmt Millestgården i Duved. Mycket bra mat och prisvärd middagsbuffe, med massa goda sallader och röror, mycket vegetariskt. Trevlig personal, snyggt och fint renoverat, hemtrevligt och charmigt. Stort skönt "allrum" med flera sittgrupper när olika gäster kan samlas och spela spel, läsa etc. Trevligt med gym i källaren, nya fräscha maskiner till och med pingisbord att låna! Duschrum och bastu i källaren var också snyggt och fräscht. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Jag är kluven

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Boendet var superfint, speciellt de gemensamma utrymmena. Men rummen var en besvikelse, gardinerna var inte i sina skenor ordentligt så gick knappt att dra för fönsterna, när man duschade så var vi rädda att det skulle rinna ut vatten i rummet för det blev översvämning efter 30 sek som vattnet var på, det låg en lös duschlist på golvet som inte gjorde ett skvatt för at hålla bort vatten. Personalen var snäll men helt vilse, de hade ingen som hade koll, de visste inte om att betalat rummet sen innan så var tvungen att visa komkontoutdraget för dom, de hade noll koll på vem som bokat middag heller trots att jag och flera som kom för att äta hade ringt och bokat i förväg. Jag tyckte otroligt synd om dom att de inte hade nån de kunde få korrekt info ifrån, allt var bara ett gissade. De viner och öl vi bad om var alltid slut osv osv. Listan kan tyvärr göras extremt lång. De behöver verkligen nån som kan styra upp stället ordentligt för det har grym potential!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Väldigt god och vällagad mat, med altern...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Väldigt god och vällagad mat, med alternativ så att det passar alla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt boende som verkligen levde upp ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Mysigt boende som verkligen levde upp till våra förväntningar. Otroligt bra service, maten var helt otrolig, vi åt här alla våra 3 dagar. Fanns alltid både kött och vegetariskt alternativ vilket är positivt, även väldigt prisvärt. Vi kommer definitivt bo här igen om vi kommer tillbaka till Duved. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.